Maminky ktore mate tento kocik - tiez sa Vam tak tazko ovlada? 😮
Kupila som ho z bazaru a akonahle v nom sedi dcerka (12 kg) je to hroza..musim vyslovene tlacit aby siel tym smerom kam chcem ja, som z toho uplne nestastna! 😭predtym sme mali Hartan vip xl a to sa neda ani porovnat..to su dva svety, Hartan sa manevroval jednym palcom! Britax jednou rukou uplne bez sance..
Citam znovu recenzie a v mnohych stoji "lahko ovladatelny"..ake mate vy skusenosti prosim?
Resp.neviete, trebalo by kolieska nejako prestavit aby to slo lahsie?
Dakujem krasne vopred! 🤗👍
@justina2311 podla mna bude niekde chyba, ja ho v pohode ovládam jednou rukou, ide sám
@justina2311 mala som tento Britax a bola som s nim maximalne spokojna, isiel uplne lahucko a bezproblemovo, ovladanie jednou rukou...kolieska mas dokladne vycistene a prestriekane silikonovym sprejom?
@viera77 Hm, to neviem veru :( Kocik nebol dlho pouzivany a vyzera ako novy..skor mi proste celkovo pride taky strasne tazkopadny, a fakt ho ledva oboma rukami utlacim mojim smerom. Asi budem musiet ist niekoho pohladat kto ma taky isty a vyskusat ci to je to iste..
my ho mame iba 3 dni.
@justina2311 Kolieska na vsetkych nasich kocikoch pravidelne asi 1x mesacne cistil manzel, bezne sa stavalo, ze sa akokeby zadrhavali, tazsie sa otacali, ubiehali do jedneho smeru, bolo treba silu na tlacenie kocika a to som uz vedela, ze je cas na ich udrzbu...inak zachytava sa v nich poriadny bordel, ani som sa necudovala, ze odmietali ist. Ako som uz pisala, kocik bezne isiel uplne zlahka, no radost kocikovat🙂
@viera77 Ok, musime to pozriet, vdaka za radu! A cim to manzel cistil, resp. kde?
@justina2311 ešte si skontrolujte či nemáte zaaretovane predné kolesá, dnes sa mi totiž stalo že sa mi kočík ťažko ovládal do strán, a to preto lebo kolesá boli zablokované
@justina2311 Pytala som sa manzela na postup a vraj treba na kolieskach uvolnit poistky, vybrat ich z konstrukcie, vycistit a nastriekat ich vnutro v strede silikonovym sprejom (ta cast, ktorou sa nasadia a drzia na konstrukcii). Pod vodou ich neodporuca umyvat, kedze ten stred je mastny od toho spreja.....a samozrejme, ako pise mirka17, skusit tiez skontrolovat, ci predne kolesa nie su nahodou zaaretovane, nam sa to takisto niekedy stavalo.
Zaaretovane neboli, to som pozerala hned prvy den 🙂
Dakujem krasne zatial damy, dam vediet ako to dopadlo! Velmi dufam ze nieco pomoze, lebo momentalne som taka sklamana z toho kociara ze sa mi chce plakat :( To mam za to ze som sa nan tak tesila :o
Tiez som riesila asi 2-3 m dozadu, kocik po synovi sme teraz vytiahli pre dcerku a ovladanie ako keby som tlacila tank, nestastna som bola..ale naozaj stacilo premazat kokieska WDčkom a opat ovladabie jedna basen😁
@justina2311 ja mam ten isty problem. Pred par dnami mi prisiel tiez kocik z bazaru a som cela spotena z toho tlacenia. Pomohlo nieco?
@lundus ahoj, ano pomohlo to premazanie olejom..predne kolieska sme mazali, hned to bolo o inom, nastastie ;)
@justina2311
áno, pomohlo, Ďakujem
@medea8 Zial, kocik som uz predala, teda ani odfotit uz neviem. Je mi jasne, ze fotky by urcite pomohli. K tym poistkam neviem viac povedat/vysvetlit, kedze cistenie kolies bola cisto manzelova praca, a on si to uz nepamata presne. Naposledy ich cistil v zime, pred predajom kocika, nevie to uz bez videnia kolies presne vysvetlit. Mrzi ma to, mozno by vam tu vedeli ine mamicky z tejto temy poradit + foto.
Ja som mala Gesslein a kupovala som oyster... to iste, Gesslein jedným palcom a oyster doslova dvoma rukami... ale je to o zvyku... po čase som si zvykla a už mi príde oyster ľahučko ovládateľný