Thule Urban Glide 2

8. nov 2022

Ahojte zvazujem nad kupou kociku Thule Urban Glide 2, prosim tie co mate skusenost za a proti?
Hlavne kvoli korculovaniu ho chcem

banalu
8. nov 2022

Odporucam si ho ist niekde odskusat do ruky.
Velmi som ten kocik chcela, pacil sa mi aj dizajnovo. No bohuzial mne absolutne nesadol a ani muzovi. Hrozne ma to sklamalo a skoro som pustila slzu v predajni (tehu hromony 😂)... Cim nechcem povedat, ze to bude tvoj pripad, no nekupila by som si kocik kym by som ho neodskusala najprv.
Nakoniec som kupila bgb chameleon a behavam s nim skoro kazdy den.

majlo1234
8. nov 2022

Pre-super obratny, aj jednou rukou, prejde cez vsetko, velky kosik na vsetko. Proti-nafukovacie kolesa, to je asi osobne, ale uz som mala dva krat defekt😀 neda sa dat uplne do sedu, na vyrovnanie noziciek potrebujes dokupit prislusenstvo, a aj tak z toho nohy vypadnu mojmu decku, kratke popruhy na ramenach a siroke kolesa, ktore cez uzke dvere neprejdu, a este je aj obrovsky, zaprace pol terasy aj pol kufra v aute😀 v poslednej dobe ma len serie, asi preto tieto reakcie😀

bluemoon24
8. nov 2022

@majlo1234 😅😅 boze ani nevis, jak ti rozumim.
Na korculovanie super, do terenu, na pole a tak. Jinak je celkem na nic. Ja ho mam a znova bych si ho nekoupila, hlavne teda pokud nebydlis v dome a muzes ho nekde nechavat na prizemi nebo mate velky vytah. Je velky, tezky a neskladny. Jo, taky me sere 😅.

autor
8. nov 2022

@majlo1234 praveze ked som videla kamosku jak ho rozlozi do kurfa je to ok ja mam mega auto ja davam moon v celku a nerozoberam ho ani😅

autor
8. nov 2022

@bluemoon24 ano mam dom a okolo domu jazero pole a hrozny teren, taktiez milujem tatry a cely den dieta v nosici odmietam .pupok sa mi poti aj bez toho dost po porode

bluemoon24
8. nov 2022

Fuu, tak potom asi bude pro tebe 🙂 neni to spatny kocar, no pro me velmi neprakticky

majlo1234
8. nov 2022

@bluemoon24 presne, ja som s nim bola celkom spokojna, kym mal vanicku. Ale sportova cast ma vytaca coraz viac. Chodim s nim behat, vencit psa, na to je prakticky. Ale inak…rozmyslam, ze sa ho zbavim, aj ked sa mi velmi pacil.

Autorka, neviem ake mas auto, ja mam toyotu rav4, a vmesti sa ltt, pokial samozrejme nechces davat dole kolesa a vyberat vsetko z kosika. Pozri, kup si ho, vyhoda je v tom, ze ak ti nebude vyhovovat, predas ho za 5 sekund, teraz su v kurze 😊

mima173
10. nov 2022

Ja ho mám už rok a neviem si predstaviť že ho musím raz predať 😂😂 Výhody, ze je doslova do každého terénnu. Si tráva, kamienky, hrozne slovenské chodníky sama diera, rovný terén. Jednou rukou ovládanie ľahučké. Ja mám maly Mercedes Ackovy. Napracem ho presne do kufra po odmontovaní kolies. Mne ťažký nepríde. Predtým som mala kočík Bexa a ten bol ťažký.
Nevýhody si že každé príslušenstvo musíš kúpiť. A predný kryt nad kolesom sa veľmi rýchlo poškrabe. Za mna je to top kočík 🙈