Tako Moonlight - skúsenosti

henricha
27. aug 2016

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať aký máte názor na Tako moonlight a prípadne vaše skúsenosti. Dievčatá a čo hovoríte na vzhľad tohto kočíka páči sa vám?? 🙂

janickacrazy
27. aug 2016

@henricha Pre mna osobne je príliš veľký a ťažký, ja by som ho nechcela, ale ked sa ti páči, tak prečo nie, každá máme inú predstavu. Ako prvorodička som mala podobný typ kočíka, pre malé bábo na zimu fajn, ale akonáhle sa malý naučil sedieť, tak som hladala nejaký ľahký športový kočík, lebo toto hebedo sa nikam nezmestilo. Bola som rada, ked som ho predala.

mimisk
27. aug 2016

@henricha zalezi co ocakavate od kocika.je tokvalitny kocik u nas na predajni skorej idu typy tako ako lahsie kociky je to kocik do terenu.nie na kocikovanie po obchodakoch

henricha
autor
28. aug 2016

A aky kocik by ste mi poradili bo na internete je ich od vymyslu sveta :D

janickacrazy
28. aug 2016

@henricha Vieš, napísala si veľmi málo, neviem, či bývaš v meste alebo na dedine, aké máte chodníky, či budeš chodiť na dlhé prechádzky do lesa alebo len po meste, či bývaš v byte či dome, či tam máte schody, či ho budeš musieť trepať po schodoch a tak. Ja mám Cam dinamico a som spokojná. Je skladný, oveľa ľahší ako Tako, vanička je dosť veľká, dobre sa poskladá do auta.

henricha
autor
28. aug 2016

@janickacrazy tak moje požiadavky sú na kočík také aké má tako, ale veľmi sa mi nepáči tá vanička príde mi to ako vajco 😀 budem kočík využívať i v meste i v dedine a hlavne v zime kedže dieťatko bude januárové 🙂 často budeme chodiť autom cez týžden v meste na víkend k rodičom takže na dedinu a príde mi tá vanička taká, že ak ju dáme do auta nič iné sa do kufra nezmestí 😀 ďalej sa mi nepáči na Tako, že je obrovský kedže som malinká mám 164 bude kočík vyzerať pri mne ako tank....pozriem cam dinamico a podľa teba aké má výhody a nevýhody?? 🙂

janickacrazy
30. aug 2016

@henricha Cam dinamico má výhodu, že je ľahší ako Tako, dá sa ľahko zložiť do auta, je menší, skladnejší, má predné nafukovacie kolesá, zadné nafukovacie nie sú, prejdeš s ním aj po nerovnom povrchu v pohode, ja mám tiež 164cm a myslím, že na túto výšku je tak akurát. Ja mám oktobrové bábo, takže tiež som ho využila cez zimu. Jediná nevýhoda je tá športová časť, tá je dosť veľká, až moc, ale ja som to vyriešila tak, že na leto som si zohnala taký menší športiak a na zimu budem zase používať tú športovú časť z Cam. Ale to je skoro pri všetkých trojkombináciách tá športová časť dosť veľká.

matja23
30. aug 2016

Ahoj my mame tako moonlight vella 2016 a sme s nim maximalne spokojny...my ho v pohode zmestime do auta aj s vanickou a dam tam aj nakup....je mozno trochu tazsi ale tak predpokladam ze sa ho nechystas nosit v rukach nonstop 😁 a nieje az taky velky...ja mam 163cm a uplne vpohode...a to my sme si dali na nom gelove kolecka a tie su este vacsie...lahko sa sklada...lahko sa s nim manipuluje.