Súrodenecký kočík Bugaboo Donkey duo

jenny6
12. feb 2014

Baby, už chvíľu obzerám súrodenecké kočíky (aj keď ešte máme pár mesiacov čas 😉 ), no toto je zatiaľ môj favorit 🙂 Tak majiteľky kočíka a ďalšie záujemkyne, šup sem 🙂 Inak aké máte skúsenosti, pri akom vekovom rozdiele ste ho využili?

jenny6
autor
12. feb 2014

.. tak to je on 🙂

cinkatko
12. feb 2014

ja jsem si taky poridila kocarek pro 2 deti, ale tenhle jsem zamitla hned pri prvnim pohledu. Poridila jsem si se sedadly za sebou - prijde mi to vice prakticnejsi i co se tyce zabirani mista a take jestlize uz mas detatko jako ja, poridila jsem si kocarek, ktery kdykoliv muzes jednoduse "promenit" na single - normalni kocarek pro jedno dite. 😉 Proste podle situace 🙂

slavinkas
12. feb 2014

@jenny6 Ahoj, ja tiez pozeram surodenecke kociky momentalne. Pacil sa mi tiez tento bugaboo donkey, ale nazivo som ho este pozriet nebola a ako hovori cinkatko, viac by som ale uvitala kocik, ktory by sa dal prerobit na mono-kocik. Tento donkey sa sice da, ale stale ostane o nieco sirsi ako klasicky monokocik. My sme dnes boli pozriet baby jogger city select, velmi sa mi paci, ale nic z toho nebude - vanicka je strasne mala, 68cm vnutorna dlzka. My mame teraz dcerku, kt. ma 8 a pol mesiaca a 66 cm, narodila sa malicka, ale ak by bolo druhe babo dlhsie, tak potom by bol problem s vanickou...

slavinkas
12. feb 2014

@cinkatko Ahoj, prosim Ta, aky kocik si kupila Ty? Vdaka za info.

cinkatko
13. feb 2014

@slavinkas Ahoj, ja jsem pred tydnem i neco koupila tento :
http://imageforkidz.co.uk/media/catalog/product...
Uplne stejny i s autosedackou. Nema vanicku, ale pripadne mi zatim super. V realu vypada skvele a navic ma velky kosik. Sama jsem neverila, kolik se do nej vejde hehe 🙂
A navic ma vyhodu naproti ostatnim kocarkum a to je, ze si obe deti muzes otocit k sobe, ale sedacky nejsou vhodne pro deti mladsi 6m, proto jsem k tomu musela prikoupit autosedacku. Koupila jsem ho pres amazon a nemuzu si vynachvalit tu firmu, jenz mi ten kocarek poslala. Mela jsem ho doma jeste o 2 dny driv, nez bylo slibeno a jeste smskou me upozornili, kdy a v jakou dobu jsem mela ocekavat kuryra. 😉
Je tu jeste jeden kocarek podobny tomuhle a tento uz vanicku ma, ale musis dokupovat 😒 Taky si myslim, ze ty sedacky jsou na tom stejne jako u predchoziho. A taky nema tak velky kosik. 😖
A nejhorsi na tom je, ze je predrazeny az az ... O nekolik stovek drazsi, nez ten co jsem si poridila ja.
http://www.whwatts.co.uk/out-about-c105/twins-t...

cinkatko
13. feb 2014
jenny6
autor
13. feb 2014

@cinkatko
@slavinkas Ja som hľadala nejaký kočík so sedením vedľa seba, tak tento my vychádza naj 🙂 Dá sa zmeniť na jednokočík, samozrejme je potom trocha širší ako jednokočík, no ten košík na odkladanie vecí by som určite využila pre staršiu.. Neviem, mne sa celkom pozdáva, no chcem ho ešte vidieť naživo 😉 Inak neviem, ja tým sedeniam za sebou neviem nejak prísť na chuť, z tých by som potom vybrala Icando alebo Pfil and Teds..

