Baby mate niektora tento kocik? Stale rozmyslam, ci kupit 🙈 mame velke babatko, ktore sa nam uz nezmesti do vanicky a kedze tento kocik sa da dat do lahu a este je aj priestranny, tak sa mi celkom pozdava. Akurat tie nafukovacie kolesa sa mi moc nepozdavaju 🤷🏻♀️ Nemate s tym problemy? Pouzivate kocik aj do lesa? Rozumej lesnu cesticku celkom spevnenu 😊
@anetata mame ho dva a pól roka a je to uzasny kočík a mame nafukovacie kolesa,tie som chcela určite
Jedine mínus má ten kočík,že predné kolesa majú slabé ložiska a keď je dieťa malé a ľahké tak to trosku hrkoce,ale za mna by som ho isto nemenila
Super sa s ním manipuje,spratny,ľahko ovláda,aj skladá a ta strecha je uplna topka aj keď svietilo slnko a zaspala som ju celu otvorila a žiadnym spôsobom ju to slnko neobťažovalo a sladko spinkala
A nechám si ho určite aj teraz pre synčeka
@ikonica prosim ta vies mi aj povedat rozdiel medzi ultra trend a trend? Snad len to vozenie v oboch smeroch a ultra trend je s penovymi kolieskami? Ci? Lebo teraz neviem ci nezobrat ultra trend, kedze by sa mi pacilo aj vozenie v protismere, najma teraz, ked nesedi a chcem ho davat na brusko, aby nevidel len moje nohy 😂
@anetata ultra trend je otocny v oboch smeroch... Ja som zo zaciatku chcela na dieta vidiet, ked uz som mala pocit, ze ma dost mojho ksichu, tak som ju otocila 😁😁😁... Ale na ukor toho je trochu uzsi a zda sa mi ze aj dlzku sedenia ma mensiu (neporovnavala som detailne, musis si kuknut specifikacie)... Moja sa tam vozila asi do 2 r. potom uz som ju do kocika moc nedavala, viac chodila... Ale vojde tam aj teraz ako takmer 3r.... Ultra trend ma v zakladnej vybave take tie "penove" plastove kolieska, ja som ich nechcela, lebo su vraj hlucnejsie a tusim sa do nich aj napichavaju kamienky... Ale toto nemam overene lebo ja som ich vobec nepouzivala, hned som dala tie nafukovacky....
Ak ma nejake valco v nazve "sport", tak ma nafukovacky... "Trend" je tusim zalezitost dizajnu, madlo sa da nastavit, je kozenkove a pod... V kocikopedii som o tom kedysi dost citala, tak kukni aj tam, nech sa rozhodnes spravne...
@anetata Mam ho, uz ho nepouzivam, dcera je uz skoro 4-rocna, posluzil velmi dobre. Je velmi lahky a dobre sa s nim manipuluje.
Je to skvely kocik. Plusy boli popisane vyssie. Aj 3.5r velke dieta sa tam vyvozi a vyspi, ked je potrebne.
@ikonica
@vsetkopredietatko
@scorpionflower1
@noemi155
Baby este jedna otazka. Na vsetkych fotkach na nete v zasu trci latka, ked je kocik v polohe sedu, to sa tam neda nijako prichytit? To zakruzkovane myslim 🙈
Dole je suchy zips. Tak sa to drzi s tou opierkou. Ak mas nieoc v tom vrecku v zadu, tak to odstava.
Dole je ocko a ked to zrolujes vies to hore zachytit ale nesmies tam mat nic vo vrecku😃
@anetata to, co tam trci je vrecko, pre mna velmi dolezite.
Alo uz bolo napisane. Je to vrecko, takze ak ho nepotrebujes, ked operku zdvihnes hore, tak ti to zostane zrolovane so sietovinou. Takze to nevidis a je to “cista linia”.
Sakujem baby, Valco trend sport je uz doma 😊😊 akurat sme nenasli v navode na kolko barov maju byt kolesa nafukane 😝
Mam k nemu poharik Valco Baby aj plastenku presne na Trend dlzku,aj podlozku do kocika(sita na mieru z jednej strany Minky z druhej stavebne stroje)ak by si chcela kuk bazar a napis
Baby chcem sa spytat nahodou niektora nepredavate nafukovacie kolesa na valco snap 4 trend? Dakujem 🙂
Mam sice valco ultra trend (otocny), ale hned som k nemu brala aj nafukovacie kolesa... Kedze je kocik neodpruzeny, tak tie nafukovacie kolesa ho aspon trosku odpruzia, lepsie znasa teren... Mam ho od leta 2020 a zatial ziadny defekt... Teraz som dofukala kolesa po 2 rokoch sluzby....