Ahojte aký kočík by ste mi poradí s rozdielom veku 20mes
Chcela by som súrodenecky kočík ale zároveň keď idem s jedním babom ako jednokocik len čo som kuk na nete na tie trojkolesové boli aspoň na obrázkoch väčšie deti a ja potrebujem vaničku alebo nejaký taký aby som malú mohla vyniesť domov po výťahu a syn cupitá po svojich . Ale to by som chcela asi nemožne na tomto svete aby sa zmestil do výťahu malého cca 100x 90cm . Alebo nejaký súrodenecké čo by sa do tak malého výťahu zmestil
mala som rozdiel medzi deťmi 21 mes. a nijaký súr. kočík nebolo treba,staršia šla vedľa nás a držala sa kočíka a kočíkovala malú sestričku.....
@limenka su aj take remence na deti..nastastie syn rad kocikival a mal take dobre obdobie bez vyrazneho vzdoru,ale asi kebyze je dcerka starsia,tak nevizm,ta je ina povaha a prave v 2r.u nej zacal vzdor,chce sa presadit a dodnes vymysla,preto aj obcas beriem este buginu,ak vymysla,strcim ju tam..ak nemam,nuz ruky a prenos,trpezlivost.. Neviem,aky mas kocik,no mij s adal v pohode ovladat jednou rukou,takze mi stacila len jedna ruka na ovladanie kocika a druhou som drzala maleho,ak bolo nutne z nejakych dovodov.
@siska53
Myslíš remene keď sa dieťa učí chodiť ?
No keď som skúšala sama normálne som ho musela ťahať neschvál sa zaťal a skončila som a mužovi to iste jednoducho je veľmi tvrdohlavý a nedá si nič vysvetlit toho aby išiel vedľa mna
Ja už fakt neviem čo s ním a stále nebude niekto chodiť somnou von
aj ja by som chcela surodenecky, lebo ked si ja chcem pobehnut, tak sa bez manzela nepohnem, a takto, sup dam dve deti, a idem ozlomkrky
@ivkadracova
Presne toto riešim už 5 týždňov a nič sa mi neosvedčilo čo babi radia
@limenka ja mám rozdiel 17 mesiacov a súrodenecký kočík som fakt využila... ono podla mňa sa nedá povedať, kedy je dieťatko dosť staré, aby išlo popri kočíku, je to individuálne. Môj synček je šinter, on žiadny skejtík, ani popri kočíku, museli sme kúpiť súrodenecký kočík.. ale nesťažujem sa, akurát že sme v našom malom meste rarita 😅
inak ja má ABC design a som maximálne spokojná, mám ho síce aj v bazári, ale tebe ani neponúkam, lebo do malého výťahu určite len tak nevojde.. ale neviem, či nejaký vôbec nájdeš..
@limenka ano. U nas jedni maju trojcence a nez sa naucili spolupracovat a pocuvat,boli na remencoch.
Tak mas to tazke.. Nas mal najhorsie obdobie prave medzi 20-24,cize nez sa narodila mala,sa to utisilo,ale ja by som to asi riesila tak,ze dieta na ruky,jednou ho drzim a druhou tlacim kocik.
Ja mam rozdiel 20 mesiacov a mali sme Phill and Teds sp a vyuzili sme ho na maximum.
ja mam dobru skusenost s kocikmi phil&teds, napr. taky navigator sa ti v pohode zmesti aj do maleho panelakoveho vytahu. ale pri pouziti vanicky sa tam neda nakliknut sedatko pre vacsie dieta (resp. technicky sa to da, ale dieta tam uz neposadis 😀). v takomto usporiadani sa da ta hlavna sedacia cast do lahu a tam si pre uplne male babatko pridavas taku prenosnu tasku - to ti potom sluzi ako taka kvazi makka vanicka pre babo. a pre starsie dietatko sa nad toto naklikava pridavne sedatko. ja tak vozim 3,5 rocneho a 4-mesacnu. pre teba by aj toto mohlo byt riesenim, lebo ta taska je vyberatelna a dietako v nej mozes prenasat.
ale omnoho idealnejsie je babatko nosit v satke alebo ergonomickom nosici a starsieho kocikovat. ked si starsi chce pobehat, mozes dat sportak do lahu a vozit babatko.
Ahojte. Ja mam deti s rozdielom 14 mesiacov. Manzel casto nie je cele dni doma. Mali sme kocik ABC Design aj s taskou pre novorodenca. Boli sme velmi spokojni, vyuzivala som ho len obcas, Ked som potrebovala na nakup. Predsa len, tlacit kocik s dvoma detmi je fuska oproti obycajnemu kociku. Kocik je len trosicku dlhsi oproti obycajnemu. Ked sme ho poskladali, tak bol dokonca mensi ako nas obycajny s vanickou (Dada Denim), lahsie sa vosiel do kufra auta.
Ak by ste mali niekto zaujem, tak mam na predaj, este je v zaruke.
Inak odporucam odmerat vytah a na internete v e-shopoch su uvedene pri kocikoch rozmery, my sme podla toho vyberali, aby sa vosiel do kufra auta.
