Thule urban glide 2 vs B.o.b revolution pro (2017)

jatva
9. jún 2018

Viete ich niekto porovnat? Alebo mate skusenost s thule? Potrebujem na beh + teren, obcas civilizacia.

jatva
autor
9. jún 2018

@babi81 diky a som tam kde som bola :D uz som skoro kupila thule 🙂 ale teraz si nie som ista ci predsalen nebude do toho nasho terenu lepsi bob. hmmm

babi81
9. jún 2018

ak chces asi viac do terenu tak bob myslim ze je vacsi, my sme tiez pozerali minuly rok ale nakoniec som ostala pri nasom starom 🙂

jatva
autor
9. jún 2018

@babi81 bob je tazsi, bude sa mi asi horsie nakladat do auta. Aj mi je strasne nesympaticky. Ale asi bude do toho terenu lepsi

babi81
9. jún 2018

@jatva musis si zvazit, ze co je pre teba najdolezitejsie.po estetickej stranke sa mi tiez pozdaval viac thule ale potom do toho terenu bude lepsi bob, len na jogging je to asi to iste.drzim palce nech si dobre vyberies a potom budes spokojna.

jatva
autor
9. jún 2018

@babi81 neviem ci je dobry napad behat lesne cesty s dietatom. Ak by to ten kocik dal, bolo by super. Ale inak sa asi spokojim s asfaltkou

babi81
9. jún 2018

my sme dali aj mini trekking 800-1450mnm 🙂 cez lesne cestucky

jatva
autor
9. jún 2018

@babi81 a co mate?

ladyblcha
10. jún 2018

@jatva cyklovozik sklamal?

jatva
autor
10. jún 2018

@ladyblcha to je strasna krava velka :D a od septembra budem len jedno dieta vozit, takze zbytocne velke. Plus je to nekvalitny sunt. Taha do jednej strany, vrze, som z toho na nervy furt.

ladyblcha
10. jún 2018

@jatva jaj, lebo my mame thule crozer cx2 a teda ja som.max spokojna. Ale nemam k nemu jogging set, tak akurat zvazujem ze by som mala kupit.

jatva
autor
10. jún 2018

@ladyblcha ten som mala tiez a bol super. Len si ho nechal ex. A mne uz sa nechce tolko do toho vrazat. Plus tie dve deti je na mna fakt vela (deti +kocik su 3/4 mojej vahy)

babi81
10. jún 2018

@jatva mame recaro babyzen zen, 3kolesovy super spokojna, len sa uz nevyraba

ladyblcha
10. jún 2018

@jatva super, teda. Ja by som sa rada dostala na taku vahu, ze 3/4 kocik +deti zo mna 😂 preto zvazujem jogging set dokupit. Aj ked behat asi len s krpanou by som chodila. Len ci zvladnem.

danusskaaa
10. jún 2018

Baby a nemate problem s tym, že sedacka nie je naopak? Netýka dietatu? Dcera mi po jednom korculovani dostala nenormálny zapal spojiviek - takze radsej som na beh (sport) u syna zvolila bugaboo runner. Je super aj ked na to neotacave predné koleso som si musela zvyknut! Ale teraz parada, prejde vsetko 😉 zvažovala som ešte bob, ale tam bol môj maly "stratený". Takže nakoniec som s runnerom spokojna

ladyblcha
10. jún 2018

@danusskaaa runner je aj krasny 🙂

jatva
autor
10. jún 2018

@danusskaaa mna uplne neoslocil, ale ta sedacka je fajn. Plus mi pride nedostatocne odpruzeny. A cena...

danusskaaa
10. jún 2018

@jatva praveze odporučenie je super. Lebo ten podvozok skoro všetko stlmi a co nie sa prejaví len ako hojdanie tej sedacky (korytka)... maly mi tam spi paradne! Cena je vysoká... a otacave koleso by sa tiez v nejakých situáciach zišlo. Všetky kociky maju svoje plusy i minusy. Ja som už sla hlavne po otacavej sedacke. Mala som ešte bebe confort high trek a bol celkom OK len dost hrkal...

babi81
10. jún 2018

@danusskaaa ja nechodim behat ani korculovat, ale na prechadzky do hor, lesa, prirodne chodnicky nie asfaltka, takze nepotrebujem otacavu stolicku, hlavne v zime ked napadne sneh aby som v pohode mohla na prechadzku.v priemere prejdem 15km za den, takze treba pohodlny kocik ako pre dieta tak aj pre rodicov.

jatva
autor
10. jún 2018

@danusskaaa no mne pride, ze za tu cenu sa da kupit daleko lepsie. Ale je to len moj pocit...