Pekny den, potrebovala by som poradit.
Som este na zaciatku tehotenstva ale premyslam ako budeme chodit na prechadzky s detmi.
Medzi detmi bude rozdiel 1r a 8m (syncek nechodi este). Velmi rad sa vozi v kociku aj 3h :D ale je velky ma sotva 10m a uz 82cm.
Rozmyslam nad kupou Cybex gazelle prip. by som kupila Eichhorn skejtik so sedadlom.
Ma s tym niekto skusenost co by bolo lepsie ? Bojim sa ze v tom sedadle mi dlho nevydrzi a zas ci gazelle nebude maly kocik prenho. Dakujem pekne
Kupila by som surodenecky kocik. 1,8 uz sice beha, ale na nejaku vypravu x km to nie je.
Ahoj , moja skúsenosť medzi deťmi mám rozdiel rok a pól a kúpila som si Bugaboo Donkey ,dá sa zložiť na mono verziu (jedno sedenie a na bok veľký košík super vec) . Ja som bola veľmi spokojná , ked starší nechcel ísť v kociari tak som ho zložila na jedno sedenie a išlo len mladšie dieťa v ňom . Viem že si písala o inej značke no keby ta zaujalo , kočiar predávam mám ho aj tu inzerovany .😀
rozmyslam ako pocitas, syn ma 10m a dietatko sa Ti narodi, ked bude mat 1r a 8 m? Cize Tvoje tehotenstvo sa skonci o 10m ak spravne pocitam 20-10=10 takze este ani tehu nie si?
Ale to je ine dobre, pozri, zalezi ci dietatko chodi a odkedy, asi este vobec alebo len v zaciatkoch, od vasho zivotneho stylu, od potrieb a dietata. Napriklad starsie dieta lietalo na odrazadle od utleho veku, cca 1.5 roka. A spavat uz nechcelo. Takze tam by som urcite surodenecky nekupovala. Mozno maximalne nosic, babatko do nosica a starsie do kocika keby bolo treba. Ale keby to bolo naopak, tak zvazujem, lebo druhe dieta, ktore sice zacalo chodit v 9m, si rado pospi na prechadzke na cerstvom vzduchu. A treba aj vediet, ci si ochotna menit kociky, key napriklad po cca 9m, ked uz drobcek bude vacsi a starsie velke na chodenie v kociku atd...
Pockaj kym sa narodi a uvidis co budes v dany moment potrebovat.
@cookie29 materska mi uz vzala aj znalosti matematiky asi, som v 5tt zle som sa hore vyjadrila.
Ale to vedlajsie.
@hederamonstera ano urcite pockam stat sa moze este hoc co. Som v zaciatkoch. Len tak premyslam ako to maju ine maminky a co je lepsie
@gabriela2952 dakujem pekne
@beata_k presne nad tymto som premyslala ze urcite uz bude chodit ale asi na dlhe prechadzky to nebude. A dvojkocik by bol pohodlnejsi ako keby tam sediet v tom sedadle
@pinke87 dakujem pekne urcite sa popozeram aj po inom kociku. Este urcite dlhsie pockam len som chcela pocut rady skusenych
Ja by som išla do súrodeneckého kočíka, ešte keď sa rad vozí🙂