Ahojte, do akého veku využijem vajíčko? Mala bude mať o týždeň 5 mesiacov, používame darované a požičané, ale rozmýšľam kúpiť také čo sa bude dať aj nakliknúť na konštrukciu, lebo už by chcela z kočíka pozerať von (nedá sa nám polohovať hlboký kočík) a tiež keď zaspí v aute a ideme len trochu po obchodoch, nechali by sme ju vo vajíčku.
Máme kočík Moon, sedia naň niektoré značky vajíčok, ale všetky ich modely alebo len niektoré?
Ďakujem
@helcanw Viem ze uz je to stara diskusia ale skusim, vajicko Maxi-Cosi vam na kociku Moon drzalo pevne? mne sa ako keby dalo hupat dopredu a akoze dost..ked zatlacim na to vajicku tam kde maju byt nohy tak sa riadne ohne dopredu
@majkabmajka už je to dávno, som aj zabudla ako to oresne bolo, ale nijak zvlášť sa mi vajíčko nehupalo, držalo pevne 🤷♀️ Takze asi neporadím.
My máme ku kočíku moon maxi cosi vajíčko. Adaptéry sme dostali ku kočíku a vajíčko sa dá v pohode nakliknut na konštrukciu.
Ja by som ale 5mesacnemu dieťatku nekupovala už vajíčko, ale autosedacku, sú také od 0-36kg. 🙂