Baby viete mi poradit nejaku znacku kocika resp. model pre taky surodenecky kocik, kde by sportova cast pre starsie dieta mala korytkove sedenie? dakujem
Babyjogger select
@dena10 dakujem za radu a mozem vediet aj v com ste nebola spokojna
@misscelaneous mate s nim aj vlastnu skusenost? co sa tyka kolies tak su odolne aj do terenu ci len take shopping centrove?
@katarinnak mate s nim aj vlastnu skusenost? co sa tyka kolies tak su odolne aj do terenu ci len take shopping centrove?
@sunflower000 no v popise ma ze je aj do terenu, ma nafukovacie vacsie kolesa. My mame bugaboo cameleon, ten je mestsky a terenu zvlada v pohode. V skupine Bugaboo maniacky, ked sa pridate, vam zienky urcite z vlastnej skusenosti povedia viac. No ak ide o znacku bugaboo, u nas spokojnost. A planujeme dalsie dietatko, tak urcite menime nas cameleon za donkey ;)
@sunflower000 Predné kolieska (drží ich plast), každú chvíľu som čakala, že sa odlomia - robili kanalizáciu a prejsť po neupravenej ceste, či dlažbe - horor, tak isto sneh. S inými kočíkmi to bolo O.K.
Sedenie bolo úzke. Poťahy na kočíku - hlbokej, či športovej časti boli tenké, (minimálne futrovanie, alebo bez) aj strieška. Krčila sa - prišlo mi to ako na hračkárskom kočíku. A problém bol aj s dverami (musel byť v garáži a ak som išla kočíkovať, otvárala som si bránu). Ale jedno sa mu nedá uprieť, väčšine ľudí sa páčil (mal zaujímavú svetlomodrú farbu).
To bolo už dávnejšie, možno novšie modely (ak sú) - tak ich vylepšili...
@sunflower000 mam bbjg versa, čo je podobný ako select. Pridu ze aj teren, no podľa mna nie
Firstwheels city twin, ale s tým som nebola spokojná - neviem ako iné mamičky 😉