Tu už určite nakupovať nebudem!

bambulllka
9. feb 2010

Vsetci vieme, ake su dnes kociky drahe. Firma TEGEL v Kosiciach ma vsak zvlastne postupy na zamyslenie. Urcite tam neplati, NAS ZAKAZNIK, NAS PAN. Ked si idete kupit kocik, su mili, ochotni. Akonahle nastane problem a idete kociar reklamovat, budu vam tvrdit, ze reklamaciu na tento typ kocika nemali. Skusenosti mamiciek su vsak opakom. Nehovoriac o tom, ze reklamuje sa tam strasne vela. Ked chcete nahradny kocik pocas reklamacie, nemaju, kedze tie ich 2 su stale v obehu. Reklamacna doba 30 dni im nic nehovori. Nevadi nikomu porusovanie zakona? A ked chcete riesit vratenie penazi - odpoved od majitela znie: NEM, NEM.

dosa
9. feb 2010

pokial im to budete tolerovat tak to budu praktizovat. treba sa obratit na SOI a domahat sa svojich prav 😉

lindula3
9. feb 2010

bambullka presne mam podobnu skusenost s reklamaciou kocika v predajni PREDETI v Bratislave... neochota taka ze som sa s nimi tahala 3 mesiace, nakoniec som sa obratila priamo na servis do ciech a problem bol vyrieseny behom tyzdna...
dosa SOIka mi veru vobec nepomohla!

nanika
10. feb 2010

Predajna predeti je kapitola sama o sebe, preto tam kupujem len ked musim a to len drobnosti, kocik, alebo autosedacku nikdy.

lucia169
10. feb 2010

nanika myslis predajnu pre deti co je aj na kosickej v bratislave? Len aby som vedela comu sa mam vyhnut 😉

lindula3
10. feb 2010

lucia hej tej sa vyhybaj na kilometre v bratislave je len jedna...

labutka
10. feb 2010

v predeti v BA na kosickej som sa aj ja stretla zo zvlastnym pristupom predavaciek, kocik sme tam nakoniec nekupovali. ale mam ju najblizsie z domu, takze tam obcas zajdem, ale kupujem len drobnosti.

bambulka, ja som chcela kupovat v tegeli (v e-shope), ale odradila ma ich web stranka - je taka napolovicku nedokoncena, niektore veci nemaju ziadny popis, popripade popis v madarcine. 😕

nanika
10. feb 2010

akoze vyber ok, ale ten personal a niektore ceny...

paola.o1
10. feb 2010

caute, tak ja v predajni predeti nekupim ani dudel. je to tam sialene predrazene. ako priklad uvediem napr.
1) serblik co hra melodiu cena v predeti - 13 euro, ten isty kupila moja mama v inom obchode za 4 eura
2) hracka - taky divny pomaranc s mavatkami a vnutri s natahovacim cervikom cena v predeti 22 eur na internete som za neho aj s postovnym dala necelych 10 eur.
3) polohovacie kresielko esprit v predeti 98 eur, ja ho mam z ineho obchodu za 36 eur

lenka.22
11. feb 2010

cau, pre deti je kapitola sama o sebe.... personal - hruza, ceny - hruza ale kde ja nakupovat nebudem je kaufland. Praktiky ktore pouzivaju hranicia so zakonom. Naposledy ked som tam bola, tak schvalne mali na dvoch vahach v ovo-zelo prednadstavenych 400g, teda vaha sa nevynulovala, a ked si si navazila kilo bananov,zaplatila si 1,4kg. A co mna uplne dorazilo, a vytocilo do takej miery, ze napriek tomu, ze som vyse hodiny nakup hladala a z regalov strkala do kosika som ho cely nechala pokladnicke, nech si ho strci kam chce bolo, ze cena na regaloch sa nezhodovala s cenou ktoru vam narataju v pokladni! a to je kradez, ved ked ti niekto povie, ze za konzervu kukurice zaplatis 0.99 centov a potom ti nauctuje 1.19, tak je to 20 centov na jednej konzerve!! A dalej liter bio mlieka na regale 1.80 na kase 2.30! ked mas velky nakup tak to nestacis sledovat a bohvie o kolko ta okradnu. Moja noha prah kauflandu neprekroci

jaja511
11. feb 2010

Tak s Kauflandom mam presne take skusenosti i ja 😠 ked si nedavas pozor tak ta tam tak obabru ze koniec a tie cenovky vytocili aj mna presne to iste sa mi stalo, ze tovar na cenovke - co ja si uz kontrolujem pomaly aj kod vyrobku stoji pri pokladni uplne inac ako uvedu na regali !!!! Hroza 😠

lenka.22
11. feb 2010

no a ked som im napisala siahodlhy mail o tom co som tam vsetko zazila pocas jedneho nakupu, tak sa unuvali mi odpovedat jednou vetou - dakujeme za upozornenie, mail preposielame veducemu filialky.

salonka77
12. feb 2010

Predeti ma velky sortiment, ale tie ceny... ako pisete aj vy, strasne prehnane, raz som tam bola mrknut v NR v Mlynoch a stacilo mi, nad cenovkami som len krutila hlavou, ako strasne predrazuju... Keby som tam mala nakupovat pre dieta vybavicku, tak by mi ani zlata kreditka nestacila 🙄 a o par ulic najdem lacnejsie a aj kvalitnejsie. Co som si vsimla, ked som tam bola, ludia tam chodia len na spacirku, omrknut tovar a prec. 😲

nanika
12. feb 2010

Baby, ale to nie je len kaufland, to je tesco, billa, carefour atd, ja fakt kontrolujem uz ako magor vsetko a vsade :(

lenka.22
12. feb 2010

cauko, mne sa to zatial stalo len v tom kauflande, a nie raz. a je fakt ze odvtedy si aj ja vsetko kontrolujem. kazdy tovar co blokuje pozeram aj ked ludia co stoja za mnou brblu, nech si hadzem veci do tasiek kym ona blokuje, ale ani ma nehne.

eimiky
12. feb 2010

Ahojte,
pridávam svoju skúsenosť internetový obchod bambini v TT.
Iné ceny kočíkov uvádzané na ich stránke a iné platia v skutočnosti po zadaní objednávky.V mojom prípade to bolo na kočíku rozdiel okolo 20 €.A ešte mi chceli zarátať dopravu za kočík a na stránke mali uvedené pri konkrétnom kočíku, že doprava je zdarma 😠

bambini
Odpoveď bola odstránená
Zobraz