Svetkocikov.sk alebo e-kociky.sk?

vivien11
27. apr 2011

Ahojte chcem sa opytat prosím Vas s ktorej stranky by ste si vy objednali ja sa neviem rozhodnut medzi www.svetkocikov.sk alebo www.e-kociky.sk kocik mam vybraty aj tam aj tam stojí rovnako len by ma zaujimala flexibilita a spolahlivost ak mate skusenosti budem rada za odpovede dakujem

maryanna
27. apr 2011

my sme objednávali z e-kociky kocik, dve postielky, dva matrace.dodanie rýchle, a keďže v daný deň sme objednali tak že už nestihli to dať kuriérovi tak nám to doniesol autom manžel tej pani čo má e-kociky. Tym že sme brali viac vecí vyjednali sme si aj dosť vysokú zľavu. Ale boli sme spokojní, rýchlosť, dobrá komunikácia, čo sa povedalo sa dodržalo. Odporúčam.

tosomja
28. apr 2011

z e-kočíky sme si objednávali fusák, na druhý deň sme ho mali doma, originál zabalený, nepoškodený...čo sa týka svetkočíkov, nemám skúsenosti, ale z e-kočíkov by som si určite ešte objednala veci 🙂

berus222
28. apr 2011

ja som si objednavala slnecnik na kocik z e-kociky a bola som spokojna. este si aj overili farbu, co som si objednala. dodanie rychle.

annie13
28. apr 2011

aj ja som objednavala viackrat z e-kociky a vzdy rychle a bez problemov

georgia333
30. jún 2011

ja som objednávala zo stránky svetkočíkov a som spokojná , čo ma prekvapilo, že robia aj servis,majú ND na môj kočík, tak som ich poprosila aby kolesa už boli nafukané a pribalili ešte jednu dušu malú a jednú veľkú,

helenka333
24. feb 2012

Pridávam aj ja svoju skúsenosť, objednali sme kočík Mikado Aston krásnučký fialový, aj vecičky, ako sú uteráčik, osuška, plienky, deka s hračkou a o 5 dní volal kuriér že je na ceste 😀 😀 😀 😀 😀 takže aj skôr dodaný tovar a som velmi velmi spokojná so všetkým a hlavne s kočíkom. Je prekrásny, ľahučký, sama som ho poskladala, ľahučko sa skladá 🙂. A za tovar sme platili prevodom ešte pred dodaním tovaru, aby bola doprava zadarmo, a žiadne problémy, takže len odporúčam 🙂 a kuriér veľmi zlatý, ochotný, kočík priniesol až do domu 🙂

levandulka78
15. mar 2012

ja mam velmi dobru skusenost s e-kocikmi 🙂 aj dodanie noveho kocika, ktory sme si dokonca mohli pozriet a tiez s dvoma reklamaciami - prva bola, ze ked sme kupovali novy kocik, tak sme si kupili po jednom kuse nahradneho kolieska - zadneho i predneho. Asi po pol roku, ked som menila hlboku vanicku za sportovy, som zistila, ze to jedno nahradne zadne koliesko bolo tak velmi nafukane, az prasklo. Bez problemov nam poslali dalsie 🙂 Druha skusenost - teraz v tychto tuhych mrazoch vo februari 2012 som zlomila pánty, ktoré držia striešku. Proste boli dost natesno zanitovane, tak sa velmi tazko pohybovali, no a ked bola vonku velka zima, tak take jedno potiahnutie jednoducho ta umela hmota nevydrzala a praskla. Tak som im pisala, ci by mi vedeli zohnat nahradny diel, lebo nikde na internete som to nenasla a zohnali a dokonca poslali bez akehokolvek poplatku a postovneho - ze to mam v ramci reklamacie. Bola som velmi milo prekvapena 😀 😀 😀 , lebo som bola zmierena aj s tym, ze si to budem musiet zaplatit, kedze som si to zlomila, aj ked to bola chyba zimy 🙂 Takze davam jedno veeeelke pozitivne hodnotenie a dakujem 🙂

katren
17. apr 2012

No, tak ja pridavam zlu skusenost s www.svetkocikov.sk
Absolutne neochotny personal, na maily nereaguju, pred vyse mesiacom som im pisala ohladom koliesok na kocik a tvaria sa ako keby neexistovali.....pre mna nikdy viac 😠 🙄

zuzikkaa
17. apr 2012

ja malinko odbocim,, ja veeelmi kladne hodnotim obchod forbaby.sk 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
zohanala som madlo na kocik ktore je tazsie dostupne a oni mi ho ochotne zohnali na sklade,,vyborna komunikacia!!! 😅 😅 😅

evuliatko18
24. apr 2012

Ja mozem eshop www.SvetKocikov.sk len odporucat. Objednávala som kocik DORJAN + postielku a bola som maximalne spokojna s pristupom a dobou dodania. Tovar prisiel este skor ako mi bolo povedane ;)

