Terénny kočík s odpružením

saiffffa
3. sep 2020

Baby, uz som na prasky, kolko existuje kocikov ale ako vybrat nech je>

do TERENU a tym myslim naozaj nech zvladne otrasny chodnik, polnu cesticku a aj strk, SNEH a pod

velky kosik

velka strieska

nehrkajuve kolieska, ideal nafukovacky alebo gelove a pod, nie pena

aby vydrzal dietatu co najdlhsie

na cene mi skoro nezalezi.

kubkovamama
3. sep 2020

@saiffffa ahoj, Chicco Arctic spĺňa asi všetko čo hľadáš,ale ťažko sa zháňa,asi jedine cez bazár. My sme mali z Amazonu.

tilko
3. sep 2020

odskúšaný a nemenila by som...sme ľudia takmer stále v teréne (je ťažší ale stabilný, zvládol čokoľvek, blato aj sneh...my máme veľké auto, takže mi nevadilo ani cestovanie s ním kamkoľvek)

https://www.bing.com/videos/search?q=baby+desig...

saiffffa
autor
3. sep 2020

@saiffffa ešte upresnim - športový kočík

nikiki29
4. sep 2020

Ja mám Britax go big a podľa mna spĺňa tvoje požiadavky 👌🏻 do akého veku vydrží ešte neviem, syn má len 1,5r a priestoru má veľa, ložná plocha je dosť dlhá.

ja_jaja1234
7. sep 2020

@saiffffa Ahoj, my sme mali BJ City Elite z Nemecka (na svk nedostaneš tento). Má aj ručnú brzdu, vaničku a vies zablokovať predné koleso. Nemá zas tak veľké kolieska ako Thule a má širšiu striešku (plus bábo vieš dať do úplného ľahu).

Akurát ho predávame:
https://deti.bazos.sk/inzerat/115668552/baby-jo...

lala123
8. sep 2020

Stokke Trailz- prejde vsetko,veľký košík, predĺžená strecha. Má korytkove sedenie čo nie každému vyhovuje.

saiffffa
autor
9. sep 2020

@lala123 mam stokke trailz s vanickou... Pre mna nemá dobre tazisko, zle sa mi manevruje. Plus korytko nechcem. Preto menim kocik 🙂

lala123
11. sep 2020

@saiffffa vidis, to je presne to, že každému sadne iný kočík, najlepšie je vyskúšať. Toto je môj druhý stokke, pri prvej dcére som mala stokke explorer tiež som s ním bola spokojná ale vanička bola podľa mna úzka a keďže druhé sa mi narodilo na jeseň a išli sme do zimy zobrala som trailz. Bola som z neho prekvapená lebo aj keď je robustný mne sa s ním manévruje super aj jednou rukou. Prajem Ti aby si sa dobre rozhodla a mala prijemne kocikovanie🙂