Ahojte.. 🙂 prosim Vas, je 15,5 kg vela na vahu kocika? Velmi sa nam paci Tako Laret a predavacka nas odhovara, ze je to velmi tazky kocik.. Ked som si ho skusila, nezdal sa mi az tak velmi.. Neplanujem z kocikom chodit autobusom, ked budem potrebovat, pojdem autom.. A maximalne ho vyuzijeme pri prechadzkach, takze tam asi ta vaha velku rolu nehra.. Alebo?
tiez sme kupili tako laret, ale hlavne kvoli tomu, ze ho budem pouzivat na dedine a ma dobre kolesa, takze prejde aj cez kopy snehu...balit ho bude manzel do auta, takze s tym sa nejak netrapim...no ale uvidime casom, ked v nom este bude dieta 5 kilove...
@lllucia je to skutočná váha kočíka /konštrukcia,kolesa,vanička,kôš/ predávame aj oveľa ťažšie kočíky, toto je jeden z ľahších kočíkov, musíte si overiť váhu ktorú udávajú predajcovia, lebo vo veľa prípadoch je to iba váha kočíka bez kolies a vaničky, skúste navštíviť predajňu a vyskúšať si tento kočík a tak zistite, čo Vám vyhovuje najviac, na rady predajcov by som sa nespoliehala, lebo často ponúkajú to čo potrebujú predať a ten názor nieje objektívny
@jankagun @poisonblu @kiakocikovsvet prave to som sa v obchode dozvedela, ze mnohokrat je uvedena vaha kocika bez kolies.. to je dalsich nejakych 5kg navyse..
videla som ho osobne a zda sa mi velmi pevny a myslim, ze na zimu perfektny..
dakujem za nazory 🙂
ja mám tiež kočík od tejto značky a som s ním nadmieru spokojná, určite nieje ťažký, čo nám vyhovovalo že bol priestranný
Ja tiez uvazujem o tomto kociku,velmi sa mi paci a vyzera byt prakticky.hlavne na zimu,kedze sa nam babo narodi v polovici augusta.horsie to bude s vynasanim na 2 posch.ake mate skusenosti este s tymto kocikom?
Nechystate sa niekto predať tako laret? V dobrej cene?
Ja ho mam uz 2,5 roka a som s nim velmi spokojna na leto bol uplne super lebo vrch sa da odopnut a je tam sietka ...a v zime tiez bol dobry ked sa zablokuju kolesa aby sa netocili tak neni problem ...jasne ze to nejde ako po ceste ale podla mna to je skoro s kazdym kocarom rovnake ked je sneh
Ahoj,aj podľa mojho názoru je ťažký(a v snehu bude este tazsi).my máme 13,3kg kocik a mne je dost tazký,takze v lete sme kupovali nový ...cim lahsi tym lepsi 🙂 a aj do auta ho nakladat bol pre mna problem(ked som ho sama skladala a nakladala do kufra)..