Zdravim Vas. chcela by som sa opytat, ci viete poradit ( a ci sa to aj oplati hlavne kvalitovo) kupit kociar v Polsku..a skor v kamennych obchodoch ako na trhu? viete mi dat nejake tipy? dakujem
Zaleží na kolko detí to chces. Na jedno Ti stačí aj polský, ale potom ho môžeš vyhodiť. Vravím z osobnej skusnosti- Camarelo Malaga.Ale mne vyhovoval a kedze mam velky vekový rozdiel, kočík neodkladam. Za tú cenu pekný dizajn a jedno dieťa vydrží.
@alicka850 môj poľský lacný kočík odvozil tri deti a furt je v pohode
Votriem sa...viete mi niekto napisat - kde v Jablonke sa nachadza nejaky obchod s detskym sortimentom - teda okrem trhov. Vdaka.
Sestra má tretie dieťa v kočíki z PL, vsetci hovořili že nevydrží ta konstrukcia :D no a vydržela a stále drží za 330 e. Camarello . :D neviem či to tím závislivci přežili :D oplatí sa. Aj já mám z PL ,max.spokojnost kupeny v Novom Targu.
mame polsky a spokojnost. vydrzal zimu a navozil sa toho z obchodu ... takze neznamena ze polsky nekvalitny
Ja mám poľský kočiar už 13 rokov a je fit a povozil 3 deti
My sme mali poľský a vydržal rok,povolila konštrukcia a sa rozpadol 😀,Kočík Maximo čo dostať už aj u nás.Druhy sme už kúpili na Slovensku.
@malablska ja mam polsky krasnal s 30 rocnou tradiciou. Dcera sa na nom vyvozila a je uplne ako novy. X krat prany, rozlozitelny, vozeny v aute hore dole stale. Kupovany na SR za paradbych 250€. Nelutujem. Za tu cenu splnil ucel ktorym je vozenie dietata. A ti ktori dali vyse 500€ na SR si hlavu trieskali lebo deticky nemohli ani prdnut v kociku za tolke peniaze 😀
Tiez spokojnost...polsky Tako Mohican. Uz bude pre druhe babo a stale ako novy ☺
Sestra mala kocik s polska kocik ma 10 rokov vyvozil 4 deti a este bude u starkej vozit dalsie vnucence..stale je dobry nevrzga nezlomil sa nic lenn sme ho vytepovali 😝 ja som si kupila tiez pl kocik tako junama uvidime co vydrzi ten 😂
Kopa kočíkov čo sú dostupné na Slovensku sú dovezené z PL, takže určite radšej kúpiť tam za oveľa nižšiu cenu 🙂
pri prvom som mala poľský kočík. Z trhu. Bol krásny. Farebný. Ale aký bol krásny taký bol nepodarený. Za 4 mesiace poriadne vybledol, a chodil stále dookola....musela som jednu stranu držať vo vzduchu, aby sme nerobili koliečko.... 😀
Kde skončil neviem, ex si ho zobral, lebo on ho kúpil....nepodarok.
Ja mam kociar zo SK za 420eur, kamaratka ma z PL presne ten isty, len ina farba za 470eur. Dnes uz neplati, ze sa oplati chodit do Polska na nakupy
No to je pravda ale ešte sa tam dá aj dobre nakúpiť. Stačí si nejaké vytipovať, pozrieť koľko stoja tu a potom pozrieť tam a možno sa pošťastí. Ja som kupovala kočík na slovensku ale tiež mám pár kamarátok, ktoré išli loviť kočíky do poľska a zatiaľ im držia v pohode tak ako mne
@tortelinka tak zaleží, ako ho využívaš :D Moj odvozil jedno a je na rozpadnutie, odišli mi ložiská na kolesách, muž ich menil, vyšedivela strieška atď.. Ale my sme stale vonku, takže možno je to aj tým. A mám cele kočíkové obdobie jeden, vanička používaná pol roka je ako nová, ale šport. časť do smetí...
mala som kočík z PL , pri dcére, spokojnosť. Kúpili sme aj teraz za 250 €, takže super cena, kočík podľa mojich predstáv. Nechcela som nič drahé, lebo neskôr chcem kúpiť menší športiak, golfáč.
@marlenka222 prosim vas a kde na SR ste ho kupovali? dakujem
DAKUJEM aj vam vsetkym za info 🙂 a este ako tak citam, tak vela z vas kociare priamo z trhov a nebehali vyslovene po kamennych predajniach. dakujem ;)
1. Camarelo art
2. Camarelo granada
3. Camarelo eos
Nedam na Camarelo dopustit. 🙂
ja mám X-lander a nedám na neho dopustiť a stál 700e v roku 2009 a je stáleTIP TOP, prežil už tretie dieťa!
@alicka850 využíval sa veľa, skladal do auta, cestoval, vôbec nie je šedivý, vyblednutý....možno závisí aj od kusu
My sme kúpili poľský v strbe od jednej pani čo predáva kočiare Zn maked a keď sme ho predávali po 9mesiacoch bol ako nový, ľahko sa ovladal a mal veľkú vaničku nášmu malému úplne stačil 🙂 🙂 kamarátka kúpila na trhu ťažký nedal sa ľahko ovládať a po mesiaci vrzgal aj strieška sa zlomila ale zas s ním mohla inak narábať , takže priamo z trhu by som asi nebrala 🙂
Tak poľský kočiar je "kvalitovo" to naj čo môžeš kúpiť 😝