maminy, kde v BA prip. e-shope sa da kupit nejaka univerzalna taska na kocik za rozumnu cenu ?(do 25 eur
pripadne pouzivate nejaku obycajnu tasku?
Dm má čiernu a béžovu, tuším aj s nejakými kozmetickými výrobkami
ja mam ciernu z dm, okolo 20 eur a je super
kočky aj ja potrebujem súrne dajakú a celkom sa mi tieto pozdávajú, poslali by ste mi aj skutočné foto na email? tú z dm a z dema..a ako sa zapínajú na kočík? mám totiž rúčku, nie golfáče a tam to nie je kde zachytiť, nebude mi to padať odtiaľ, aké máte skúsenosti vy?
bola by som rada
nemáte žiadna mamina skúsenosti s takýmito taškami?
ja som mala od zaciatku velmi zlu tasku, co patrila ku kociku a bola v jeho cene. Nemala ziadne priehradky a ziadne bocne vrecko. tak som si kupila normalnu tasku, vacsiu platenu kabelku, s kopou vreciek, u cinanov len za 9eur, a prisila som na nu to dlhe ucho, co som odstrihla z tej povodnej tasky. A teraz by som nemenila za ziadnu inu 😅 Niekedy sa treba proste vynajst
ja som tasku na rukovati nenosila, mala som ju v kosiku a drobnosti (penazenka, kluce...) som nosila v takej malej, akoby ladvinke na rukovati. takze som velku tasku ani nemala original ku kociku, ale taku vacsiu zo sportoveho obchodu, s priehradkami. teraz pre druhe som kupila druhy kocik, ale tasku si nechavam a dala som si na rukovat usit taky organizerik (mam ho v albume) 😉
alusha čo písala tú z DM-drogerky tak tu u nás ju majú za 15 eur 😉 a videla som aj v Lidli minulý týždeň stála myslím nejakých 10 alebo 15 eur viac určite nie a v taške dnu je pribalená taka letná prikrývka do kočíka ,mali to v ružovej ,modrej a čiernej aspoň tu unás,možno inde majú aj iné farby 😉 a vyzerala celkom dobre 😵
alebo ako pimpa písala u číňana majú kopu roznych tašiek tak v rámci prechádzky tam skočiť,určite ťa niečo napadne a aj farby sú rozne 😉a prišiť tam to ucho na kočík nieje až také ťažké 😉
no tu u náš v lidli, ...skapal pes, nič sa tam nedá kúpiť, a keď náhodou dačo..tak skoro ráno o siedmej inak smola, akoby sme boli na dedine pred sto rokmi 😠
a pre deti ani nehovorím, samé akcie na letáku a ke´d tam ideš, tak nikde nič
no pokukám teda..
len ten úchyt mu trápi, hlavne skôr o to mi ide, čo sa mi to tam nebudé šmýkať na kočíku, lebo to tam nemá čo podržať, mám to celé hladké totižto a mám pocit, že mi to bude padať, no neviem, asi len vyskúšať treba
ahojky, kamosky pouzivaju emitex
http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...