Svetlý kočík

sarita_t
26. okt 2024

Maminky ktoré máte svetlý kočiarik (vanilková,smotanová, béžová farba), aká je údržba takého kočíka? Išli by ste do takej farby znova? Rozmýšľam nad kúpou Venicci Claro vo farbe Vanilla , no bojím sa, že sa to bude ťažko udržiavať. Ďakujem za rady 🙏🏻☺️

faasx
26. okt 2024

@sarita_t už by som viackrát nešla 🙃 mne sa veľmi páčia svetle kociky, ale zbytočne - za mňa

kitycat
26. okt 2024

Na kazdom kociku je vidno spina ci tmavy ci svetly. Korba sa ti az tak nezaspini, sportiak uz hej. Mozes dat podlozku, ktora toho schyta viac a cely potah tak budes prat menej

lucia13022023
26. okt 2024

My máme aj béžový (easywalker) a aj čierny (espiro) a teda obe sú čisté. Véd tam, kde ma dieťa nohy je buď podložka alebo je ta časť pogumovaná. Strieška je čistá, aj boky kočíku... Odhovarali ma od jedného aj druhého, že svetlý bude špinavý a všetko bude na ňom vidieť, to isté čierny a ze vybledne. Ani jedno ani druhe sa nestalo. A to kocik využívame denne už rok a pol.

snehulak77
26. okt 2024

Mala som béžový a modrý Bugaboo (menila som farby iba). Celkom často som ich prala oba, bol to zvyk. Osobne by som išla iba do kočíka, ktorý sa dá ľahko zvliect a celé to oprať v práčke. Bugaboo taký bol. Takže pranie bolo jednoduché

tinalia
26. okt 2024

Aj mne sa strasne pacili take svetle, ale zvazila som, rocne obdobie v ktorom budem mat dieta a nakoniec som siahla po svetlej sivej a nic na nej nevidno 😊