Prosim Vas, viete mi niekto vysvetlit rozdiel medzi trojkombinaciou a stvorkombinaciou, resp. uvedenim, co to 3 resp. 4 kombinacia vlastne je, co obsahuje? Bol som povereny kupit kocik 🙂 a nejako sa v tom nevyznam. Samozrejme, ze som pozeral k tomu nejake stranky, ale nic jednoznacne som tam nenasiel.
Dakujem
rudino, ja som mala4kombinaciu (podla vyrobcu), ale autosedacka k tomu nebola. bol hlboky, sportovy, prehadzovacia rukovet a v hlbokom bola vyberatelna vanicka. inak ja som videla v inzeratoch uvedene, ze predam 6kombinaciu 😕 a to uz teda fakt neviem, co je.
ja mam pocit, ze samotni vyrobcovia sa nevedia zhodnut, pri nasom kociku bolo tiez pisane 4-kombinacia a bol taky, ako opisovala lefika. Takze rudino, ja by som nehladala podla pomenovania, ale skor podla priameho popisku, lebo niekedy je vazne pod 4-kombinaciou myslena aj autosedacka a niekedy len ta prenosna taska.
no mne to zas vystvetlovala jedna predavačka, ale zas neviem, či som to správne pochopila, že tie kombinácie sa rátajú:
podvozok, vanička a športová časť, čiže takto je to 3 kombi...
podvozok, taká tá vyberateľná taška na dieťa, predlžovací diel a nánožník, športová časť, takto je to 4kombi...
tiež sa z toho neviem vysomáriť, ale myslím, že to vôbec nemá význam, čo je 3 a čo 4 kombi, skrátka sa riaď inštinktami, prelúskaj našu tému v sekcii tehotenstvo pod názvom kočíky a snáď niečo vyberieš, je tam kooopec linkov a kooopec sťažností alebo chvál od maminiek 😉
prajem šťastnú ruku v rozhodovaní 😀
3kombinácia je 1:hlboký
2: vyberateľná vanička , po jej vybratí zostane
3:šporťák
Ahoj RUdin, nevím, jestli to tak je určitě, ale myslím, že trojkombinace je kočárek který je hluboký, sporťák a má přehazovací rukojeť. A čtyřkombinace má všechno toto + se dá na kočárek nasadit autosedačka, ale jak říkam není to na 100%.