Trojkolesový kočík X-lander xt

barusky2008
21. aug 2012

ahojte mamičky,
chcela by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s 3-kolesovým kočíkom x-lander. Doteraz som mala 4-kolesový, s ktorým som bola veľmi spokojná, no už doslúžil, tak som výhodne kúpila málo používaný 3-kolesový. Všetko ok, len manipulácia s ním mi príde dosť obtiažna. 4-kolesový kočík som zvládala riadiť úplne v pohode jednou rukou, zato 3-kolesový mám problém riadiť aj oboma rukami.... predné koliesko sa málo otáča a ťahá ma do strany. Máte podobnú skúsenosť? Ako ste to riešili? Vopred Vám ďakujem za rady.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzikkaa
21. aug 2012

@barusky2008 no zrejme si kupila pokazeny kocik!!!!!!!!!!!! kocik nema co tahat do boku!!! a uz vobec nie 3kolka!!!! s 3kolkou sa jazdi presne tak dobre ako so 4kolkou ak nie aj lepsie...ja mam radsej 3kolky a uz som tiez natrafila na kocik co tahal do boku...
cize chyba nieje v tom ze je to 3kolka ale ze je nejak vykriveny...neviem ako dlho pouzivas tu 3kolku no rozhodne by som ju vratila dotycnej ak sa da 😒 😒 😒

lienkasop
28. aug 2012

Ja mam 3 kolku a je super, praveze som ju chcela lebo je obratnejsia a sikovnejsia ako 4kolo. Za mna spokojnost a nemenila by som za 4.

macko_usko222
13. jan 2013

praveze aj my mame xtcko a ovladam ho aj jednou rukou a kolkokrat aj teraz ked je sneh maleho tlacim jednou a idem popri kociku 🙂 takze na manipulaciu mi pride ako super.

barusky2008
autor
29. jan 2013

ďakujem dievčatá za vaše komenáre. manžel premazal predné koliesko nejakým špeciálnym olejom a je to v poriadku, už som spokojná (i keď 4-kolka s otočnými kolieskami bola podľa mňa lepšia, oveľa stabilnejšia)

mcdog
22. jún 2014

Ahojte.Neviete ako sa opravuje defekt na tomto kociku?Robil som to naposledy pred 20 rokmi na bicykli a dako som s toho mimo 🙂