slavinkas
13. feb 2014

@jenny6 Tak potom daj vediet, ci si sa prenho aj rozhodla. Ak chces od zaciatku takyto vedla seba, tak podla mna ten bugaboo je super. My ho tiez este pojdeme pozriet "nazivo". Ja som ho vlastne raz videla u lekarky ho mala jedna mamicka, ale mala nakliknute dve sportove casti - chcela by som si ho pozriet este aky je siroky ked sa pouziva ako mono... a snad nieco vhodne vyberieme 🙂

jenny6
autor
13. feb 2014

@slavinkas Jasné, potom podám referencie 😀 Ale tak dúfam, že ešte nám tu napíšu j nejaké maminy, ktoré kočík už majú 🙂

jenny6
autor
7. mar 2014

@slavinkas fajn recenzia, pozitíva a negatíva kočíka.. Nie je to v slovenčine, ale veď google to preloží raz-dva 😀 http://strollersandprams.com/reviews/strollers/... Ja ešte stále rozmýšľam 😀

24seli
9. júl 2014

@jenny6
@slavinkas baby a ten Bugaboo Donkey duo ste nasliniekde v obchode kde by sa dal nazivo pozriet? mne sa velmi paci len mame iba maly vytah tak by som ho potrebovala vidiet nazivo niekde.. kupili ste ho nakoniec alebo nieco ine ste vybrali?

slavinkas
9. júl 2014

@24seli Ahoj, my sme ho nazivo pozerali v predeti.sk v BA v OC Korzo pri Avione. Nakoniec sme sa rozhodli pre baby jogger city select.

24seli
9. júl 2014

@slavinkas vdaka za info.. ten city select mame doma po synovcoch len nam nevlezie do vytahu tak skusame najst nieco co by vliezlo a ked tak tento vratime.. ale uz zacinam pochybovat ze nieco najdem.. ☹ vdaka

slavinkas
18. júl 2014

@24seli Ahoj, my sme s vytahom problem nemali, tak to sme nastastie nemuseli riešiť. Jenny6 rozmyslali nakoniec nad nejakym TFK kocikom, ale co si nakoniec vybrali to neviem. Nas odradila na bugaboo donkey hlavne ta cena a este ja som od zaciatku preferovala skor sedenie za sebou ako vedla. Verim, ze nakoniec nieco vhodne nájdete. Mne sa velmi pacil aj iCandy Peach (tiez sme ho pozerali v predeti.sk v BA), nepamatam si ale, ci bol kratsi ako BJ City Select a pre nas nevyhoda bola malinka vanicka. Ale Ty cakas babo v zime tak Tebe by mozno akurat vystacila kym sa pouziva fusak. Potom sme este videli aj iCandy Apple to Pear (ten sme videli v prenasedeti.sk v Mocenku), tam vanicka bola postacujuca, ale ta vanicka nemala pevny tvar - tym myslim, ked si ju dala dole z kocika napr. Na zem, tak sa boky zrolovali na zem, takze si v tom babo mimo kocika nemohla mat a plus co mi vadilo bolo, ze sportova cast nema madlo (ani moznost ho tam dat).

ABC Design Zoom ani nepozeraj, ten je vazne dlhy (predeti.sk BA).

Asi najvacsi vyber surodeneckych kocikov co som ja videla na jednom mieste mali prave v tom Mocenku v prenasedeti.sk. Da sa tam ist bud cez tyzden alebo vzdy 1. sobotu v mesiaci - to treba ale zavolat a objednat sa na konkretnu hodinu. Ak by si este nieco potreboval, kludne napis do IP.

24seli
18. júl 2014

@slavinkas dakujem velmi pekne za info.. inak uz som objednala v prenasedeti.sk jane twone.. ten jediny by nam mal vliezt do vytahu aj ked mne sa teda viac pacilo sedenie vedla seba.. ale co uz ked taky kocik nie je co by sa nam do toho vytahu zmestil.. hadam bude ten kocik ok..

