Mamičky, viete mi prosím poradiť vo výbere športového kočíka? hľadám vyslovene taký, ktorý bude odolný, a najmä TERÉNNY - paradoxne nepotrebujem do lesa a tak, ale do mesta.. veľmi ale veľmi sa netrafili vo výbere trojkombinácie do rozbitých košických ulíc, a mňa už nebaví v kuse nadávať počas kočíkovania.. preto ako športový hľadám niečo ozaj terénne, pre mňa za mňa môže byť aj ťažší, robustnejší, kľudne aj poľský, hlavne, že dieťa bude v pohodlí, a bez problémov to zvládne rozbité chodníky a obrubníky a len nech to nie je žiadna hrkálka..
Ďakujem 🙂
@oblecenie99 no my mame Emmaljunga nxt90 outdoor a to je tank. Kolesa ako od traktora a je all terrain. Este je od nich aj Viking a to je myslim Este viac advanced na nehostinne podmienky. Ale s tym nxt s terennymi kolami prejdes hocico, vyzera velmi elegantne. Akurat teda cena toho kocika je trosku vyssia. Podla mna sa oplati aj z druhej ruky.
Ďakujem krásne za tipy.. zaujali ma aj tie trojkolky, niektoré asi vyskúšam v obchode... Emmaljunga je krááásny, aj tá cena je celkom krásna :D ešte porozmýšľam nad použitým...
Bob revolution Pro. Videla som ho naživo v predajni v Košiciach, potom kupila z 2.ruky nový... 4 roky fičí u nás každý deň.... Spokojná
@oblecenie99 Ahoj, my sme mali Baby Jogger City Elite kúpený v DE (kvôli kvalite a ručnej brzde). Má super veľkú striešku a na rozdiel od Thule sa dá polohovať do úplného ľahu. Ak ešte nemáš, predávam ho https://deti.bazos.sk/inzerat/115668552/baby-jo...
@oblecenie99 ahoj. Urcite jane slalom. Perfektny pevny kocik.