Top kočík do terénu

veverka5889
19. feb 2021

Zdravíčko, mame kocik stokke trailz no nejsem ztotoznena ze sportovym sezenim, mam pocit ze dcerka je tam tak nejak dotlacena ani dlouho v nem nevydrzi spinkat max. 40minut. No chtěla bych nejaky jiny sportovy, vetsi teda spis prostornejsi no ale hlavně aby byl do terénu, odpruzene kola atd. Dcerka ma 10mesici a cca 10kg a 80cm
Foto přikládám jen tak 😉
Zatim moc děkuji

ofzuza
19. feb 2021

Bola som spokojna s thule urban glide, ale ani babyjogger nie je zly

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea_ff
19. feb 2021

@zuzudrnda ja mam britax go...je odpruzeny, hojdavy...len neviem, ci chces kocik na zle cesty, ci do nespevneneho terenu.
Velkostou si myslim, ze je ok. Na to, ze je otocny ma sirku sedadla 35cm a dlzku loznej plochy cca 95cm. Takze do 2,5-3 rokoch by mohol byt ok.
Ja som velmi spokojna.

zlaasky
19. feb 2021

@veverka5889 riešil úplne rovnaku dilemu, mame trailza a potrebujem ho vymeniť v rozpätí 2-3mesiacov. Avšak na dobre sa ľahko zvyká 😂 a ja si neviem predstaviť s menej terénnym podvozkom život matky na dedine 😂 tak sa tu pripnem❤️

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea_ff
20. feb 2021

@zuzudrnda ano, prepac... uz vidim, ze som zle oznacila.
Ano, aj jane crosswalk je dost dobry do terenu. Len ked som ho videla, zdala sa mi sportova cast uzka do dlzky (proste to madlo to tak na uzko ohranicilo). Vyskyskovo ale je asi ok.
Sestra mala Emmalljunga a ten bol desne uzky. Nemal asi ani 29cm sirku sedadla. Jej dcerka ako rocna by tam uz s fusakom nevosla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

veverka5889
autor
21. feb 2021

@zlaasky sak toto, uz i u trailz me nekdy orijde ze je tvrdy 😂 si nevim predstavit jiny podvozek. Jen ta moje cacorka je dost velka a tlaci se v nem. 😉

vikuus
11. mar 2021

Ahojte baby ja sa tiež pridám k tejto téme kočíka. V októbri mám termín a potrebujem kúpiť kočík vhodný do (na cene nezáleží):
-zlého terénu (odpruženie, veľké kolesa)
- veľká plocha pre bábätko v športovej časti keď už bude sedieť, búvať aby malo pohodlie.
- jednoduché skladanie do auta

kulumulu123
11. mar 2021

@veverka5889 mame camarelo art je super. Odpružený, strieška sa dá stiahnuť až k madlu, dieťa má kopec priestoru a prešli sme s ním bez problémov po takých lesných cestách hore kopcom dole kopcom že sama nechápem žiadne lesné chodníčky prežil to bez vyhejglania... Malý ma rok aj 3mes 88cm a 9.5kg a stále máme kopec priestoru. Dá sa sklopiť do úplného ľahu co je super. Syn mi tam prespi aj 3-4hod 😁

andrea_ff
11. mar 2021

@vikuus ak mate vacsi kufor, tak britax go 👍👍👍👍 mozno aj britax smile.
Go je....
Odpruzeny fantasticky, obrovsky kosik dole, velka vanicka, velke kolesa, velka sportova cast, kvalitny, otocny. Jedine ked si vysoka, mozno ti bude sportova cast polozena nizko. Ja mam iba 155cm 😄😄😄