Súdny znalec pri reklamácií kočíka

kamilka455
5. aug 2016

Dobrý den vie mi niekto poradit sudneho znalca v BA ktorý posúdi stav reklamovaneho kocika? už tyzdne hladam ale ani soi mi nevie poradiť. Riesil už niekto takýto problém?
Ďakujem

darina1952
5. aug 2016

@kamilka455 ahoj, neviem v akej situácii si s kočíkom, ale ja by som sa opýtala predajcu/výrobcu z akého odboru má byť súdny znalec na posúdenie kočíka pre dieťa.
Tu jej zoznam súdnych znalcov na SK http://www.skz.sk/zoznam-znalcov-podla-odborov/... ...alebo zavolaj na komoru znalcov a opýtaj sa ich čo odporúčajú.

darina1952
5. aug 2016

@kamilka455 ešte som ti našla firmu, ktorá by vedela urobiť skúšky - sú v Piešťanoch:
http://www.tsu.sk/index.php?l=sk&p=2&ps=13&pmid...

daduska3
6. aug 2016

skús autorizovaný servis

kamilka455
autor
8. aug 2016

Ďakujem Skúsim
odbor znalcov mi poradiť nevie ešte také neriešili tak som asi prvá :(

because
25. apr 2018

@kamilka455 ako ste to nakoniec vyriešili?

kamilka455
autor
27. apr 2018

Dobrý deň nepochodila som niako nieje taky znalec vsetci ma odmietli

because
27. apr 2018

@kamilka455 toto je naozaj úžasné,práve niečo také riesim...ďakujem za odpoveď

kathy93
27. apr 2018

@kamilka455 to na vyreklamovanie kočíka potrebuješ znalca?

meredian
30. júl 2018

ahojte, prave sa mi stala podobna vec. pokazeny kocik, zjavne latka sa rozpadla. reklamaciu vratili, ze zle pouzivanie.... chcela by som to dat nejakemu sudnemu znalcovi na posudenie. neviete mi poradit nejakeho ? v BA

michelle34
13. máj 2020

@because dobrý deň. Prosím vás ako ste nakoniec vybavili reklamaciu? Ja to riešim teraz od septembra v začarovanom kruhu.

because
13. máj 2020

@michelle34 dobry den, 3xsom podala na reklamaciu pricom zavady a cely kocik som si skontrolovaka na predajni a nakolko tam boli stale + nove tak som im to hned obuchala o hlavu. Zistila som si ze posudok ktorým macgceli odpinkat pisala ich didavatelska firma ktora na to nema licenciu(pri reklanacii do roka od kupi mozu reklam. Zamietnut iba na jeho zaklade), poslala som im tam soi a narobila bordel. Zjavne zistili ze som neni hej počkaj a prava mam nastudovane tak. Mi vratili peniaze. Ak chcete môžte mi napisat podrobnw info do ip. Skúsim tam najst niečo co. Pomohlo mne. Odpoviem nan asi vecer.

michelle34
13. máj 2020

@because tie posudky mám tak isto od dodávateľa. Stále hľadám nové a nové informácie po nete. Ale on si zjavne myslí že je pán sveta. Včera kým som čakala na vybavenie papierov k reklamácii mal toľko drzosti a povedal nech sa len snaží k mojej osobe. Tak som odtiaľ odišla že aj sa snažiť budem

because
13. máj 2020

Všeobecne plati: na tovar v reklamacii do roka od kupy, moze predávajúci zamietnuť reklamaciu iba posudkom. Pozor! Tento posudok moze vystaviť iba vyrobcom certifikovaný a povereny servis. Nie dodávateľ predajcu. Mne predlozili tento posudok, pricom mi nechceli ukázať platny certifikat a poverenie vydavat posudky(ten,, servis,, ho nemal) takze som podala podnet na soi kde som toto vsetko uviedla. Tj jedna sa o nezakonne zamietnutu reklamaciu. A opakovane som podavala reklamacie hned pri preberaní tovaru. Aj mne ho akoze opravovali ale vada pretrvavala a dokonca sa objavili aj nove. Nonsens bolo ze natajnasa vymenili niektore hlavne diely a mysleli si ze na to neprídem. Nakolko som mala urobene fitky a video, velmi rychlo som im dokázala ze tonie su tie diely. Stalo na to pol roka života, nervov , ale uz len to, ze mi hidili do xichtu ze som zákazník 2 kategórie kvoli nizsej cene kocika ma tak nasralo, ze som sa do toho zahryzla.
Plus som este kontaktovala centrum ochrany spotrebiteľov (to som im aj povedala) ale samotne centrum mi nepomohlo nič (o tom vsak uz obchod nevedel).

jennysunny
19. okt 2020

@because dobry den, peosim Vas kde ste zistili, ze posudok, ktory Vam dali bol od dodavatelskej firmy a ta na to nemala licenciu? Riesim tiez reklamaciu kocika, kde mi reklamaciu zamietli a teda hladam coho sa chytit. Dakujem za odpoved

because
20. okt 2020

@jennysunny zdravim, hlavne to, ze to nechceli oni preukázať, nemali na to ziaden doklad, stale sa len vyhovarali a zatajovali. Plus som prehladavala internet a hladala zoznam, zaznamy autorizovanych servisov. Aj som pisala vyrobcovi do Poľska nech mi ho poskytne, ale nic. Tajto vsetko dokopy a hlavne to, ze to oni nevedeli a nechceli preukázať.