@limenka Ahoj, ja nemám síce dve vlastné deti, ale mám kočík Bugaboo Donkey. Je to síce veľmi drahý kočík, ale perfektný. Dá sa používať v mono verzii a na DUO sa kočík roztiahne 3 odkliknutiami naozaj za 1 minutu. Mono verzia vojde do malého výťahu v paneláku - používam ho tak. Duo verzia prejde aj klasickou vstupnou bránou- vchodovými dverami na paneláku. Vošla by si s deťmi do vchodu, tam by si jedno sedadlo pre starsieho odklikla, kočík stiahla na mono verziu, nastupili by ste do výťahu. Kocík má sedenie vedľa seba, sedadlá je možné maťv smere aký si ty zvolíš, je možné mať aj vaničku a športák pre staršie dieťa, fantastické ovládanie aj pri staršom, ťažšom dieťati, ked vezieš dve deti.Ak chceš napr povoziť iba bábo, kočík dáš na mono verziu, ak berieš obe deti- za chviľočku ho roztiahneš. Používam ho aj v mojich jasličkách- čiže aj duo verziu, naozaj vrelo odporúčam, len je veľmi drahý. Ale možno ho niekto predáva cez bazár. Je to fakt skvelá vecička.
@limenka tu je aj video, len neviem či sa to môže, aby to nebola reklama
https://www.youtube.com/watch?v=EsiGEZHt3DI@limenka ahoj. Ja som mala rozdiel 23 mesiacov a starsi nechcel vobec vonku chodit a toboz ked sa narodila mala 🙂. Samozrejme ze chcel sa vozit ako aj ju sme vozili, tak som po dlhom skumani kupila Baby Jogger City Select a bola som velmi spokojna. Maly bol v sportovom mozes natocit na obe smery a ci prvu ci druhu poziciu a malinku som mala bud vo vajicku alebo vanicke a neskor v sportovom 🙂. Teraz ma maly 3 roky a uz nechce do kokciara a vedla nas v pohode na odrazadle. Takze momentalne nas double ponukam na predaj nech posluzi niekomu tak dobre ako nam 🙂
A co dievcata hovorite na kocik Bumbleride Indie Twin?
ma malinku vanicku, taky kalifornsky kocik bez zim. inak uzasny;)
@makromolekula ved ale tie nafukovacky prejdu vsetko aj ked napadne pol metra snehu nie? aspon ja mam s nafukovacimi kolieskami len dobre skusenosti a ine by som uz nekupila
kolesa super, len vanicka malinka ked je nabo nenaobliekane tak som myslela. kolesa ma top
@limenka A musíš ho trepať do výťahu? Nemáte v pivnici kočikáren, kde by si ho mohla nechávať? Ja som to tak robila, ked sme bvývali v paneláku, lebo bol len 4poschodový a výťah sme vobec nemali.
@janickacrazy
Úprimne naj by som ho mala doma nakolkomsa kočikáreň alebo ako to mám nazvať nezaniká nikto tam nič take hodnotne nemá
Babu top krôčiky sú asi Bugaboo Donkej ale muž povedal to je veľa EUR a na bazároch v mojom meste neni nič ☹ a potom Bumberline indea Twist len tam má odráža jednu športovú časť k sebe kvôli počasiu čo bude aby malej nafúkalo
@limenka áno, Donkey je naozaj veľmi drahý, ale zas ja si myslím, že aj o niekoľko rokov sa bude dať predať. Len som dala do googla a jedna baba ho predáva v čechách- so všetkým príslušenstvom , v prepočte 925eur - ak by sa dalo ešte jednať....ale je to zas v čechách. http://deti.bazos.cz/inzerat/50477444/Bugaboo-D.... S tým Bumberline ale nevojdeš do výťahu, či? Donkey si vieš odskúšať v BA v predajni Pre naše deti alebo nejak tak sa to volá, dá sa to nájsť na webe alebo v rakúsku. Donkey má aj vysuvateľnú rúčku - čo je fantastické - aj preto je ľahké ovládanie, lebo si výšku rukoväte nadstavuješ podľa momentálnej váhy /ked tam mám dve deti vysúvam si ju viac a ovládanie je skvelé, ľahučké/ a hlavne pri nástupe a výstupe z MHD - je úplne jedno kde pán vodič zastane, vždy nastúpim bez problémov, lebo rukoväť je dlhá, samozrejme, ak nejde práve bus so schodami. Manžel si rukoväť tiež nadstavuje inak ako ja, keďže je vyšší. Len je veľmi drahý, to je pravda.
@limenka aha, aj v Pezinku ho predávajú a to sa už naozaj oplatí- sú tam aj 2 fusaky originál- tie su tiež drahé. Ze je jedna strieška odratá- strieška sa dá ušiť- mne ich šije jedna baba tu na MK, mám všelijaké, len si vyberiem látku a ona ušije. Madlo- to sa tiež dá bud dokúpiť osobitne, ale je drahé- vyrieši to čierny potah na madlo na suchý zips a je to. http://deti.bazos.sk/inzerat/50895225/Bugaboo-D...
@limenka mne tie surodenecke pripadaju dost dlhe,som rada,ze nas bol zdatny chodec,hoci v case narodenia sestry mal len 2r...nestacila by vam sajtka ku kociku? Tu to mnohe riesili prave takto asi kvoli tym malym vytahom.
Alebo mat este ku klasickemu kociku obycko buginu a pre mladsie satku/nosic. My este mame taku storocnu a veru,kedze mladsia nie je taky chodec, obcas ju vytiahneme,aj ked uz ma vyse 3r.(dcera).