Ahojte,prosím vás akú máte skúsenosť s e-shopom svetkocikov.sk
Dnes som objednala kočík tak by ma zaujímalo dodanie a ako ste boli spokojné
@erikad82 super ďakujem,lebo čo som videla recenzie s pred 3 rokov tak boli samé negatívne tak som chcela vedieť niečo aktualne🙂
@christin33 chcela som si stade objednat kočík ale čítala som dosť zle recenzie aj na heureke aj tu na MK tak som sa nakoniec rozhodla pre centrum kocikov Nitra a bola som spokojná
@kika3111111 tiež som čitala ale boli staré a už som urobila objednávku tak dúfam že budem spokojná...nenapadlo ma si najskôr prečítať až potom objednávať
@christin33 veď jasne snáď to bude všetko oki, väčšinou sa všetci sťažovali na reklamácie. A sú dosť staré tie recenzie, ja som sa len zľakla preto som objednala z iného eshopu
@kika3111111 hej hej veď to že sú staré tie recenzie tak uvidíme dala som pre istotu na dobierku
@christin33 Mám od nich kočík, bola som maximálne spokojná. Platba vopred. Kupovali sme pred rokom.
@christin33 my sme kupovali pred rokom a boli sme spokojný. Dodanie bolo do 3 týždňov ak nie aj skôr a celkovo komunikácia s nimi fajn. Spokojnosť.
@asia83 super ďakujem tak sa asi nemusím obávať
@brigitka_12 ďakujem🙂
Tiež mám odtiaľ kočík. Kupovaný nedávno. Komunikácia aj dodanie ok. Prišiel do týždňa od zaplatenia. Ale komunikácia po už žiadna 😁
@tosomja super ja som dala dobierku tak uvidíme
My sme odtial kupovali pred rokom detske obliecky. Dodanie do par dni, aj komunikacia bola fajn.
Objednavka prebehne super rýchlo aj dodanie horšie je keď sa náhodou nieco pokazí a budete musieť riešiť reklamáciu. V Tom je hlavný problém. Ruky prec.
Ahoj! Mala som odtiaľ kočík. Bola som nesmierne spokojná 🙂 Dodanie bolo do 3 týždňov.