Súrodenecký kočík pre deti s rozdielom 1,5 roka

kvietok2552
3. jan 2025

Oplatí sa mi kupovať surodenecký kočík pri rozdiele medzi deťmi 1,5 roka?
Pripadne nad akými alternatívami by som mohla ešte uvažovať?
Prvé dieťa je pohybovo aktívne a obávam sa že investovať do kočíka ktoré pri ňom možno nevyužijem je zbytočné.
Ďakujem za každú radu a názor.

hederamonstera
3. jan 2025

My sme ho dost vyuzili, aj teraz ma starsi 3 roky a este ho obcas pouzijem, ked ich potrebujem odnekadial rychlo dostat (napr z dlhsej trasy smerom domov). Vacsinou tlacim prazdny kocik, ked neposluchaju, nalozim ich a ideme😂 A tiez je velmi pohybovo aktivny, ale on sa aj rad vozi v kociku.
Ale my sme kupili uz len cisto sportovy, nemali sme s vanickou. Ked sme sli po dedine, tak starsi bol na odrazadle. Neviem kde byvate

zuzanap9
3. jan 2025

Ja mám rozdiel medzi deťmi rok a máme Nuna demi grow. Veľmi som spokojná 🫶

luckajozko21
3. jan 2025

Ja som zvazovala bgb donkey ,tiez mam starsie aktivne.Esteze sme nekupili. Chcela som hlavne na spanok - no mladsie dava 20minutovky, starsie sice pospi ale v kociku v kuse nieco rozprava az kym nezaspi. Cize vo vysledku by mi nespalo ani jedno dieta.
Mladsi bude mat pol roka, pouzivame najcastejsie 2x joolz aer+ v sportovych verziach

senta_sofia
3. jan 2025

@kvietok2552 vyuzivali sme velmi dlho, vylety, lyzovacky, prechadzky, nemusela som riesit, ze co ked nebude vladat, casto sme sli tak, ze dieta uz na bicykli a ked spat uz nevladalo, zaliezlo do kocika, bicykel som vylozila na rucku a v pohode dosla domov. Hlavne daj pozor na nosnost, ja som mala taky s pridavnym sedatkom, bolo kovove, cize unieslo do 25 kg.

hederamonstera
3. jan 2025

Inak, nemusis ho kupovat hned, vsak uvidis podla potreby a ci ho budes vediet vyuzivat

natalkiis
Včera o 17:00

@kvietok2552 ja mám to iste a chcela by som spojiť dva kociky športové dokopy,,,, joolz aer ma aj verziu s vaničkou, len neviem ako to bude drzat na ceste trocha sa toho obavám, ale veľký kocik sa mi kupovať nechce

luckajozko21
Včera o 19:37

@natalkiis videla som video, kde 2 joolz aer spajali myslim, ze Leclercbaby Twin/Duo konektorom. Vyzeralo to dost stabilne, ale vyskusane nemam

pracujucazienka
Včera o 20:18

Baby mám na predaj bugaboo donkey v modrej farbe..ja som ho mala pre dievca a chlapca..

pracujucazienka
Včera o 20:19
tiumen
Včera o 20:25

@kvietok2552 ja som využila hodne aj s väčším rozdielom, nakoľko bol starší živé dieťa a nechcelo sa mi ho naháňať 🙈 mám Joolz Geo3 a je to moja srdcovka 😍