Ahojte, chcela by som sa opytat tych, co mali surodenecky kocik, ako sa vam to osvedcilo? Rozdiel medzi detickami bude 2 roky. Rozmyslam, ci sa mi oplati kupit, ked mame normalny kocik, v ktorom sa starsi vozi, aj poobede spava. Ci vam na vozenie stacilo pridat skejtik, pripadne v lete mi maly moze spat aj v golfaci.
Mam nad tym kocikom rozmyslat, alebo to bude zbytocne?
Pozeram nejake v bazare, ale rada by som pocula vase skusenosti, ci sa mi oplati si nejaky zhanat. Ci deticky vedla seba, za sebou / pod sebou... Na zaciatok budeme ked tak potrebovat aj s vanickou pre novorodenca. Byvame v RD, cize do bytahu ho davat nemusim.
Dakujem za vase skusenosti 🙂
My sme mali surodenecky, Baby Jogger, rozdiel medzi detmi skoro presne 2 roky, vyuzili sme asi 2x. Zalezi, co robite cez den. Ak denne prejdete s kocikom niekolko kulomentrove prechadzky, alebo chodite daleko do obchodu alebo k dr peso, skusila by som kupit, ved ked nevyuzijete, tak predate. Ale ak mate vsetko blizko alebo sa vacsinou presuvate autom, tak radsej ten skejtik, existuju aj take so sedadlom alebo som videla aj pridavne sedadlo ku kociku, co sa pridava zboku.
@kacena4 dakujem, nasla som diskusie, ale vacsinou to riesili tak do rozdielu medzi detmi 1,5 roka. To by som urcite kupila. My budeme mat ale rozdiel cca 2 roky a kusok k tomu, kde mi to uz pride take nie velmi jednoznacne. Nechcem domov tahat dalsiu rarohu, tak velmi vaham 🤷♀️
@qetka ja riešim to iste. Medzi deťmi bude 2 roky aj mesiac rozdiel. Nakoniec som sa rozhodla že kupovať nebudem surodenecky, pretože väčšinou sa presúvam autom, na dlhé prechádzky moc nechodíme lebo veľa nenachodi, keď ideme tak má odrazadlo. A ja plánujem kúpiť nosič pre mladsie pre najnutnejšie prípady 🙂
@qetka kupili sme easywalker harvey. da sa pouzit ako surodenecky, aj ako mono a vies pripnut aj skejtik k tomu. a vyuzivame vsektu moznosti
@bibg nosic mam, tiez to beriem ako moznost 🙂 Moj starsi je ale totalne kocikovy typ. V kociku vonku spi aj 4 hodiny, nosic fakt nemusi. Aj preto ma to laka s tym surodeneckym, ale isto by som brala starsi. Celkom sa mi paci easywalker duo. My mame napeso akurat krcmu, ostatne je autom / vlakom, ale teda mame hned pri dome cyklocestu, lesy a luky... Ja mam este chvilu cas rozhodnut sa, asi sa nakoniec rozhodnem tak, ze sa vyskytne nieco za dobru cenu a kupim to 😂
@qetka ja mám medzi babami rok, máme surodenecký a fakt nedostala by som sa nikde keby ho nekupime, bývame na dedine a kde kolvek som chcela íst sama som mohla a nemusela riešiť už len to ako pojdem do obchodu, teraz majú baby dva a tri roky a kočík sa používa stále, máme už dalšie bábo, takže najstaršia chodíeva pešo, ale ked ideme s mužom tak najmenšia je sama a staršie sa vozia v nom, aj tá trojročná tak ešte nevládze, hlavne ked ideme dalej, a teší sa do kočíka ked ju už bolia nožičky. ja vôbec nelutujem peniaze my ho fakt vela využívame a ja osobne si neviem predstaviť ako by som tu dvoj ročnu udržala na tom skejte, takto ju priputam pekne pozera a kludne ideme bez toho, aby som za nou musela lietať
Ahoj. Ja mám rozdiel medzi deťmi 19 mesiacov. Kúpila som si Buggypod- prídavné sedadlo. Za mňa perfektná vec.
Ja by som ti radila, nekupuj. Môžeš si nejaký vyhliadnuť, ale maj ho len v zálohe. Uvidíš, aká bude situácia, keď sa mladšie dieťa narodí, potom zvážiš, či ten súrodenecký kočík potrebuješ alebo nie. Neviem, v ktorom si mesiaci, ale vieš ako to pri deťoch je. Situácia sa môže zmeniť doslova zo dňa na deň, možno sa ti starší už ani nebude chcieť voziť. My máme rozdiel 20 mesiacov a súrodenecký kočík sme nekupovali. Vôbec nám ho nebolo treba, ale je pravda že starší je veľmi samostatný a zdatný, nemal problém šliapať pešo aj 2 hodiny - do mesta a späť.
Ja som si na bazari pre istotu kupila mountain buggy duet, stary lacny za 200€, ze uvidim ci vyuzijem, mam rozdiel 2r a 4m a poviem ti, doteraz som ho pouzila raz a to sa v nom viezla len mladsia 🙂 mala uz bude mat 7m. Dobre ze som nekupila bugaboo donkey ako som povodne chcela
Ahoj, ja mam sice rozdiel len 13,5 mesiaca, ale tiez aktivne vyuzivame surodenecky kocik. A ako uz niekto vyssie pisal, zavisi od dietata, mne napr 2,5rocna este stale spava v kociku, na prechadzke, aj sa v nom rada odvezie ked sa jej uz nechce slapat alebo na odrazadle ist. Jeden mam v ponuke v bazari- nestoji vela, je celkom spratny, samostojaci v zlozeni (na margo tych rarohov- uplne chapem) a je vhodny aj pre babatko (da sa zazipsovat a ma novorodenecku vlozku), predlzene striesky, na leto uplne super. Ak chces si pozri 🙂
mozno vy stacilo precitat si tu podobne diskusie nie zakladat novu je tu kooopa podobnych