Ahojte, v ktorom mesiaci ste kupovali kočík pre babatko? Ja končím 5ty mesiac a paci sa mi veľmi jeden ale každý ma odhovára, že to je ešte skoro 😢
Povery su mi ukradnute, ale kupovala by som co najneskor kvoli plynucej zaruke.
kupovala som asi v 5-6 mesiaci, ked sme vedeli pohlavie a ten co som chcela bol v dobrej akcii, ak sa ma nieco stat tak sa to stane bez ohladu na to, ci budes mat doma kocik alebo nie
keď bol v akcii 😀 kupovala som 1.1. 😀
som na začiatku 6. mesiaca a tiež už poškuľujem po kočíkoch.. s mužom sme sa však dohodli, že kúpime až v decembri (mesiac pred pôrodom), ale to skôr z praktických dôvodov.. žijeme v byte a nemáme priestor na rozdávanie.. v októbri chceme ešte maľovať byt a potom trochu prestavať nábytok, takže nemám zatiaľ kde skladovať kočík.. v pivničke by zabral všetok miesta
Kupovali sme zhruba v 6tom mesiaci,nevedeli sme aky rychlo pride na sklad..ale az do porodu bol u brata..povery :D
pred pár dňami... Začala som 9m
Pre prve dieta som kocik kupila v septembri, narodilo sa v novembri, boli sme v Polsku a tam sme kupili za dovru cenu Camarello, bol to rok 2013. Doma som ho mala pekne vystaveny 🙂.
Pre dcerku sme potom vytiahli hlboku cast, lebo sa narodila, ked mal syn 21 mesiacov. Potom bol odlozeny a vyvozili sme v 2020-22 v nom tretie dieta.
Akoze ake povery?
Ked sa ma zle stat, stane sa aj 2 dni pred porodom. Za toto ziadny kocik, postielka, vybavicka, nemoze...Ja naozaj nebudem zhanat kocik, az ked sa dieta narodi alebo ho niekam inam prevazat pri dalsich detoch.
Teraz si chcem urobit radost a pre stvrte dieta uz poskulujem po novom kociku, maju ho aj v akcii teraz, len stale sa obavam, ci naozaj povedali dobre pohlavie, lebo je ruzovy 😆😁.
ja som kupovala koncom 8m, aby zbytocne neplynula zaruka
My niekedy okolo 6. mesiaca a uz nemali farbu, co sme chceli, ale mozeme si pol roka pockat. Ak mas zaujrm o konkretny model/farbu, kupuj. Uz to nie je ako pred 30 rokmi, ze boli 3 druhy kocikov, zaplatis a ides. Na kocik cakas pomaly ako na auto.
Hlavne si zisti dobu dodania...ja som čakala tri mesiace, takže som objednala v čas.
Kúpila som keď som bola v 4 mesiaci
Nech ťa vôbec nezaujímajú názory iných...
Ak sa nechceš v 8mesiaci zblázniť tak je to úplne normálne normálne...
Tiež končím 5mesiac a už kupujeme postupne každý týždeň niečo lebo naraz by to bola iná pálka ...
Nech sa staraju ludia o seba. Kocik si kup, nikoho do toho nic.