Ahojte maminy,nemaminy...Konečne som našla ideálny športový kočík,ale cez google sa mi objavuje predaj len v CZ..Neviete náhodou niekto či sa predáva aj na slovensku?Mám ročnú dcérku a v športovej trojkolke má nožičky na doraz!!A tento kočík cosmo sport má dĺžku lôžka 93cm!!Napríklad Sprint od Babydesign má okolo 80cm...tu je odkaz:http://www.na-dlani.cz/detail.php?zbozi=1392627
Tiež som ho ešte nikde nevidela..a myslí,že aj tá cena nie je zlá!Budúci týždeň sa mi majú ozvať ohľadom toho,či sa dajú ku kočíku s nafukovacími kolesami objednať aj náhradné plastové kolesá-čo určite nie je na škodu 🙂 Lacnejšie by ma vyšla kúpa tu na slovensku,len ho neviem nikde nájsť na slovenských stránkach ani v shopoch.. ☹
Podle potahu je to myslím polský kočár. jestli máš třeba kousek do Polska,co to zkusit ještě tam.
Kacka.I-díki za radu,tiež si myslím,že je to polský výrobok.Hmm a do Polska?Tam sa chcem dostať už veľmi dlho-na nákupy...ale je to ďaleko a nikto zo známych tam nechodí.Viem,že kedysi existovali zájazdy aj od nás do Polska,na nákupy,ale teraz to už nefunguje.Škoda!Ja by som sa tam asi zbláznila na tých trhoch a museli by pre mňa prísť s kamiónom,čo všetko by som tam nakúpila...jááj..
ale na tipstore majú ceny aj v eurách ták skús im napísať či ho dopravia aj na slovensko, daj vedieť ako si dopadla
Zdravím Vás...ja viem že tam sú aj ceny v €...len som chcela ušetriť na poštovnom z cz...a podarilo sa!!!V predajni v Hlohovci mi ho objednajú bez problémov a doprava bude zdarma,len ešte neviem presne cenu...v pondelok tam budem volať,tak potom dám vedieť..Dúfam,že s týmto už budeme spokojné..bude to náš 4tý za 1 rok!!Snáď aj posledný🙂)))
no nebud na seba taká prísna ja mám už 7 🙂 pri dvoch deťoch, druhý má tiaž len 7 mesiacov a 4 kočík, ale tiež som už spokojná, je tu taká téma "kočíkové maniačky" tak sú tam aj baby čo mali viac kočíkov, podľa mňa to je v pohode , že hľadáš kočík s ktorým budeš spokojná ved je to na dosť dlhú dobu tak nech ti to vyjde 🙂
Nechci ti kazit radost, ale našla jsem v odkazu, že má opěrku zad jen 43 cm. ☹
myslim, ze je to super kocik, je lacny a ma vsetko, co som chcela, da sa dat v smere aj proti, uplne lezmo, super odpruzeny, lahunko chodi, nie je velmi tazky, velke nafuk.kolesa, s kt. sa dostanete vsade a aj pekny
@detskekociky Nejdelší není..Já jsem nyní kupovala gesslein Cocoon a scháněla jsem fakt dlouhý kočár,aby šel otočit oběma směry..A nejdelší byl tento 98cm a Brio go.100cm.. 😉
Danny Sport Active 4 je športový kočík s možnosťou dokúpenia prenosnej tašky alebo autosedačky. A určite má omnoho väčšiu športovú sedačku ako samotný Cosmo. Nový cosmo s otočnou sedačkou je ešte menší ako pôvodný. To by ste ako predajca mali vedieť 🙂
som zvedava ako dlho vam ten polsky kocik vydrzi,sa nedivim ze to uz je niekoho x ty kocik za rok.a podla ceny to asi tiez velka kvalita nebude 😒 ja radsej kupim jeden kocik ale poriadny...no ale kazdy rozmysla inak 😉
@detskekociky no tak ja mam Teutoniu,ta s polskym kocikom nema urcite nic spolocne 😉
tiež by som si chcela tento kočík "omakať", neviete niekto, kde ho majú v BA, TT?
Tak tento kočárek sem ještě nikde neviděla ani naživo...ale zaujal mě 😉 . Koukám že se prodávají dvě varianty - s plastovými koly:
http://www.olik.cz/detail.php?zbozi=1039256
a nafukovacímy:
http://www.tipstore.cz/?Page=42&show_detail=633
taky by mě zajímalo, zda ho nějaká maminka má...