jenny6
autor
21. aug 2014

Baby, tak u nás to nakoniec vyhral súrodenecký kočík od TFK so sedením vedľa seba. Už odtestovaný na prechádzkach a je fakt suprovýýýý- odporúčam ak niekto hľadáte. Ja najviac milujem to, ako sa staršia nakloní z kočíka nad vaničku, pohladká drobca vo vaničke a usmeje sa 🙂

dorrottka
23. aug 2014

Ahojte,
pridávam svoju skúsenosť s Bugaboo Donkey. Je to fantastický kočík- ja ho používam Mono aj Duo - podľa potreby. Verzia Mono vojde bez problémov do klasického výťahu v paneláku- Mono verzia je široká ako každý, klasický kočík- prejdem s ním každými dverami, ešte sa mi nestalo, že by som niekde nevošla. Kočík je aj dizajnovou vecičkou- priznám sa, že ma doplnky už stáli dosť peňazí. Jedna kočka tu na MK šije striešky, takže mi máme autíčkovú, zvieratkovú, bodkovanú.....skrátka, z kočíka si výmenou striešky vyrobíte stále iný kočík. Keď veziem 2 deti, necítim rozdiel /nie je ťažší/- musím len inak rozložiť silu keď prechádzam obrubníkom, ale inak naozaj úžasné ovládanie. Viem to porovnať s kočíkmi so sedením za sebou- mám aj taký. Donkey má ale podľa mňa jednu negatívnu črtu- v športovej verzii, v polohe ležmo má dieťa akoby vyložené nohy a to by mne vadilo, že dieťa spí s vyloženými nohami. My kočík využívame už len na pobyt vonku, presuny- nespávame v ňom, takže je to ok. Postranný košík je naozaj skvelý. Celková manipulácia výborná. Len tá cena...., ale myslím si, že jeho kúpou si vlastne urobíte len takú pôžičku, som si istá, že sa tento druh kočíka dá potom za nižšiu cenu predať- takže sa peniažky vrátia - snáááď. 😀

dorrottka
23. aug 2014

@slavinkas Ahoj, mám Buaboo donkey- vrelo odporúčam 😀

any28
11. sep 2014

Ahoj, tiež sme sa rozhodli pre kocik Bugaboo Donkey, čakáme dvojicky a myslím ze to bude super voľba. Boli sme ho pozrieť v obchode pre deti BA uplne ma očaril nielen dizajnom ale aj svojou praktickostou. Je ľahučky a ľahko sa s ním manipuluje, takze pre mna to je TOP. V októberi objednavame 🙂

jenny6
autor
30. sep 2014

@any28 Gratulujem 😵 ako dvojičkovský kočík podľa mňa naozaj top 🙂

svintekova
17. okt 2014

@dorrottka prosim ta mohla by si mi napisat meno tej kocky co robi tie striesky. Aj my sme sa rozhodli pre tento kocik.

dorrottka
17. okt 2014

@svintekova Ahoj, neviem ci sa to t u može, ale je to táto pani, fakt je sikovna, Ja si vzdy vyberiem latku aku len chcem, aj hocikde v cechách a ona mi to objedna k nej domov, aby som ja zas nemusela latku posielat jej a co som si fakt vsimla hned, ze napr na zvieratkovej alebo autickovej striešky to nastrihala tak, ze na spojoch, svikoch sa tie zvieratká krásne spájaju, nie je to tak, ze tam hlava, tu telo, skrátka prezízne robi. Mám od nej aj nánožníku k strieskam, niektoré mi usila len take tenke na leto, ale mám aj podsité flisom, teraz na chladnejsie počasie. Naozaj odporucam https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/hviezd...

antonia2005
29. okt 2015

Ahojte 🙂 🙂 viete niekto poradit športovu čast do bugaboo donkey duo,alebo niečo podobne čo by tam pasovalo?nova je draha ,,,a aj vaničky potrebujem dve,,, 😲 😲

anezka13
4. jún 2017

Ahojte, planujeme kupit, asi skor z bazaru, Bugaboo Donkey duo niekedy po lete, len by ma zaujimalo ake su vnutorne rozmery vanicky a sportovej sedacky, tak by som prosila velmi pekne ci by sa nasla ochotná maminka co by mi premerala ? Dakujem pekne 🙂

bajska1
23. júl 2017

Ahojte...aj my planujeme kupit Bugaboo Donkey Twin (kedze cakame dvojicky 😊) a preto by som tiez poprosila mamicky, ktore ho maju o info ohladne velkosti. Kedze ma korytkove sedenie pride mi mensi. Ake velke deti v nom vozite? Velmi pekne dakujem😉