Súrodenecký kočík

puli9
11. jan 2023

Ahojte vedel by mi niekto poradiť súrodenecky kočík pre bábätko a ročne dieta? Potrebovala by som aby tam bola vanička a súčastne športový kočík🙈 da sa vôbec taký kočík kúpiť ? 🙈ďakujem

lujzinka1112
11. jan 2023

@puli9 ahoj, viem ti poradiť- baby jogger city select a dokonca by som ti ho mohla aj predať. Mam po dvojickach 😁. Mam všetko dvakrát aj vaničky aj športové časti. Vies si nakliknut jednu vaničku a jednu športovú časť. Veľmi dobrý kočík, boli sme s ním spokojní

diaalex
11. jan 2023

@puli9 Cybex Gazelle S 🙂 môžeš si o ňom prečítať aj moju recenziu 🙂 mám ju do dnes

greta2017
11. jan 2023

Myslim ze ked si das do googlu "surodenecky kocik" vyskoci na teba xy typov. Ja osobne by som najviac odporucila Bugaboo donkey 5. Da sa zlozit pre 1 dieta alebo rozlozit pre 2. Pozri si na YT video k tomu ak to nepoznas😊

punkerka2510
11. jan 2023

@puli9 ja mam na predaj je ako novy

danieladugard
11. jan 2023

Bugaboo.. lebo ten vyuzijes aj pre jedno, ked starsie uz bude chodit, da sa zlozit do single modu.

kacena4
12. jan 2023

ujo google "surodenecky kovik" vyhodi ti kvantum obrazkov, detto ak bazar

puli9
autor
12. jan 2023

Ďakujem za odpovede. Áno už som pozerala, pri info že budeme mat ďalšie babo som zostala v šoku keďže syn má pól roka 🙈 vôbec som nevedela či nejaký taký kočík vôbec je 🙈ten bugaboo sa mi veľmi paci aj keď sla by som aj do nie úplne nových 🥰 kto má na predaj kľudne mi pošlite na email budjacovapauli@gmail.com foto možno sa dohodneme 🥰

dnld
12. jan 2023

@puli9 my sme použivali joolz geo surodenecky, maly bol dole vo vaničke a dcéra v šporťáku hore. Ten kočik vydržal asi všetko 😁 na dovolenke bol kompletne ovešany všetkym možnym chodil po kamenoch piesku atď a super

dnld
12. jan 2023

@puli9 tak to vyzeralo keď bol maly vo vaničke a dcéra v športiaku

lenkadenisa
12. jan 2023

@puli9 ja kupujem Valco snap ultra duo

lalala94
12. jan 2023

Ja mám Nuna Demi Grow. Používam ho v single verzii, ale skúsila som si aj súrodeneckú a zdal sa mi dosť praktický. 🙂 Je tam veľa kombinácii s vajíčkom, vaničkou, športovou časťou, protismer, smer jazdy. Je super pre vysokých rodičov. 🙂

diaalex
13. jan 2023

@lenkadenisa ten som videla aj skúšala naživo a je extra malý 🙁 vôbec si neviem predstaviť dať tam 2 deti s fusakom

lenkadenisa
13. jan 2023

@diaalex no užší je veru