Ahojte koceny. Potrebujem poradit tie co mate tento kocar. Ja ho mam s bledo sedou strieskou a samozrejme ked ho skladam do auta tal ta strieska ce spinava po bokoch od kolies. Neviem ci som ja debil ale o oni to nedomysleli ze ked zacvaknem zlozeny kocik tak strieska sa obtiera o tie spinave kolesa ale to je mimo. Cim to mam vypucovat? Je hrozne spinava od tych kolies a nechcem to nicim znicit dakovala 😎😎😘
Ja som prala, nornalne v pracke, na rucnom prani
ano mozete dat do pracky ja periem aj potah sedaka ale na 30tke
@januelik prosim ako sa dava dole potah s kocika vlco snap. Stiesku viem dat dole ale teda tam ako sa sedi nie 😭 potrebujem to dnes oprat
Skúsim oživiť diskusiu 😄 dá sa teda nejak vyzliecť a vyprať tá časť kde sa sedí?
Zeny prosim vas, ako sa dava naspät ta chrbtova cast potahu, oprala,som potah a nevuem ru chrbtovu cast teraz nijako zafixovat aby bola v sede, stale ju mam v lahu
@hanajan mohli by ste mi poslať link na mailovú adresu: s.juhasova333@gmail.com. Ďakujem
@hanajan Dobrý den , mohla bych také poprosit o návod, jak vyprat ? Můj email je .. Antoniv.Anna@seznam.cz
Moc by mi to pomohlo 🙏🏼😅
@annachabadova máte to tam
@hanajan moc děkuji 😊
@hanajan aj ja by som poprosila navod..dakujem
h.makoviczka@gmail.com
@hanajan mozete prosim aj mne poslat lenka.kovacikova3@gmail.com, dakujem
Zienky a prosim Vas ten plast na spodu sa neda vybrat?
@hanajan mozem aj ja poprosit
Sisa.bodisova@gmail.com
@smoulo33 mohli by ste mi preposlat prosim vas to video na navod na sisa.bodisova@gmail.com
@silvia1106 pozrite v maili. Snáď som to dobre poslala.
@smoulo33 môžem Vás aj ja pekne poprosiť o video? Mail mam kozorozec88@yahoo.com
Dakujem
@silvia1106 môžem aj ja poprosiť to video na ejanyova@gmail.com
@emijany môžete mi prosím preposlať ten návod? Ďakujem pekne
v.grecnarova@gmail.com
Prisiiiiiim poslali by ste mi niekto to video ako dat dole z valca ten poťah na kočík aby som ho mohla oprat??? Ďakujem krásne
erika.sackova@gmail.com:)
@bobana297 mozes ju oprat 🙂