Tako Extreme

aadusik
23. mar 2016

Uvažujem nad týmto kočíkom. Tie, ktoré máte tento kočík, prosím, aké máte skúsenosti. Odporúčali by ste ho budúcim mamičkám alebo by ste ho skôr vyvrátili?
Vybrala som si ho kvôli veľkej vaničke.
za všetky rady ďakujem 🙂

salome51
23. mar 2016

Mňa by zaujímalo či je naozaj taký ťažký. Píšu na internete že váha je cez 16 kg. Tiež ma zaujíma či nie je priveľmi vysoký, lebo ja som nízka.

aadusik
autor
23. mar 2016

@salome51 pozeram váhu a rozmery kočíka

Rozmer rozloženého kočíka: 105/104/60 cm
Rozmer zloženého podvozku: 75/36/60 cm
Rozmer vaničky: 92/43/26 cm
Váha kočíka: 10,9 kg

salome51
23. mar 2016

@aadusik ja som našla na všetkých stránkach takéto údaje:

váha hlbokej vanička: 6,80 kg
Váha športovej sedačky: 6,25 kg
váha konštrukcie: 10,95 kg

vulka
23. mar 2016

Tá váha je otrasná. K tomu treba dobrú kondičku alebo motorček, veď s dieťaťom a nákupom tlačíte cez 20kg.

salome51
23. mar 2016

@vulka práva tá váha ma ako jediný aspekt dosť odrádza. Ja ako drobné žieňa ešte k tomu budem po druhej sekcii sa naozaj asi nechcem nadrapovať s takým ťažkým kočíkom i keď odhliadnuc od tej váhy je pre mňa a podľa mojich kritérií dokonalý.

fufababu
23. mar 2016

my sme ho mali, neprisiel mi taky extra tazky...pouzivala som uz len sportovu cast, vanicku nie (mala som aj druhy kocik)...to skladanie do auta je horsie, ale to asi pri vsetkych trojkombinaciach...inak nejake negativa som nevidela, bol v pohode

fufababu
23. mar 2016

este dodam, ze mi neprisiel tazky lebo som ho asi nikdy nedvihala v celku, len zvlast podvozok a zvlast sportovu cast a pri tlaceni si to clovek neuvedomuje