Ahojte verim ze mi poradite 🙂 cakame 2.babo a po minulej skusenosti by som rada zmenila kocik. Hladam idealne 3 kombinaciu ktora splni nasledujuce kriteria: lahko sa ovlada, zvladne aj jazdu po hrbolatejsom terene, vanicka ma naozaj dlhu striesku a ma vetranie (sietku v prednej casti kade vie babo aj pozerat) ako ma napr. vanicka cybex priam. Zaroven som nizka takze nie prilis vysoky 🙂
Dakujem za pomoc 🙂
Skus pozriet Egg kociky ☺️
Alebo este Peg Perego
@andula1988 moze/nemusi byt novy 🙂 cena do 1000 eur idealne
@adrianna88 do 1000€ jedine Joolz, overena kvalita
Ahoj,ja som mala britax go next,ja som bola velmi spokojna,iny by som nechcela.Ma velky kos,strieska sa da takmer uplne zatiahnut ze ti tam nesvieti slnieco a nemusis to provizorne riesit s plienkami,samozrejme aj taku tu sietku na odvetranie ma. Korba pevna,aj do mesta aj do terenu. Ja predavam po dvoch detoch, vyzera vyborne ak by si mala zaujem pozri ku mne do bazara. Ale aj bez ohladu na to pozri britax,podla mna vyborny.
@adrianna88 ja by som na tvojom mieste pozrela bugaboo fox ja ho momentálne mám pre skoro mesačne babo plus predtým bol pre 2,5rocneho a som fakt spokojná. Ono je to síce 2kombinacia ale ved vajíčko kúpiš v pohode adaptéry a bude pasovať napr ja mam vajíčko maxi cosi pebble...
@adrianna88 radsej by som sa obzerala po 2 kombi a zvlast dokupila autosedacku…. A este priblizna cenova relacia? A ci kocik ma byt novy