17anit07
24. apr 2012

e-kociky mozem len odporucat rychla a bezproblemova komunikacia 🙂 🙂 🙂 maximalna ochota

jurkovamiluska
24. apr 2012

e-kociky zrcite ano, som maximalne spokojna 🙂

slnieckolu
24. apr 2012

Ja tiez odporucam,svetkocikov.sk objednavala som kocik,aj fusak..Super jednanie..Aj pri vymene fusaku(nesadla nam farba),tak ochotne a bezproblemov vyhoveli

lunnka
24. apr 2012

svet kocikov..mno...ja som mala teraz riadnu neprijemnost pri kupe kocika- peniaze odomna pytala zena ktora skopirovala ich stranku pod kocikovsvet.sk a na jej ucet som poslala platbu- mala vsetky moje udaje, tel. cislo, tvarila sa ze je zo svetakocikov...ked si vsimnete maju tam uz teraz upozornenie.. nebolo mi vsetko jedno, aj ked je uz vsetko ok a peniaze mi vratila..

kiakocikovsvet
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kohutovci
27. apr 2012

Ahoj.. my sme si objednali cez svetkocikov.. komunikacia cez mail aj tel suprova.. pri prevoze sa poskodil klb na sportovej casti.. do troch dni nam poslali nahradny.. takze my sme spokojni.. a mozem len odporucit..

pravda_oslobodzuje
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bettypo
27. jún 2012

@elienka a nebude to skôr tak, že ak si niekto ide vytvárať novú doménu tak tú starú nemal zaregistrovanú? Myslím, že aktéri si tieto veci vybavia úradnou cestou. Netreba zabúdať na právo duševného vlastníctva. A my to tu nevyriešime

kiakocikovsvet
7. aug 2012

lunnka /môžte si overiť v uloženej histórii webstránok na waybackmachine, http://web.archive.org v akej firme ste urobila objednávku a tak zistite kto koho skopíroval

piterka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fabia49
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blondooka
30. jan 2015

Ahojte, ja mam dobru skusenost s http://www.mojanjelik.sk/ s komunikaciou aj dodanim, uz si odtial objednavala aj kamaratka na moje doporucenie a tiez si pochvalovala

abigel1
25. feb 2015

Ahoj. Ja mám dobré skúsenosti s www.baby-land.sk

evka8756
25. feb 2015

Zaručene http://www.mojanjelik.sk/ Rýchle dodanie a 100percentná spolahlivosť 🙂

ivulatn
25. feb 2015

mimisk.sk super ochota a servis

tomas88
27. feb 2015

My máme z www.baby-land.sk. Spokojnosť

madono
27. feb 2015

ja mám zlú skúsenosť s www.svetkocikov.sk

mrkvicka060
9. sep 2015

Neviem, ci sem este niekto pride do tejto temy, ale predsa. "Svetkocikov" nikdy viac. Nikomu neodporucam! Objednate si tovar, ktory vidite na obrazku a pride nieco ine. Nie ze maly detail, co vam nevadi, ale evidentne ina farba a iny kus. Na mail nereaguju a ked zavolate, pan je arogantny ze to je bezne ze tovar je iny ako na obrazku a ked sa mi to nepaci, mozem im to vratit ale postovne si zaplatim sama. 20 eur. Taku arogantnost od tak blbeho chlapa uz len z pocutia som nezazila. Svetkocikov absolutne neodporucam, aspon co sa kocikov tyka.

simonkapingi
21. okt 2015

Musim len suhlasit s mrkvicka060. Pred objednanim na svetkocikov som sa informovala na dodaciu lehotu. Bolo mi po 3dnoch odpisane, ze kocik dodaju do 5-7dni. Pri objednavke mi napisali 10-14, ale prisiel za 16 pracovnych dni. Kocik prisiel poskodeny, zlomene koleso. Pri reklamacii som musela urobit 4telefonaty, aby sa mojej reklamacii zacali vobec venovat. Neprislo mi ziadne pisomne ani telefonicke vyrozumenie, ci s tym nieco robia. Po dalsich troch telefonatoch som hovorila s arogantnym panom, asi ten isty o ktorom pisete vyssie. Cely personal sa tvaril akoby som ich obtazovala. Doteraz nemozem kocik poskladat a vlastne neviem co bude lebo mi nic nedali vediet a pravdepodobne odstupim od zmluvy. Nikdy viac. Sice si priplatite, ale nabuduce urcite uz len v kamennom ochode. Predstava, ze pri kazdej reklamacii budem cakat 30dni ako mi s vysmechom ten vychodniar do telefonu povedal je fakt desiva. Nechapem ako tam mohli zamestnat tak priblbly a neochotny personal.