Ahojte, rada by som sa spýtala na vaše tipy, rady ohľadom kočíkov. Hľadám kočík hlavne do terénu ale aj do mesta, odľahčený, s veľkým úložným priestorom, kvalitnými kolesami. Keďže manžel aj ja sme dosť vysokí, rúčka musí byť dostatočne vysoko nastaviteľná. Pôvodne som zvažovala bugaboo, joolz ale vraj nie sú veľmi vhodné do terénu. Cenový strop je 1 000 € (3-kombinácia). Nejaké rady, skúsenosti? Ďakujem 🙂
@viki1604 mozes aj bugaboo cameleon len dokup terenne kolesa namiesto tich malych dopredu, pouzivame na horach aj na snehu
Mam jane crosswalk, nemozem si vynachvalit.
Jané slalom. Podľa mňa top kočiar do terénu. Kamoška ho má a nevie si ho vynachváliť. či sneh, štrk, poľný terén a dokonca aj naše slovenské chodníky, všetko zvláda v ppohode
@viki1604 ahoj ja som zvolila xlander a som Mega spokojná akože u nás je bežné cez meter snehu a nemalá som žiaden problém s ním čakáme druhé a tiež idem za xlande. Nie sú to možno štýlové kočíky ale za mňa praktické 3 mamičky Plus ja sme malí tej kočík značky
TFK Joggster. Aj v puste sme s nim boli, aj na lyziarskych dovolenkach v Alpach. Akurat to nie je trojkombi (aj myslis s vajcom). NIKDY by som nekupovala koci, pri ktorom je vajicko.
@viki1604 Anex Sport - ideal do terenu a pre vysokych rodicov. Navyse krasny dizajn, nie len pohrebne cierne a sede farby.
Baby Jogger Summit X3 je do terenu najlepsi kocik.
ďakujem všetkým 🙂
@viki1604 ak nepotrebujes novy..my sme mali inglesinu magnum.. ta sice asi nebola odlahcena,ale toto som.ja nepotrebovala riesit.
Ta bola do akéhokoľvek terénu,aj nakupny velky,qj polohovateľná rúčka i opierka bola polohovateľná,cize bola to 3kombinacia od 0-3rokov.
Moj muz je vysoky 180cm,ja zas krpata 155cm a kocikoval neskôr sviju sestricku aj maly 2rocny syn,lebo sa dala.pekne nastaviť rucka.