Súrodenecký kočík - mono verzia so skateboardom (stupienkom)

elly5
19. mar 2019

Ahojte aké sú vaše skúsenosti . uvažujem , že kúpim súrodenecký kočík zasebou(ale taký že jednoducho spravím mono verziu ) alebo mám si radšej nechať kočík po dcérke dokúpiť vaničku a stupienok a používať tak ?
rozdiel bude dva a pol roka
Možno si staršiudcérku nechám doma a prvý rok nepôjde do škôlky, často chodíme von aj na výlety a prijde mi že by som aj tak potom kukala aspoň nejaké súrodenecké buginy. Takže pokiaľ mám dať 120 za vaničku a 80 za stupienok a 90 za buginu . Tak radšej asi investujem pomaly takú istú sumu (aj so sumou zapredaný dcérkin kočík ) do toho súrodeneckého a keď ho už nebudeme využívať spravím mono verziu .
Čo vy na to , , ako ste riešili prepravovať sa z bodu a do b s dvomi deťmi , keď ste mali dosť nabitý program a nemohli ste stáť pri "každom kamienku"

slamocka
20. mar 2019

Ahoj Elly, ja zatial riesim len teoriu, lebo druhe pribudne o 3 tyzdne 🙂 rozdiel mame 2 roky. Neviem ako tvoje dietatko, ale moja mi dlho v kociari neobsedi. Takze mi prisiel surodenecky kociar zbytocny. Byvame v bytovke bez vytahu, tak som radsej isla do ineho riesenia. Ono ked si pozries, tie surodenecke kociare su dost velke. Aj co som si citala na MK, mamicky sa stazovali na velkost, na nepraktickost. Zaleti od tvojich podmienok, ako casto sa presuvas, ci kocik budes skladat hore dole, ci cestujes vela s autom. Proste predstavit si svoju rutinu. Za seba - mala nie je velky chodec, ale postupne som ju zacala odvykat od nosenia na rukach a od velkeho kocikovania. Male prechadzky hore dole okolo bytovky, na ihrisko. Kupili sme novy skejt - mesiac a pol pred porodom, za 65 eur, lascal buggy board maxi. Mala si ho zamilovala, chodim s nou uz teraz aby si zvykla a bola to vyborna volba. Skoro vsetky mamicky ktore poznam, frcia pri starsich na bicykloch a odrazadlach. A myslim si, ze je to dobry smer. Ja tiez planujem malu nejako naucit na bike. Pride mi to rychlejsie. Aj ked bude chciet ist peso, len to pripnem na kociar. Moze sa stat, ze vyhodis plno penazi a ten surodenecky vyuzijes chvilku. Ja som skor rozhodnuta ist do kvalitnejsieho golfaca, do 20 kg a presunut male babo cim skor tam.

elly5
autor
21. mar 2019

@slamocka len staršie babo mi spáva cez den v kočíku . Taktiež je to veľká šibalka a síce už chodievame pešo aj dlhšie ale dlho jej to trvá furt všetko sleduje ,zastavuje sa potom popobehne takže oči musím mat na stopkách lebo by bola čistý sebevrah (keď ideme popri ceste ). Často chodíme kočíkom po meste a tam ho odtavíme a hráme sa po ihriskách parkoch či na návštevy. Preto uvažujem že si britax b ready a keď je mono tak je to taký štandarný kočiar a jednoducho sa tam dá prirobiť to surodenecká športovná.Bývame v dome , takže skladáme len keď ideme autom. A budem tam približne "len " 70€ rozdiel medzi tým že si kúpim súrodenecký kočík / alebo budem musieť dokúpiť skej vaničku samostatne k dcérkinemu kočíku. Ale ešte máme čas tak asi počkám ako dcérka ešte vyrastie a" dospeje " 🙂
A prajem aby Vám všetko dobre dopadlo 😊