Trojkolka s vodiacou tyčou na zimu

14. júl 2021

Ahojte žienky prosím o radu. Nalomila sa nám časť pri kolese športového kočíka. Kočík zatiaľ funguje, ale rozmýšľame čo ďalej. Malý ma 17 mesiacov, začal chodiť neskôr a veľmi rád sa vozí a pozoruje okolie. Uvažujeme, ze by sme namiesto ďalšieho športového kočíka kúpili nejakú trojkolku s vodiacou tyčou ako Kinderkraft Aveo alebo Aston. Na leto/jesen super, ale neviem si predstaviť keď sa budem potrebovať s malým rychlo presunúť cez zimu či sa dajú aj tieto trojkolky použiť? Či sa v snehu dobre ovládajú a ci mi tam bude pohodlne aj v nejakom overle alebo je to ozaj iba záležitosť na pekne teple pocasie a radsej kupit ďalší kocik? Ďakujem krasne za rady

naloxon
1. okt 2021

Ahoj akurát riešim podobný problém ako ste to vymysleli? Malý nechce kočík ani za svet tak neviem čo bude v zime.

autor
1. okt 2021

@naloxon My sme nakoniec kúpili ďalší kočík, náš malý sa vozí rád len sme nevedeli či este investovať do kočíka, ale nakoniec sme našli dobrý z druhej ruky. Osobne som sa stále bála tých trojkoliek do zlého počasia, teraz ked aj začne pršať malého prikryjem, dám nepremokavu nepadavu deku a v pohode prejdeme, s tou trojkolkou si to neviem predstaviť.