Valco Baby Snap Ultra - penové kolesá

pondelok01
5. feb 2022

Neviete mi niekto poradit, kde sa daju nahradne kupit kolesa na tento kocik, ale nie vzduchove? Alebo ci je to vobec mozne. Dik.

bajka3
5. feb 2022

@pondelok01 naskor na bazarove. Nove som nenasla.

pondelok01
autor
5. feb 2022

@bajka3 ani bazarove som nenasla, to je na figu :(

bajka3
5. feb 2022

@pondelok01 kocik na penovych kolesach je tvrdy. Uz skoro 2 roky jazdim na nafukovackach a zatial bez problemov.

ikonica
6. feb 2022

Ja mam jedny v bazare.. uplne nove nepouzivane... Kupila som si nafukovacky rovno ked som kupovala kocik... ja osobne som ich nikde v eshopoch nenasla ani na oficialnych strankach valco... Chcela som zistit pribliznu cenu, no nic som nenasla...

pondelok01
autor
6. feb 2022

@ikonica ano, ten inzerat som videla, ale my mame Snap Ultra, nie Trend, a tam ide myslim iny typ, maju 2 druhy - pre Trend seriu a pre nie Trend.

pondelok01
autor
6. feb 2022

@bajka3 ked ja mam na tie nafukovacie averziu - vecne mam na niecom makke koleso, najcastejsie v uplne najnevhodnejsej chvili.

ikonica
6. feb 2022

@pondelok01 hmm to neviem.. Podla mna je podstatne to ultra v nazve... Je to otocny kocik.. ale skusim popozerat ako to je... Trend uz je o dizajne a nastavitelnom madle a pod ale mozno sa mylim...

ikonica
6. feb 2022

@pondelok01 asi to bude tak ako pises ked tak pozeram... No tak to jedine, ze najdes niekoho ako ja, kto si kupil nafukovacky na snap 4, snap ultra a povodne predava.. tam je asi iny system uchytenia....

pondelok01
autor
6. feb 2022

@ikonica myslim, ze Trend znamena polohovatelna rucka, cize asi cela konstrukcia je trocha ina. My mame Snap Ultra, kamoska ma Snap Trend, a dalsia kamoska ma Snap Ultra Trend, tak sme uz nad tym dumali.

ikonica
6. feb 2022

@pondelok01 ano aj tie kolieska su tak inac upevnene v predu, tak "elegantnejsie"

pondelok01
autor
6. feb 2022

@ikonica hej, to je jedina ponuka na celom sirom internete asi, len mam obavu z toho, ze su pouzivane, aby som nebola na tom istom a 40€ v lufte.