Súrodenecký kočík pre dvojročné dieťa a novorodenca

22. feb 2022

Prosím, aký súrodenecký kočík - značka, tip sa vám osvedčil pre 2 ročné dieťa a novorodenca? Rozmýšľam, že kúpim len 2 športové časti a do jednej dám taký ten prenosný kôš pre bábätko, ktoré sa má narodiť v lete. Poraďte mi prosím, som úplne stratená vo výbere vhodného kočíka.
Ďakujem vám za odporúčania a rady🙏.

lukina20
22. feb 2022

Kamoska ma Bugaboo donkey pre deti so 15 mesacnym rozdielom a je spokojna

anyka2110
22. feb 2022

Ahoj, my sme takto kupili Joolz Geo v surodeneckej verzi a je to top kocik, po mne ho kupovali este dalsie dve mamicky u nas na dedine ..je suoer v tom ze je aj uplne klasicky jednokocik, a ako dvojkocik nezabera viac miesta kedze je male babo dolu...vojde aj do najmensieho vytahu..bugaboo donkey je uz ako jednokocik nieco sirsi...akurat ho aj predavam tak kludne omrkni inzerat pre predstavu ;)

lusyc
22. feb 2022

Mne sa osvedčil valco snap duo s vložnou fusakotaskou (mam v bazáre) pre dve dievcata s dvojrocnym (obe februarove) rozdielom na jazdy po meste. Zmesti sa do 80 cm dverí, co je skoro všade, úrady, lekári, obchod, medzi pokladne. Veľké strechy, veľký spodný kôš, ľahký, skladny, obe deti pod dohľadom. Naplno sme jazdili v lete, ked mala mensia 3-7 mesiacov. Potom prišli skolkarske sople a korona, tak v zime málinko. Ale tá taška aj s bábätkom sa tam v pohodičke zmestila. Mám obe také spagetky dievčatá.
Mala som aj phil&teds, ale tam mi vadila trojkolka, a to, ze jedno dieta hore a jedno dole. Nemala som kam dať nákup. Zase mal nafukovacie kolesá a presiel aj rozbitu zakorenenu asfaltku pod lesom. Mala som v rukach aj baby jogger city mini double, ale nepáčil sa mi, nedalo sa dostať do spodného koša.

lienka.7
22. feb 2022

A naozaj ho potrebuješ? 2 rocne dieta uz je predsa len väčšie.

vilma7
22. feb 2022

Koľko budeš mať presne rozdiel? Ja mám 2.5 roka a keďže som mala hlboký s veľkou vaničkou, tak slečinka si tam spinkala a na kraji sedel syn. Samozrejme len na krátke trate. Hlavne pozor pri výbere, aby si sa s ním potom niekde zmestila. Ja som nekúpila a veru by som ho ani nevyužila dostatočne.

tosomja
22. feb 2022

Ja mam bogaboo donkey, mam 14m rozdiel medzi deťmi, teraz ma syn skoro 2r a ešte minimálne rok sa rad povozí, minimálne pospi na výletoch. Mame k nemu aj skate. A vojde aj medzi pokladne v lidli 😄 taška vedľa toho je pecka. A vieš kúpiť lacno z druhej ruky, vieš si vykladať, čo potrebuješ, za mňa najlepšia investícia.

addel
22. feb 2022

Ahoj, my máme veľmi dobrú skúsenosť s kočíkom Baby jogger city select pre dvojičky.Podla mňa to bola najlepšia voľba, akú sme mohli mať, je veľmi stabilný, pevný, má veľa možnosti kombinovania vaniciek, v smere, proti smeru jazdy, dokonca detičky môžu sedieť oproti sebe. A keď to staršie vyrastie, tak sa dá potom používať len ako jednokocik, veľmi dobre sa skladá a samozrejme sa zmestí do každých dverí ;) určite ho odporúčam, lebo je skvelý!!!!