Ahojte žienky prosím o radu. Nalomila sa nám časť pri kolese športového kočíka. Kočík zatiaľ funguje, ale rozmýšľame čo ďalej. Malý ma 17 mesiacov, začal chodiť neskôr a veľmi rád sa vozí a pozoruje okolie. Uvažujeme, ze by sme namiesto ďalšieho športového kočíka kúpili nejakú trojkolku s vodiacou tyčou ako Kinderkraft Aveo alebo Aston. Na leto/jesen super, ale neviem si predstaviť keď sa budem potrebovať s malým rychlo presunúť cez zimu či sa dajú aj tieto trojkolky použiť? Či sa v snehu dobre ovládajú a ci mi tam bude pohodlne aj v nejakom overle alebo je to ozaj iba záležitosť na pekne teple pocasie a radsej kupit ďalší kocik? Ďakujem krasne za rady
@naloxon My sme nakoniec kúpili ďalší kočík, náš malý sa vozí rád len sme nevedeli či este investovať do kočíka, ale nakoniec sme našli dobrý z druhej ruky. Osobne som sa stále bála tých trojkoliek do zlého počasia, teraz ked aj začne pršať malého prikryjem, dám nepremokavu nepadavu deku a v pohode prejdeme, s tou trojkolkou si to neviem predstaviť.
Ahoj akurát riešim podobný problém ako ste to vymysleli? Malý nechce kočík ani za svet tak neviem čo bude v zime.