Ahojte,
pri výbere kočíka pre nášho drobčeka nás s manželom najviac oslovil kočík Tako Captiva Mohican Eco Design. Chcem Vás preto poprosiť o Vaše prípadné skúsenosti s ním, aby sme ho buď objednali alebo hľadali ďalej. Ďakujem 🙂
@lienockalenka ja som mala presne tento.Je to pekny a dobry kociarik len jediny problem je s fukanim kolies (blby pristup)
@mimisk dakujem za odpoved 🙂 manzel este nanho pozera recenzie, tak len dufam, ze neobjavime nejake zavaznejsie nedostatky, lebo pri skuske v obchode sme s nim boli velmi spokojni 🙂
@sparocka velmi zly pristup? Ci sa to da po nauceni zvladnut? Lebo inak to teda prenecham na starost manzelovi, ja som aj tak taky ten technicky antitalent 🙂
@lienockalenka Aj nás by zaujímali ohlasy, my pokukujeme po Tako Captiva Turbo dream Mustang .. čo je skoro to iste 🙂 Zatial som čítala len o jednom nedostatku, že je horší prístup ku košíku, hlavne asi pri športovej časti
@adriana458 mamicky casto nevedia ze zboku je zips aby sa lahko dostalo do kosika su to vacsinou tie ktore kupuju kocik cez net a nebol im podrobne vysvetleni
Kocik je super, nemali sme s nim ziadny problem, je velmi kvalitny. Prave sa ho chystam predat tak keby bol zaujem tak sa mi ozvite, dnes alebo zajtra dam aj fotku na net. Bol pouzivany 8 mesiacov, je v bezchybnom stave, len par skrabancekov ako pri normalnom pouzivani. Cena 270 Eur za 3 kombinaciu. Farba siva, limitovana edicia lan.Velmi pekna. Som v Kosiciach tak uprednostnujem osobny odber nech si ho kupujuci moze dobre pozriet🙂 tak sa kludne ozvite🙂
@lucinockaaa ak Vas mozem teda poprosit, poslite mi do ip odkaz na fotky, ked ich pridate. Je este v zaruke? A v akej predajni bol kupovany? Dakujem 🙂
@lienockalenka kamoska ho ma, a velmi si ho chvali, jedina chyba je, ze je strasne tazky, ale inak je vraj dobry
ja som proti polskym veciam, ale mozem povedat, ze tento kocik je naozaj fajn, hlavne co sa tyka roznych detailov, napr. sa ta zatiahnut strieska na hlbokom kociku, a v zime je to super, vo vnutri je cely vypolstrovany, proste kocik na zimu velmi dobry
nevyhoda je v mensom kosiku pod kocikom a takisto taska je mensia, plastenka je s dost malym otvorom, takze ak chces nieco babu upravit, musis ju dat celu dole, ale to su drobnosti, taka vacsia nevyhoda je, ze sa nejak zlozitejsie sklada/rozklada
Super otázka, aj mňa by zaujímali recenzie...aj my uvažujeme presne nad týmto, boli sme v Poľsku a oslovil nás tam...veľa detailov dobrých má...
No pridám jednu z mojej skúsenosti- Kočík Tako Captiva Mohican čierny s bielymi bodkami, používam ho 4 mesiac- od 2mesiaca mi začalo brzdiť pravé predné koleso samé od seba, vôbec ho netočilo a po mesaci asi po 3 mes.používania mi vypadli komlet ložiská-takže reklamácia samozrejme neuznaná posiela sa to do Bardejova a oni do Poľska výrobcovi, volali mi či chcem nové koleso za 20eur samozrejme čo mám chodiť o troch no a vtip je ten,že mi poslali koleso s menšim priemerom a ako na ľavom kolese a tým pádom mi nepasuje ani šroub, tak som chcela aby mi naspäť poslali aj staré koleso ked neuznali reklamáciu -Vyhodilo ho do koša.Vybrali to z koša a poslali samozrejme bez toho stredu čo ja potrebujem. Tak to už bolo veľa aj na mňa, volala som priamo do Bardejova s tým, že pani mi povedala vec VýROBCA SI DAL PODMIENKU,ZE REKLAMACIE SA NA KOLIESKA NEVSTAHUJUUUUUUU.PRI AKOMKOLVEL STYKU S VODOU? SNEHOM? LO6ISKO ZHRDZAVIE A VYPADNE.TAK SOM TAM NAROBILA BORDEL A KOLIESKO MI POSIELAJ/ NA VLASTE NAKLADY: A TO MAM LEN 4MES DIETA:TAKZE TREBA KOCIK NOSIT ASI NA RUKACH A NIE PO ZEMI.PRIPOMINAM, ZE KOLIESKA BOLI OSETRENE SILIKONOVYM SPREJOM. TOD, MOJA SKUSENOST:
Včielka Maja Dunajská Streda.
