Thule Urban Glide 3 alebo Thule Urban Glide 4-wheel

ev1ta1989
Včera o 18:41

Thule Urban Glide 3 alebo Thule Urban Glide 4-wheel
Ahojte baby, ake mate skusenosti s tymito kocikmi? Je nieco co sa vam nepaci? Pripadne uz by ste ho nekupili a kupili radsej nieco ine? Alebo je nieco co vas presvedcilo, ze iny by ste si uz nekupili? Dakujem za kazdy postreh

malaopicka
Včera o 19:09

Výborný kočík, ale len trojkolka. Štvorkolka je pekná blbosť, veľký kočík nevhodný do terénu. Je to take ani ryba, ani rak. Trojkolka je najlepší kočík aký som mala, perfektne sa s nim manipuluje, vôbec nie je ťažký, perfektný úložný priestor, prejde každý terén. Nevýhoda možné byť, ak bývate v byte, že nevojde do výťahu, ak ste v starej bytovke. To treba pomerať pred kúpou. Inak odporúčam všetkými 10. Mala som TUG2, aj TUG3 a skúšala som aj TUG4 🙂

ev1ta1989
autor
Včera o 19:19

@malaopicka no ja som presne zvazovala tu 4 kolesovu verziu, ze je spratnejsi ale mal by zvladnut aj teren. Byvame v starej bytovke ale bez vytahu … stale sa nejdem rozhodnut preto som rada za kazdu skusenost…

malaopicka
Včera o 19:36

@ev1ta1989 vôbec nie je spratnejsi, je to veľký kočík, terén zvládne, ale nedá dá porovnať s TUG3. Keď si nikdy nejazdili trojkolku, rozdiel nespoznáš, no opačne je to tisíc a jedno. Na šport neporovnateľne lepšia je trojkolesova verzia. No a nosiť to po schodoch je už len o trpezlivosti. Ja som po akýchkoľvek schodoch vedela prejsť s kočíkom hore dole bez pomoci v prípade núdze, ale chodiť každý deň niekoľkokrát, tak na to by som nervy nemala.

ev1ta1989
autor
Včera o 19:37

@malaopicka no to nosit urcite nie, to musim
Nejako vymysliet ze bude dole.. och teraz mam zase nad cim rozmyslat 😅

banalu
Včera o 20:03

Ja som thule velmi chcela, ale nam nesadol absolutne do ruky (ani mne, ani muzovi), skoro som sa rozrevala na predajni (tehu hormony). Kupili sme moju zalohu bgb, to je proste istota. Isla som len do chameleona, je to nieco medzi bee a foxom. Ale je to tank, presiel vsetko, prehodila som rucku aby sli terenne kolesa prve a presiel aj neodpratany sneh ci nerovnu cestu. Dokonca som s nim behavala (asfalt) 👌 mozno by som teraz sla uz aj do foxa, ale na nasu dedinu stacil aj chameleon.

malaopicka
Včera o 20:32

@ev1ta1989 tak jedine voziť po schodoch alebo ak máte nejaký priestor odložiť niekam, xo je za mňa extrémne nepraktické s novorodencom a všetkými vecami. Chod si to vyskúšať do predajne, takto z rozprávania neprídeš na to čo ti sedí.

ev1ta1989
autor
Včera o 20:37

@malaopicka najhorsie je ze som PN a nemozem si to ist vyskusat co by bolo samozrejme najlepsie ale ani nechcem prepasnut aktualne zlavy. Musim to nejako este vyspekulovat. Dakujem moc za rady

nila0622
Včera o 20:56

3-ka do terénu, 4-ka tak skôr do mesta. Všetko tu už bolo napísané, tug3 je topka 🔝 ale nespratný veľký kočík. Treba mať naň priestor v byte aj v kufri auta. 😊 Nevymenila by som ho za milión, budem za ním plakať a je obrovská škoda, že vyšiel až v dobe keď už môj syn mal 3-4 mesiace a 3-kombi sme už mali.

malaopicka
Dnes o 06:18

K tomu “do kufra”, ja som ho nikdy neskladala, mám na to iný kočík. Kamarátka má TUG2 a už nadáva na to skladanie extrémne, tiež si kúpila menší kočík na presuny. A ja som ho nakoniec dala preč, lebo my nie sme športovci, syn je už veľké pevné dieťa a neskutočne ma štvalo, že som musela rozmýšľať kam idem, aby som vedela, ktorý kočík zobrať. S thule ísť do nejakého obchodu s oblečením pripadne so kaviarne je boží trest. Čiže vanička top, perfektne pre maličké bábätko, keď máte horšie cesty a chodníky (neodporúčam ja športovať kdesi v teréne s novorodencom, beh po asfaltke je on), športiak super pre dieťa, čo dlhšie a často spí, ak ste aktívni rodičia, chodíte na túry atď. Ale určite k nemu treba další kočík, lebo ťa klepne z toho skladania a manévrovania v malých priestoroch.

nila0622
Dnes o 07:06

My máme veľké auto, kde sa mi do kufra vojde ešte aj prepravka pre veľkého psa k nemu čiže neriešim, ale áno, kaviareň, obchod.. Akože dá sa, ale je to o držku. Ak viem, že niekde môže byť problém, beriem vajíčko s konštrukciou z 3-kombi, poprípade neskôr športovú časť z neho. Čiže ozaj je lepšie mať 2 kočiare. Ale napr
ja tug3 využívam fakt že 95% času, takže sa nemusím nejak extrémne zamýšľať, že ktorý mám brať 😂 Dnes je to asi samozrejmosť mať viac kočíkov