Súrodenecký kočík alebo prídavný skejt so sedadlom

16. jan 2024

Pekny den, potrebovala by som poradit.
Som este na zaciatku tehotenstva ale premyslam ako budeme chodit na prechadzky s detmi.
Medzi detmi bude rozdiel 1r a 8m (syncek nechodi este). Velmi rad sa vozi v kociku aj 3h :D ale je velky ma sotva 10m a uz 82cm.
Rozmyslam nad kupou Cybex gazelle prip. by som kupila Eichhorn skejtik so sedadlom.
Ma s tym niekto skusenost co by bolo lepsie ? Bojim sa ze v tom sedadle mi dlho nevydrzi a zas ci gazelle nebude maly kocik prenho. Dakujem pekne

gabriela2952
16. jan 2024

Ja by som išla do súrodeneckého kočíka, ešte keď sa rad vozí🙂

beata_k
16. jan 2024

Kupila by som surodenecky kocik. 1,8 uz sice beha, ale na nejaku vypravu x km to nie je.

pinke87
16. jan 2024

Ahoj , moja skúsenosť medzi deťmi mám rozdiel rok a pól a kúpila som si Bugaboo Donkey ,dá sa zložiť na mono verziu (jedno sedenie a na bok veľký košík super vec) . Ja som bola veľmi spokojná , ked starší nechcel ísť v kociari tak som ho zložila na jedno sedenie a išlo len mladšie dieťa v ňom . Viem že si písala o inej značke no keby ta zaujalo , kočiar predávam mám ho aj tu inzerovany .😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cookie29
16. jan 2024

rozmyslam ako pocitas, syn ma 10m a dietatko sa Ti narodi, ked bude mat 1r a 8 m? Cize Tvoje tehotenstvo sa skonci o 10m ak spravne pocitam 20-10=10 takze este ani tehu nie si?

Ale to je ine dobre, pozri, zalezi ci dietatko chodi a odkedy, asi este vobec alebo len v zaciatkoch, od vasho zivotneho stylu, od potrieb a dietata. Napriklad starsie dieta lietalo na odrazadle od utleho veku, cca 1.5 roka. A spavat uz nechcelo. Takze tam by som urcite surodenecky nekupovala. Mozno maximalne nosic, babatko do nosica a starsie do kocika keby bolo treba. Ale keby to bolo naopak, tak zvazujem, lebo druhe dieta, ktore sice zacalo chodit v 9m, si rado pospi na prechadzke na cerstvom vzduchu. A treba aj vediet, ci si ochotna menit kociky, key napriklad po cca 9m, ked uz drobcek bude vacsi a starsie velke na chodenie v kociku atd...

hederamonstera
16. jan 2024

Pockaj kym sa narodi a uvidis co budes v dany moment potrebovat.

autor
16. jan 2024

@cookie29 materska mi uz vzala aj znalosti matematiky asi, som v 5tt zle som sa hore vyjadrila.
Ale to vedlajsie.

autor
16. jan 2024

@hederamonstera ano urcite pockam stat sa moze este hoc co. Som v zaciatkoch. Len tak premyslam ako to maju ine maminky a co je lepsie

autor
16. jan 2024

@gabriela2952 dakujem pekne

autor
16. jan 2024

@beata_k presne nad tymto som premyslala ze urcite uz bude chodit ale asi na dlhe prechadzky to nebude. A dvojkocik by bol pohodlnejsi ako keby tam sediet v tom sedadle

autor
16. jan 2024

@pinke87 dakujem pekne urcite sa popozeram aj po inom kociku. Este urcite dlhsie pockam len som chcela pocut rady skusenych