Viete ich niekto porovnat? Alebo mate skusenost s thule? Potrebujem na beh + teren, obcas civilizacia.
ak chces asi viac do terenu tak bob myslim ze je vacsi, my sme tiez pozerali minuly rok ale nakoniec som ostala pri nasom starom 🙂
my sme dali aj mini trekking 800-1450mnm 🙂 cez lesne cestucky
@jatva mame recaro babyzen zen, 3kolesovy super spokojna, len sa uz nevyraba
Baby a nemate problem s tym, že sedacka nie je naopak? Netýka dietatu? Dcera mi po jednom korculovani dostala nenormálny zapal spojiviek - takze radsej som na beh (sport) u syna zvolila bugaboo runner. Je super aj ked na to neotacave predné koleso som si musela zvyknut! Ale teraz parada, prejde vsetko 😉 zvažovala som ešte bob, ale tam bol môj maly "stratený". Takže nakoniec som s runnerom spokojna
@danusskaaa runner je aj krasny 🙂
@danusskaaa mna uplne neoslocil, ale ta sedacka je fajn. Plus mi pride nedostatocne odpruzeny. A cena...
@jatva praveze odporučenie je super. Lebo ten podvozok skoro všetko stlmi a co nie sa prejaví len ako hojdanie tej sedacky (korytka)... maly mi tam spi paradne! Cena je vysoká... a otacave koleso by sa tiez v nejakých situáciach zišlo. Všetky kociky maju svoje plusy i minusy. Ja som už sla hlavne po otacavej sedacke. Mala som ešte bebe confort high trek a bol celkom OK len dost hrkal...
@danusskaaa ja nechodim behat ani korculovat, ale na prechadzky do hor, lesa, prirodne chodnicky nie asfaltka, takze nepotrebujem otacavu stolicku, hlavne v zime ked napadne sneh aby som v pohode mohla na prechadzku.v priemere prejdem 15km za den, takze treba pohodlny kocik ako pre dieta tak aj pre rodicov.
@danusskaaa no mne pride, ze za tu cenu sa da kupit daleko lepsie. Ale je to len moj pocit...
https://mbeans.com/spillingthebeans/baby/stroll...