Ked vyhram v sportke, tak si taky kupim. Teraz mozem len slintat 😝
To je uplne uzasne!!! 😅
Tak toto vyzera uplne super 😀 ked to bude aktualne, tak mozno pouvazujeme. A zase nieje to az take drahe. Si zoberte kocik vyjde 30 a toto je raz tolko, lenze je v tom aj bicykel 🙂 A teraz je to novinka. O rok, to bude o par tisic lacnejsie 🙂 🙂 🙂
Ale konecne vymysleli aj nieco prakticke a moderne 🙂 velmi sa mi to paci
moje nervy - to je super napad 🙂 a clovek by povedal, ze uz bolo vsetko vymyslene 😀 buduci rok by sa mi take cosi aj hodilo, uz teraz aby som zacala spracuvat manzela 😎 ak si to nahodou niekto zadovazi, dufam, ze tu dovtedy najdem nejake postrehy a pripomienky.
na anglickom ebay sa to predalo za 1050 libier(okolo 35000Sk), nove. To je zatial najnizsia cena, co som videla. A maju zacat vyrabat aj verziu pre dve deti.
na tej stranke taga.nl je aj verzia pre dve deti - v sedakoch za sebou, alebo v takej akoby ohradke oproti seba. a bola tam aj moznost osadit vajicko - tusim maxi cosi 😉
dizajnovo je to velmi pekny kusok, ale ta cena mi pride dost mimo. v rovnakej cenovej hladine sa da zohnat nieco taketo a v pohode sa tam odvezu dve deti za kazdeho pocasia
http://www.kangaroobike.com/
Nadhera. Hodil by sa. Ale radsej pouzijem tie peniaze na dovcu. Maly vyrastie aj bez Taga. Keby som to vedela skor usetrila by som na sportovom kociku, sedacke na bike, kolfacoch a mojom biku. Ale ak by sa nasiel sponzor, tak veru neodmietnem 😀
ale neviem ako by som na tom kangaroobike isla do obchodu? to by som musela ten bajk nechat pred obchodom a dieta zobrat na ruky. a u nas na SK by som to teda pred obchodom radsej nenechavala 😀 ved je k tomu tagu tiez strieska a kryt do dazda 😉
paradicka 😵
Tak to je supr vychytané kdyby se to dalo polohovat- snad by jsme si našetřili. Možná za pár let bude více takových vychytávek. A levnějších. 😉
petra ale ved da sa to polohovat...len ma babo nozky hore 😉
Ahojte,
Rad by som spravil takú malú anketu/prieskum. Mal by som možnosť dovozu cyklokočíka (veľmi vydarená kópia Tagy) Cenovo by vychádzal cca 650 - 700 Euro (kedy nebolo antidumpingu 48% tak je to o to lacnejšie :( ). Cena by sa odvíjala aj od záujmu resp. od počtu predaných kusov. Rád by som vedel či by ste cyklokočík v tejto cene kúpili.
No to nie je velmy vydarená kopia ja ho mám doma a je celkom iný , tá čína z toho velmi vidieť .
silvusa1: neviem ako to myslíš že je úplne iný. Funkciou určite nie. Nemôže byť výzorovo rovnaký s Tagou, lebo by to bol plagiát a tým pádom by sa nedal nikde predať. Za tretinovú cenu nemôžeš čakať že to bude 100% kópia. Firma ktorá vyrába túto cenovo dostupnejšiu verziu má tento výrobok certifikovaný. Konkrétne certifikát EEC od nemenovanej talianskej certifikačnej spoločnosti. Máme 2 malé deti a ver mi že neoverený "šmejd" by som určite neponúkal. A čo sa týka skúseností z výrobou bicyklov v Ázii k tomu sa nevyjadrujem pretože každý vie koľko ľudí tam tento dopravný prostriedok využíva....
Ja som chcel zistiť len či by bol o to záujem, pretože nie každý má 1500E či koľko to je, na TAGU bohužiaľ ani ja. Ak nebude záujem nič sa nedeje ja si pre seba jeden určite beriem 🙂
Čo sa týka výroby samozreme nehodnotím aziu ako aziu skoror 80% výrobkov je made in china .
Aj TAGA sa robí v AZII
len ten nápad a to zastrešenie je u holndanov a azijci to len vyrobia . Ťo čo ty ponukaš je čistá čína myslím kvalitovo
vid tvoje foto , možno iný to nevedia porovnať ale napr látka a spracovanie konštrukcie je podla mna diletantske . Myslel si aj na servis ? To je tiež doležite .
A ešte ktomu clu nezabudni antidamping 48% + clo priemyselne výrobky 15 % .
TAGA sama o sebe nie je drahá len maju vysoke doporučovacie ceny pre maloodberatelov je to novinka chcu na tom vyťažiť za cca 3-4 roky to pojde dolu a budu to reálne ceny možno aj skor .
silvusa1: mne sa tak vidí že dakto tu Tagu až moc "chráni" 😉 Nič v zlom. Naša firma obchoduje z NNK už 12 rokov, to len pre info. Ako iste dobre vieš u každého výrobcu sa dá dohodnúť individuálne prevedenie výrobku = ak chcem kvalitnejšiu látku na sedačku nie je problém priplatím si toľko a toľko. Výrobcovia s tým nemajú problém je to ale podmienené MOQ. Každý obchodník si pred sériovou dodávkou dá poslať vzorky. Samozrejmosťou je prezentácia produktu tu n SK = prevádzacie akcie, reklama...... My navyše všetky produkty testujeme v TSU Piešťany..... Nebudem sa tu ďalej rozpisovať bolo by to nadlho. Podstata môjho príspevku bola či by vôbec o lacnejšiu verziu mal dakto záujem.... ako to vyzerá tak zatiaľ nie. 😎
Vie mi niekto povedat kde kupim Tagu, alebo jej cinsku kopiu? Dik
http://www.nakole.cz/clanky/918-cyklokocarek-da...
toto vyzera tiez zaujimavo
Ahojte , ja mám TAGU asi tak 2,5 roka a bola som s nou velmi spokojná kupovala som ju hned na začiatku ked ju uviedli na trh . Kupovali sme ju na výstave ako predvádzací model .
Teraz ju predávam za 990 EUR
Našla som na FB- teraz je akcia za 1200€ 🙂 Rozmýšlame silno 😉 Čo poviete?
ak chcete vidiet Taga bike nazivo, tak je u nas v showroome: Štefanika 33 (oproti hotelu Magura), Prievidza
Je aj vo vyklade 🙂
Všetkým Vám chcem napísat . Kočík som už dávno predala . Oficiálne ich predávaju Drobčekovia z Prievidze a oni Vám k tomu daju vššetky referencia. Su to milí manželia pýtajte sa ...
Je super! Tiež by som ho hneď brala! V Nemecku stojí komplet set 1800 EUR. Že by som si konečne podala loto?!