Taška verzus ruksak na kočík

15. okt 2024

Ahojte, riešim práve dilemu, aký ruksak alebo tašku dokúpiť ku kočíku.. kočík mám tento, zapáčil sa mi celkom VUCH ruksak - posielam nižšie fotku. Je za vás lepšie/praktickejšie mat ku kočíku tasku alebo ruksak? Alebo je to úplne jedno? Ďakujem.

drianaa
15. okt 2024

Ja som za batoh, ja som mala originál ku kočíku a nedám naň dopustiť. Nosím ho aj bez kočíka, keď odložím kočík do kočíkarne alebo niekde a ideme behať na ihrisko, len ho hodím na chrbát a mám voľné ruky. Ale môj je o niečo menší ako tvoj, ale zmestí sa doňho dosť 🙂

autor
15. okt 2024

@drianaa mne tiež príde na fotkách dosť velky, ale akurát pozerám rozmery a podľa rozmerov sa mi zas az tak veľký byt nezda, tak teraz neviem 😅 tiež mi presne to napadlo ako vravíš, že potom neskôr len prehodis na plecia a mozes ísť kdekoľvek bez kocika, asi mi to bude komfortnejšie ako nosit na pleci tasku so všetkým možným.

drianaa
15. okt 2024

No tak máme potom podobné rozmermi, bola som schválne zmerať. Ale vyzeral väčší na fotkách :D ako pre mňa je to na nezaplatenie, ale ja som aj pred tehotenstvom radšej nosila batohy a malé batôžky, ako kabelky. Ale je to fajn aj napríklad keď ideme na nákup autom, beriem si ho na chrbát, ruky mám voľné na nákup/dieťa atď. A v pohode tam nosím náhradné oblečenie, plienky, 2 fľaše vody - pre mňa aj malého, nejaké jedlo, vreckovky, a podľa obdobia vmestím aj loptu či bublifuk 😂 a kým bol menší, nosievala som tam aj termosku a nádobu na UM, keďže som nekojila

oblecenie99
15. okt 2024

Ja by som ťa odhovorila rovno od značky, neviem, či sa už zlepšili, ala mala som od nich dve menšie kabelky, na obidvoch sa zlomila pracka, mala som väčšiu kabelku - detto zomená pracka a peňaženka sa ako tak drží. Za tú cenu sú pre mňa sklamaním tie veci.

autor
15. okt 2024

@oblecenie99 vážne? Ja som práve o tejto značke ešte ani nepočula, len mi to niekde vybehlo a pozdávala sa mi farba toho ruksaku že by to pekne pasovalo ku kočíku ako jedna z mála tašiek, preto ma to vlastne tak zaujalo. Akože ja nemám problém veci reklamovať keď sa zničia skôr ako by sa mali, čiže uvidím asi 🙂 Ale ďakujem za upozornenie! Určite si skontrolujem kvalitu keď to nakoniec objednám. Prinajhoršom to hneď vrátim keby sa mi niečo nepozdávalo. Materiál kabeliek bol okej a mala si len s prackami problém? Alebo aj materiál bol o ničom?

olimuc
15. okt 2024

Mala som od Tatonka - taky sportovy, ale aj Jack Wolfskin etc maju, kocik je davno prec - ruksak vyuzivam stale

monnem
15. okt 2024

Ja som za ruksak ku môjmu kočíku bola nie taška ale kabelka a mne sa to nepáčilo tak som si kúpila takýto a vojde tam fakt vsetko mi už nosíme auta traktory bager a vojdú tam 🤣

dettilv
15. okt 2024

Ja som mala aj aj a za mňa určite ruksak

oblecenie99
16. okt 2024

Autorka, peňaženka dlho vydržala, ale kabelky nič moc. Možno už majú lepšie veci, tieto boli kupované pred piatimi rokmi. Určite však tašku nepreťažuj. Tá moja väčšia kabelka bola dosť prepchatá v ten deň, keď sa pracka rozbila, ale zase nie úplne že prepchatá a aj ťažká, len si spomínam, že som v nej mala viac vecí. Ale aj tak vydržala strašne málo, a keďže mám skúsenosť s ich menšími kabelkami, ktoré prepchaté byť ani nemohli a tiež praskla pracka, tak mám pochybnosti k tej značke. Pekný dizajn, aj ti pošlú pekne zabalené, len to celé keď chytíš do ruky, tak je to také... no neviem, ja by som to prirovnala ku kabelke z čínskeho obchodu.