Konečne som, zdá sa, zúžila výber budúceho kočíka čo sa značky a modelu týka. Som už asi rozhodnutá pre Britax go big 2.
Teraz riešim farbu, najviac sa mi páči čierny, ale bojím sa, či to nie je najnepraktickejsia farba pre kočík z dôvodu či v ňom nebude príliš horúco v lete.
Viete mi v tom poradiť, či ísť radšej do svetlo šedej alebo kúpiť čierny?
aj ja som chcela cierny, nakoniec sme kupili sedy... nie pre praktickost, ale preto, lebo sa mi zdal byt krajsi v predajni....
cierna mi v obchode prisla taka lacnana tom kociku.. ale urcite som sa nebala toho, ze by cierna bola horsia akakolvek ina.
@erickatt neviem co je to za modu, ja som mlada a tiez je to pre mna pojazdna truhla. Ale je problem najst pekny kocik, ked som kupovala teraz par mesiqcov do zadu vzdy som prisla s revom domov ze v tych predajnach nemaju nic len cierne alebo sede
Mame sivocierny ale ma tam tolko doplnkov farebnycb ze to zanikne aj akej je farby ci uz fusak, deka, podlozka atd
Ja mam sivy (ten Grey Melange) s bielou konstrukciou a neviem sa nan vynadivat, je uzasny ☺️ Takze za mna sedy 😉
@sivana09 ja som mala čierno sivý s uv do 50 a bol super, teraz v lete aj keď palilo na kočík, tak dnu vobec nebolo horúco a keď boli teraz tieto 30tky aj tak som s nim bola len v tieni.. A páliť ti bude na každý kočiar. Švagriná mala bielo sivý ale nemala toto uv do 50 a bolo v ňom teplejsie ako v mojom.
Super vyber kocika 😉👍 a podla mna tiez je ten sedy krajsi, daju sa pekne doplnky k nemu doladit. na ciernej bude skor vidiet kazdu smuhu....
Čierny vyzerá ako malá truhla, okrem toho že v ňom bude zaručene viac teplo bude na ňom vidno každú spinku.
ako ja by som sla isto do tej sede. hrozne moc sa mi pacia take sede kociariky a je to dobra farba, co sa aj pripadneho zaspinenia tyka. vhodny ako pre dievca tak aj pre chlapca
V lete čierny kočík hruza,nikdy by som do neho nedala dieťa.Vobec by som čierne veci pre malé deti nevyrabala.
@bubina76 s bielou ale tusim je go, go big maju iba ciernu
Ja som milovala cierne kocare...aj som take mala, mne sa zas nepacia kadejake camarela a riko a take, ved kazda mame svoj vkus...tak si vyber podla svojho uvazenia...ale ak budes v lete pri novorodencovi pouzivat vanu, asi by som kupila bledsiu farbu ked vidim ten test teploty, ja som mala obe zimne takze v lete uz v sportaku a tam predsalen je to otvorenejsie, deti vacsie, takze uz ta cierna z tohto hladiska zrejme tak nevadila .
@martinoocka Aj go big maju bielu konstrukciu, aha... 😉
@bubina76 aha tak super . Svagrina kupovala pred vyse 2 rokmi a vraj vtedy biely nezohnala
@kikuska555 majú aj iné farby, len si treba pozrieť inú značku.
@relaxx11 hovorim alebo teda pisem o vsetkych znackach vojdes do predajne a 95% su tmave kociky
@kikuska555 ja som si vždy vyhliadla farebné možnosti na internete. Práveže napr.v predajni Centrum kočíkov v Nr majú rôzne farby, nie je to tam iba sivo čierne 🙂
Ono v lete to bude páliť na kočík tak či tak, môžeš ho prelozit plienkou počas kocikovania a v najväčších horúčavách určite nepôjdete vonku a nebudete sa vystavovať žiareniu, ja som mala čierny...