Neviete mi niekto poradit, kde sa daju nahradne kupit kolesa na tento kocik, ale nie vzduchove? Alebo ci je to vobec mozne. Dik.
@bajka3 ani bazarove som nenasla, to je na figu :(
@pondelok01 kocik na penovych kolesach je tvrdy. Uz skoro 2 roky jazdim na nafukovackach a zatial bez problemov.
Ja mam jedny v bazare.. uplne nove nepouzivane... Kupila som si nafukovacky rovno ked som kupovala kocik... ja osobne som ich nikde v eshopoch nenasla ani na oficialnych strankach valco... Chcela som zistit pribliznu cenu, no nic som nenasla...
@ikonica ano, ten inzerat som videla, ale my mame Snap Ultra, nie Trend, a tam ide myslim iny typ, maju 2 druhy - pre Trend seriu a pre nie Trend.
@bajka3 ked ja mam na tie nafukovacie averziu - vecne mam na niecom makke koleso, najcastejsie v uplne najnevhodnejsej chvili.
@pondelok01 hmm to neviem.. Podla mna je podstatne to ultra v nazve... Je to otocny kocik.. ale skusim popozerat ako to je... Trend uz je o dizajne a nastavitelnom madle a pod ale mozno sa mylim...
@pondelok01 asi to bude tak ako pises ked tak pozeram... No tak to jedine, ze najdes niekoho ako ja, kto si kupil nafukovacky na snap 4, snap ultra a povodne predava.. tam je asi iny system uchytenia....
@ikonica myslim, ze Trend znamena polohovatelna rucka, cize asi cela konstrukcia je trocha ina. My mame Snap Ultra, kamoska ma Snap Trend, a dalsia kamoska ma Snap Ultra Trend, tak sme uz nad tym dumali.
@pondelok01 ano aj tie kolieska su tak inac upevnene v predu, tak "elegantnejsie"
@ikonica hej, to je jedina ponuka na celom sirom internete asi, len mam obavu z toho, ze su pouzivane, aby som nebola na tom istom a 40€ v lufte.
@pondelok01 naskor na bazarove. Nove som nenasla.