Mate niekto doma kocik Tako Extreme? zaujal ma velkostou vanicky, a skladnostou konstrukcie.... Na vyzor sa mi velmi paci, potesili by ma akekolvek skusenosti, kedze je to novinka.
@mimisk dakujem za info. prave som najskor chela taky city move, tu sa mi paci, ze je vacsia vanicka, kedze budeme mat zimne babo ale zase je vacsia vaha... vanicka a konstrukcia skoro 18 kg je dost :(
@nelinkabublinka urcite nie je 18 kg, dak do 15 kg, ale aj tak nikdy nebudete zdvihat celý kočik ,lebo je to dost objemné a neviem si to predstavit zodvihnut celý koćik aj s dietatom, my ked nosím hore schodami kočik tak vzdy dvaja
@mimisk na nejakej stranke som nasla tieto udaje o vahe:
Hlboká vanička: 6,8 kg
Športová vanička: 6,2 kg
Konštrukcia: 10,95 kg
preto sa mi zdal tazsi o dost ako city move a nevedela som preco.. mozno to je zly udaj 🙂 manzela mam vacsinu casu v zahranici, takze na kocik budem sama 🙂 ale tak je pravda ze ak odnesiem 15, odnesiem aj 18 🙂
@nelinkabublinka este mam jednu otazocku, ze ako je to so sportovymi castami,.. do akeho veku sa tam dieta realne zmesti? je to len zo zvedavosti? v tomto som totalny laik, takze netusim 🙂 dakujem
@nelinkabublinka spotova cast je super velka takze v pohode aj 3 rocne sa vmestí , sportove casti su rovnake pri obidvoch kocikoch
@mimisk rada by som sa spýtala váš názor a skúsenosť na športovú časť. 🙂 Tento kočík som videla v obchode, trošku sme ho popozerali. No nie je dosť nepraktická tá zazipsovacia časť a to hlavne tým, že v oblasti nožičiek nie je dosť široká na nôžky, prípadné zimné topánočky, či fusak. Je pravda, že sme tam fusak neskúšali dávať, no zdalo sa mi to užšie... Ďalej aj sa táto časť odzipsuje, bola tam taká akoby fólia, čo bolo super, no dosť ešte odstávala tá spodná časť-nebude zavadzať, keď bude mať dieťa nižšie nožičky? Ďakujem za Vaše názory... Ak predávate tento kočík, mali by sme záujem o tyrkysovú farbu, máte taký na sklade?
@daduska173 babo sav pohode vojde,ale musite mat original tako fusak lebo oni su prisposobene na ich kociky,, oni sa daju dole odzipsovat, takze ked uz ma babo topanky nemusi mat nohy vo fusaku, telo ma cele len nozky trcia v topankach, tyrkysovy nie je na sklade, objednavka trva cca 14 dni
@mimisk Ďakujem za info, takže neodporúčate klasický fusak, čo máme od starších detí?! a ešte som postrehla, že daná športová časť má krásne zapínanie aj popruhy na upevnenie dieťatka, no keď bude väčšie, tak sa celé nebude chcieť dať upevniť a nevidela som tam iba také medzi nožičky. to tento kočík nemá, či som to tam len nepostrehla? možno pod tou vložkou to bolo, no nevšimla som si to. Vďaka za odpoveď.
@daduska173 je tam upinanie ,ze sa da samostatne zapnut dole alebo hore, ten fusak ma otvory na upinanie do sportovej casti a da sa al do autosedačky
Baby prosim vas nekupovali ste ho nahodou v polsku kolko tam vyjde??? Dakujem krasne
Baby nate este niektora skusenosti s tako extreme. Do kolkych mesiacov ste vozili babetko v hlbokej vanicke? A zmesti sa cca 9 mesacne aj s fusakom do sportovej casti? Latka sa dobre osetruje? Velmi sa nam paci tyrkysovy, ale bojim sa, ze sa bude rychlo spinit. Nie je tazsi ako ostatne kociky? Dakujem za postrehy.
aj ja zvažujem tento kočík. zaujímalo by ma, či rozmer 92cm je vonkajšia alebo vnútorná dĺžka vaničky?
Ďakujem. 😉
@mimisk mozno hlupa otazka , ale ak by sme tento kocik porovnali s inymi dvojkombinaciami, myslite, ze hlboka vanicka patri medzi priestrannejsie, co ponuka tento trh alebo su aj dvojkombinacie s vacsou vanickou? Dakujem.
@modryponik v podstate je to rovnaka vanicka a porovnaním s inými
Neviete mi náhodou poradiť či by sa dal Tako Extreme zohnať v Poľsku a koľko by stál? U nás stojí dosť veľa. 😉
Ahojte mamicky mam tento kocik a som spokojna az na to ze predne kolesa-otacave sa mi strasne trasu...kupovala som ho tu cez bazar takze reklamacia nieje mozna...viete mi s tym niekto pomoct? Neviem dojst na to co tomu je a ako tomu zabranit...dakujem
@nelinkabublinka velkost vanićky dobra je vacsia ako mam napr. city move, ma polohovanie chrbata, kd sa posklada konstrukcia je ovela mensia ako u iných typov taka