Súrodenecký kočík so športovou časťou s korýtkovým sedením

sunflower000
10. sep 2015

Baby viete mi poradit nejaku znacku kocika resp. model pre taky surodenecky kocik, kde by sportova cast pre starsie dieta mala korytkove sedenie? dakujem

dena10
10. sep 2015

Firstwheels city twin, ale s tým som nebola spokojná - neviem ako iné mamičky 😉

katarinnak
10. sep 2015

Babyjogger select

sunflower000
autor
11. sep 2015

@dena10 dakujem za radu a mozem vediet aj v com ste nebola spokojna

sunflower000
autor
11. sep 2015

@misscelaneous mate s nim aj vlastnu skusenost? co sa tyka kolies tak su odolne aj do terenu ci len take shopping centrove?

sunflower000
autor
11. sep 2015

@katarinnak mate s nim aj vlastnu skusenost? co sa tyka kolies tak su odolne aj do terenu ci len take shopping centrove?

misscelaneous
11. sep 2015

@sunflower000 no v popise ma ze je aj do terenu, ma nafukovacie vacsie kolesa. My mame bugaboo cameleon, ten je mestsky a terenu zvlada v pohode. V skupine Bugaboo maniacky, ked sa pridate, vam zienky urcite z vlastnej skusenosti povedia viac. No ak ide o znacku bugaboo, u nas spokojnost. A planujeme dalsie dietatko, tak urcite menime nas cameleon za donkey ;)

dena10
12. sep 2015

@sunflower000 Predné kolieska (drží ich plast), každú chvíľu som čakala, že sa odlomia - robili kanalizáciu a prejsť po neupravenej ceste, či dlažbe - horor, tak isto sneh. S inými kočíkmi to bolo O.K.
Sedenie bolo úzke. Poťahy na kočíku - hlbokej, či športovej časti boli tenké, (minimálne futrovanie, alebo bez) aj strieška. Krčila sa - prišlo mi to ako na hračkárskom kočíku. A problém bol aj s dverami (musel byť v garáži a ak som išla kočíkovať, otvárala som si bránu). Ale jedno sa mu nedá uprieť, väčšine ľudí sa páčil (mal zaujímavú svetlomodrú farbu).
To bolo už dávnejšie, možno novšie modely (ak sú) - tak ich vylepšili...

katarinnak
15. sep 2015

@sunflower000 mam bbjg versa, čo je podobný ako select. Pridu ze aj teren, no podľa mna nie