Tako - Warrior, Jumper x, X-lander alebo DorJan

makovv
27. jan 2013

Ahojte, ktory by ste poradili? Zuzili sme vyber na tieto 3 znacky. Babo bude majove, chceme velku vanicku, ale zaroven aj vacsiu chrbtovu opierku na sportiaku. Vsetko su to polske vyrobky, akurat x-lander je trosku drahsi ako Tako alebo DorJan. Myslite si, ze ma vyznam si doplatit na X-lander? Tako som mala vybraty warrior sailor (da sa zohnat uz okolo 260 €), zatial co x-lander stoji cez 400 €.

mimisk
27. jan 2013

@makovv ak sa zastavíte u nas ako ste hovorila vsetky kočíky co ste písala mame vystavené na predajni 🙂

makovv
autor
27. jan 2013

super! to by bolo fajn ich vidiet nazivo pohromade.

dievcinka
27. jan 2013

@makovv ahoj. My sme mali Tako warrior a bola som sním maximálne spokojná. Vanička je veľká - mala som februárové, skoro 4 kilové bábätko a v pohode sme sa tam zmestili aj s fusakom aj s dekami 🙂 aj športová časť super,aj keď som ju moc nepoužila,lebo mám ešte druhý kočík po staršom synovi.....a čo je hlavné kočík zostal absolútne v takom stave ako sme ho kúpili-vyzerá ako nový.....až mi je ľúto,že ho idem predať 🙂

jantyy
28. mar 2013

ahoj. na Tko Warrior ma laka prave ta velka vanicka. a aj sportiak vypada fajn. len ta vyska-pisu ze 35cm- ostatne kociky maju ta 55-58cm. nie je moc nizky??? ja mam 174 cm- taky priemer, ale mam pocit ze babo bude kdesi na podlahe

jantyy
28. mar 2013

pardon- to tych 35 cm som myslela rozlozeny. zlozeny je 116 cm 🙂