Uspávanie v kočíku

anahaha
6. dec 2022

Aky mate nazor na uspavanie v kociari? Mala ma 6 tyzdnov a najprv bola naucena na rukach uspavat ale uvedomika som si ze ked bude tazsia tak to bude tazsie pre mna preto ju uspavvame v kociari.

lauriik
6. dec 2022

Ja tak uspavam aj 2,5 rocnu 🤷🏼‍♀️

thoughtfulweirdo
6. dec 2022

Moje deti veľmi zle spali, takže ja som fanúšikom všetkého, čo dieťa uspi 😄

marylynn
6. dec 2022

@anahaha rob si ako vám vyhovuje. A popozeraj aj nosiče 🙂

anahaha
autor
6. dec 2022

Dakujem za odpovede , mne mama tlkla do hlavy ze ju tak nemam uspavat ale ked ona mi sama nezaspi .

nique
6. dec 2022

Moje obe deti spavali len v kociku a len vonku. Je to skvela vec. Nachodila som sa kilometre, ale zasa drzala som si vahu. V kociku spavali do 4r rokov. A maju super imunitu

simona1306
6. dec 2022

Tiezz mi mala spala do 8mesiacov len v kociari. Ci uz vonku, alebo aj na vecerny spanok vnutri. Pre mna bol kociar zachrana, kedze dcerka bola od narodenia valibuk, a ja som ju nevladala stale nosit na rukach. V kociari bola najkludnejsia, ked bolo pek e boli sme vonku, ked prsalo, alebo bolo zle pocasie, kocikala som ju vnutri. Skusala som aj nosic, ale to bolo nula bodov, mala sa tam vrtela, a mna po 4 dnoch seklo , takze ten som vyradila uplne .

jana_eyre_2
6. dec 2022

Neboj, v 10tich rokoch tak už určite spávať nebude 😅

Mám tri deti a všetky spávali aj v kočíku, síce moje deti neviem z akého dôvodu tam nikdy nevideli spat dlho, ale zaspali.. tak isto boli naučené aj na ruky, šatky, atď.. všetky tri už spia samé, sú normálne samostne jednotky, chodia do školy, do škôlky 😉 všetko pri bábätkách rob tak aby bolo dobré tebe a bábätku.. a všetko sa neskôr dá zmeniť..

nika23t
6. dec 2022

@anahaha bránila som sa tomu, ale nakoniec k tomu pristupujem zakazdym, keď mala počas dňa nezaspi do 5 minút 😊

babulkomale
6. dec 2022

@anahaha su tu zeny, ktore nic z pomocok na uspavanie nepotrebovali, len polozili dieta a spalo na ich povel, tak si ho "naucili". Pockaj si na ich odpovede 💪