@mimisk už sme spolu komunikovali, len ešte pridám,že to koliesko nemám stále, telefonujem každý deň,a tuším už aj s upratovačkou,stále dookola čo chcem atd. Nakoniec mi v utorok povedala dotyčná, že koliesko na sklade s takým číslom nieje a tak mi posielajú staré, používané kolieso a ja že prečo? a ked sa tomu koliesku niečo stane-tak to vraj nemám teraz riešiť, dokonca ešte stále nemám písomné vyjadrenie z reklamácie, vraj načo, keď záruka sa na kolesá nevsťahuje.A musím povedať, že ani v obchode o tom nič nevedeli o ,že záruka tam nie je.Už celý mesiac som bez kočíka a verte mi je to hrozné.
tiež mám tento kočík a veľké plus je v strieške ktorú som mohla pri zlom počasí stiahnuť skoro až dolu, bola som s ním spokojná, nechala som si ho pre druhé, malý má 18 mesiacov a museli sme už riešiť väčší šporťák lebo sa tam už nezmestil keď ležal, inak je kočík super.
@senka111 ja som mala tiež kočík tako a v brožúrke čo bola pri kočíku je napísané, že na kolesa sa reklamácia nevzťahuje, tak som si kupila dušu vo firme optimalsk.poslali my ju do 24 hodín
ahojte baby 🙂 ... ja mám tiež Tako mohican aaaa len včera som zistila že ten kočík sa vôbec nedá zložiť 😖 ... myslím tú železnú konštrukciu 😠 😠 😠 som riadne nahnevaná ...vôbec ma nenapadlo to pozriet nooo moja smola...
ahoj my máme tento kočík aj kamošky si ho kupili a veľká spokojnosť a samozrejme sa dá zložiť 😉
ahoj, ja som si takyto kocik kupovala pred dvomi rokmi a bola som s nim spokojna. Kombinacia bola pistaciovo siva. Velkou vyhodou je obrovska vanicka az 83 cm, najvacsia ako sa vyraba, takze ju vyuzijes dlho. Dalsou vyhodou je ze vanicku ako aj sporotvu cast si mozes naklikavat v smere a proti smeru jazdy, takze ak si na prechadze zo spor. kocikom a zacne fukat jednoducho si ho otocis a je po probleme. Taktiez prakticke su nanozniky, ktore si vies v pripade zleho pocasia spojit az zo strieskou kocika, takze babatko je v teple. Konstrukcia je stabilna, akurat nevyhodou su kolesa ze su nafukovacie, par krat sme trafili defekt, takze potom som v kosi nasila pumpu a sadu na lepenie defektu. Taktiez za nevyhodu aspon u mna sa prejavila je to priesvitne okienko na strieske ci uz vanicky, ci sporotveho kocika. Kedze vanicku som pouzivala v zime a s malou chodila na pravidelne prechadzky, tak striedanie minusovych teplot a nasledne izbovej teploty sposobili, tym ze ten plast stvrdol a nesledne povolil male trhlinky s coho sa postupne robili prasklinky. Riesila som to podlepenim lepiacou paskou. Na funkcnosti kocika to nic nemeni, nakolko ja osobne som takto vytiahnutu striesku nenosila, pacilo sa mi, ked bola zahrnuta do vnutra. Na sportovej casti sa to uz neurobilo, kedze sme ju v zime nepouzivali. S kocikom som aj napriek tymto dvom negativam spokojna a odporucam ti ho. Aby som nezabudla krasne si vies dokombinovat doplnky, ci uz fusak, dazdnik.......
Aby som nezabudla je dost tazky, ale to neskor vyriesis kupou sportaku. Ten moj aj predavam za 255Eur trojkombinaciu a kratis je slnecnik, takze ak chces pozri si ho
🙂 🙂 áno už som na to prišla 🙂 🙂
@mimisk dobry den, nasla som este starsiu diskusiu ohladom kocika Tako Captiva Mohican... neviete mi poradit, akym sposobom nafukat predne kolieska? Lebo ja som tento kocik kupila uz pouzivany, no je velmi zly pristup k tym prednym kolieskam, uz sme vymenili rozne ventilky, no nemozeme to nafukat
@lienockalenka predali sme ich vela a zatial dobre ohlasi, tento mame vystaveny na predajni