Oplatí sa mi kupovať surodenecký kočík pri rozdiele medzi deťmi 1,5 roka?
Pripadne nad akými alternatívami by som mohla ešte uvažovať?
Prvé dieťa je pohybovo aktívne a obávam sa že investovať do kočíka ktoré pri ňom možno nevyužijem je zbytočné.
Ďakujem za každú radu a názor.
Ja mám rozdiel medzi deťmi rok a máme Nuna demi grow. Veľmi som spokojná 🫶
Ja som zvazovala bgb donkey ,tiez mam starsie aktivne.Esteze sme nekupili. Chcela som hlavne na spanok - no mladsie dava 20minutovky, starsie sice pospi ale v kociku v kuse nieco rozprava az kym nezaspi. Cize vo vysledku by mi nespalo ani jedno dieta.
Mladsi bude mat pol roka, pouzivame najcastejsie 2x joolz aer+ v sportovych verziach
@kvietok2552 vyuzivali sme velmi dlho, vylety, lyzovacky, prechadzky, nemusela som riesit, ze co ked nebude vladat, casto sme sli tak, ze dieta uz na bicykli a ked spat uz nevladalo, zaliezlo do kocika, bicykel som vylozila na rucku a v pohode dosla domov. Hlavne daj pozor na nosnost, ja som mala taky s pridavnym sedatkom, bolo kovove, cize unieslo do 25 kg.
Inak, nemusis ho kupovat hned, vsak uvidis podla potreby a ci ho budes vediet vyuzivat
@kvietok2552 ja mám to iste a chcela by som spojiť dva kociky športové dokopy,,,, joolz aer ma aj verziu s vaničkou, len neviem ako to bude drzat na ceste trocha sa toho obavám, ale veľký kocik sa mi kupovať nechce
Baby mám na predaj bugaboo donkey v modrej farbe..ja som ho mala pre dievca a chlapca..
@kvietok2552 ja som využila hodne aj s väčším rozdielom, nakoľko bol starší živé dieťa a nechcelo sa mi ho naháňať 🙈 mám Joolz Geo3 a je to moja srdcovka 😍
My sme ho dost vyuzili, aj teraz ma starsi 3 roky a este ho obcas pouzijem, ked ich potrebujem odnekadial rychlo dostat (napr z dlhsej trasy smerom domov). Vacsinou tlacim prazdny kocik, ked neposluchaju, nalozim ich a ideme😂 A tiez je velmi pohybovo aktivny, ale on sa aj rad vozi v kociku.
Ale my sme kupili uz len cisto sportovy, nemali sme s vanickou. Ked sme sli po dedine, tak starsi bol na odrazadle. Neviem kde byvate