V akom športovom kočíku dokáže ročné dieťa pekne sedieť?

zuzzuzzuz
19. aug 2015

Maminky, hoci môj malý má už skoro rok, zle sedí v našich dvoch kočíkoch...poloľah odmieta, keď ho dám do najviac vzpriamenej polohy, tak sa zosúva a celý sa krivý :( potrebovali by sme nejaký športový kočík vhodný aj na jeseň a blížiacu sa zimu 🙂 Ďakujem 😎

maslenka47
19. aug 2015

Teda ja neviem, ale rocne dieta by malo byt schopne pekne sediet aj bez opory chrbta. Podla mna nie je chyba v kociku.

karap
19. aug 2015

nezalezi na kociku.Tvoj maly sa musi sam naucit pevne sediet.Asi este nema dostatocne pevny chrbat

janickacrazy
19. aug 2015

Škoda, že si nepovedala, aké kočíky máte doma. Niektoré mamičky sa sťažujú na poľské športové kočíky z trojkombinácií, že tam deti zle sedia, zošuchávajú sa, aj sestrin malý tam nevie sedieť. On má síce tiež už rok, ale je predčasne narodený, takže akoby mal len 9 mes. Darovala som jej športový kočík Graco Quattro tour deluxe a tam jej pekne sedí, nezošúchava sa. Moj malý sedel už v 7 mes. v pohode v športovom kočíku značka Baby design.

zuzka1008
19. aug 2015

my sme mali grago je super,teraz ho pouziva sestra a tiež si ho pochvaluje 🙂 tiez som nazozu ze nezalezi na kociku, dieta ak nechce tak tam jednoducho neobsedi, moja od 13 mes. jednoducho odmietala

gilmorka
19. aug 2015

ja mam x-lander XA, nema taky kolmy sed, cize nesedi ako na stolicke rovno ale akoby v kresle, co je podla mna ovela pohodlnejsie pre dieta. Tym padom ani nikdy dieta nepada akoby do strany. Predtym som pri synovi mala Babysmile V max, ten ma sed tvrdy a kolmy a tam som mala ten problem ked bol mensi.

xandra7
1. mar 2017

@janickacrazy to je pravda...ja mam polsky a v sportovom sa mi zosuva, preto hladam alternativu...