Baby v ktorom týždni ste si kupovali kočík? A oplatí sa kúpiť 3kombinacia?vdaka
ja som objednala koncom februara začala korona hovadiny debility a prišiel koncom mája a v júni som mala termín
Po porode. GD
2 mes pred porodom a tyzden pred terminom prisiel kocar ( ta druha cast vanicka ), druhy obchod kde sme boli tie 2 mes pred porodom mi ani nevedel zarucit, ze do 8 tyzdnov nieco pride. Kamoska zas musela reklamovat kocik, cely sa naklanal. Takze kocarovy horor by som si najradsej usetrila.
Ja som objednala v 37tt, a porodila som o dva tyzdne skor, takze kocik prisiel az ked uz sme isli domov z porodnice
3 kombi v 20.tt 😁 lebo povedali ze musim cakat 6 t.a potom dosiel na druhy tyzden od obj.😀 a 3 kombi ale nekupovala by som znovu , radsej kvalitne vajicko +vanicku a potom kvalitny sportovy ked bude sediet
v 24tt lebo som nasla uplne nahodou super ponuku na bazosi. Takze na konci maja sme kupili, v septembri som rodila. Kupila som 3kombi cybez priam lux a nelutujem, so vsetkymi castami som spokojna
Teraz, 38. týždeň. Zatiaľ len vaňu, športiak poriešim keď ho budeme potrebovať podľa nárokov, ktoré budú aktuálne. Pri prvom som mala trojkombo a nevyhovovalo mi to úplne tak som sa teraz rozhodla poriešiť kočíky zvlášť.
@dettilv ja som mala vybraty, ked som bola v 4.m., kupoval sa koncom januara, v polke marca bolo babo.
Ja som kupovala.3kombinaciu, mne to tak vyhovovalo a bola som maxispokojna.
Ale kazda to ma inak. Len ja som neplanovala riesit o 5-6mesiacov dalsi kocik, preto ta volba 3kombinacie.
@dettilv dva mesiace pred, dodacia doba bola 3-6 týždňov. Kúpila som 2 kombináciu lebo vajíčko som chcela maxi Cosi. Kočík vyzerá slušne aj keď je to kombinácia, keby som mala jarné/letné dieťa možno kúpim iba samostatný, ale pre zimné sa podľa mňa kombi oplatí, lebo keď bude mať rok opäť bude zima a taký hrubší väčší sportak mi príde lepší na zimu
@dettilv objednala som teraz v 33tt, pride do 2 tyzdnov a brala som 2kombi po dlhom preberani (uz som vedela co tam chcem po prvom synovi a dbala hlavne na sportovu cast), vajicko radsej zvlast pokial sa kocik neponuka s nejakym kvalitnym testovanym bezpecnym (co tie z PL kombinacii napr nie su) ;)
@dettilv ja som kupovala cca 2m pred porodom, a kupovala som trojkombinaciu, od kamosky, ale po mojej skusenosti by som druhykrat do trojkomb. uz nesla.
Casom som totiz na kociku vychytala nejake muchy a sportiak by som chcela uz iny. Niektore veci mi proste zacali prekazat az ked som uz dlhsie kocik pouzivala