Trojkolesový terénny kočík s nafukovacími kolesami

darja12
13. júl 2016

Ahojte, neviete poradiť nejaký dobrý kočík do terénu aj na cesty? Mohol by byť trojkolesový, nafukovacie kolesá, ľahší, ľahko skladateľný, s otočným sedadlom? Poprípade aj štvorkolesový, ale NIE s malými kolieskami, z ktorých dve sú príliš blízko pri sebe.. Mám Bumbleride Indie, je super, ale nedá sa otáčať rúčka.. Proste niečo také ako Bumbleride, ale s otočnou rúčkou alebo sedadlom. Ďakujem

mimla
13. júl 2016

Terénne kočíky spravidla nie sú malé. Pozri napríklad Jané Slalom reverse.

darja12
autor
25. júl 2016

čítala som už diskusie k terénnym kočíkom a by si sa čudovala koľko báb si myslí, že má terénny kočík a pritom tam zavesili linky na kočíky s malými kolieskami.. takže preto som to tam napísala 🙂)

darja12
autor
25. júl 2016

a dakujem za typ..

mimimoje
25. júl 2016

Cam cortina

darja12
autor
25. júl 2016

no má dosť nevýhod ten kočík.. len 86 cm dlhý, to je sotva pre 3 ročné dieťa.. tiež tá športová časť sa odníma na pretočenie, to ako urobím sama s dieťaťom, čo nevie chodiť? keď si to potrebujem regulovať podľa toho, ako fúka vietor a svieti slnko. najlepšia by bola otočná rúčka alebo niečo praktickejšie.. tie tvrdé kolesá asi veru nie sú do terénu.. to by dieťa riadne drgotalo..

darja12
autor
25. júl 2016

ten predchádzajúci komentár bol k Jané slalom.. idem pozrieť ešte Cam cortina. ďakujem za typ

darja12
autor
25. júl 2016

@mimimoje pozerám tutorial 2016.. lenže podľa paremetrov, ak dobre pozerám má športová časť len 79 cm na dlžku. to pre akých liliputáncov vyrábajú? veď naša má 70 mes a cca 75cm..

darja12
autor
25. júl 2016
gabitimi
25. júl 2016

@darja12 my mame cam cortinu uz 7 rokov, vozi sa v nom tretie dieta. vydrzi vsetko, je neznicitelny. do terenu idealny, priestranna vanicka aj sportova verzia pre vacsie babo. aj ja som chcela taky kocik, co sa rucka pretaca, ale ak chces nieco lepsie a pevnejsie, taky nezozenies. a trojkolku uz vobec, to sa pri nej ani neda urobit. nemenila by som za iny. trojkolka sa super ovlada. je sice tazsi, ale pevny, vydrzi aj "tvrdsiu" manipulaciu. nafukovacie koliecka do terenu by som nechcela, my by sme nestihali menit. tieto pevne su super. kocik ma v spodnej casti odpruzenie, takze pokial sa ti to zda "tvrde", mozes si to nastavit. pre tretie som pokukovala aj po novom, ale opat som skoncila pri cam cortine X3, takze uz dosluzi povodny 😀

yanni
25. júl 2016

@darja12 lahky spratatelny atd. terenny kocik zozenies tazko, ak vobec. Terenny musi byt robustnejsi aby ten teren vydrzal.
My name tfk, neda sa otacat rucka na sportaku. Vanicku mame multi, ta sa da dat aj do sedu a pouzit v oboch smeroch do 1,5 roka, ale zalezi od velkosti dietata.
Kocik je robustny, nafukovacie kolesa (nemali sme este za 12 mesiacov defekt a to ho fakt nesetrime), predne kolesa mame dve, pevne (behame s nim) a otacacie. Da za v zlomku sekundy vymenit.
ja som velmi spokojna, jedine manko, ze sportak je len jednym smerom ale to sme prezili.
A za ten rok si uz prezil fakt vselico, maratony, pust, nekonecne mnozstvo letov, ustavicne skladanie z auta, do auta atd.

mimimoje
25. júl 2016

@darja12 treba osobne pozriet, tie rozmery su nejak divne merane, my sme syna do 4 rokov v nej odvozili a aj tam v pohode spaval, a to je velmi vysoky na svoj vek. Podla mna je ta sportova verzia velka, praveze vela mamiciek nadava, ze po prechode z hlbokej vanicky su tam deti stratene. Ona vyhovuje podla mna tak od 8-9 mesiacov, musi dieta uz riadne sediet, inak sa tam bude zosuvat. A da da otocit do oboch smerov.

mimimoje
25. júl 2016

@gabitimi @darja12 tieto nove CAM maju len nafukovacie kolesa ale suhlasim, ze penove boli lepsie. Mame pre druhe dieta podvozok zo starsej Cortiny, ma 8 rokov a bez problemov funguje. Vanicku ale uz mame novu, tiez CAM (ale uz Dynamico 4 kolesa - ale ttrojkolka bola lepsia)

darja12
autor
30. júl 2016

ďakujem za info.. a tá športová časť cortiny sa dá prekladať v protismere aj ked je dieťa v kočíku? či je potrebné dieťa vždy vykladať? ďakujem

mimimoje
30. júl 2016

Teoreticky aj s dietatom; ake lepsie bez - treba odopnut striesku a madlo a potom vybrat sedacku otocit a kliknut striesku a madlo - otazka par sekund.

girlnextdoor
30. júl 2016

Až na reverzne sedenie tvoje kritériá spĺňa Britax B Motion 3, my ho máme a je to naozaj kočík ktorý zvládne každý terén či už v meste alebo prírode... Pre mňa je však najdôležitejšie že je pohodlný pre dieťa...

darja12
autor
17. aug 2016

poznámka ku kočku cam cortina.. zohnala som cez bazoš, ale baba sa mi nakoniec neozvala, aj ked sme boli dohodnuté.. a včera som stretla kamošku, ktorá ho má a som veru rada, že sme do toho nešli.. kupila si uplne nový a nakoniec ho predala po roku a pol za 200 e, lebo bola uplne nemožná športová časť a dieťa jej padalo dole.. pritom jej dieťa je dosť veľké, teraz má 17mesiacov a 13 kg a je aj riadne vysoká.. takže ostáveme pri našom bumbleride, ktorý je vo všetkom super, okrem toho, že nemá teda možnosť dať dieťa oproti smeru jazdy