ahojte maminky, chceme kupit iny sportovy kocik,ktory sa lahko sklada, lebo ten nas sportiak z 3-kombinacie je dost mohutny na prevazanie v aute 🙂 nejde mi ani o znacku kocika v tom nepotrebujem poradit, ale skor o to, ze si neviem vybrat medzi golfovymi palicami alebo takym klasickym drzanim. chapete co myslim... 😀 Ake mate skusenosti? dakujem 🙂
@verronicka za mna urcite spojena rucka, lahko sa ovlada aj jednou rukou, u golfaca je riadenie jednou rukou dost obtiazne...
@mirkita dakujem, no kvoli tomu skladaniu chceme kupit este jeden taky ´sikovnejsi´ ktory nezaberie tolko miesta v kufri auta. Ale vraj sa golfac horsie tlaci...no ja mam skusenost len s celou ruckou 😉
existuju aj kociky, ktore maju spojenu rucku, ale skladaju sa ako golfac, ze sa ta rucka "zlomi" na polovicu. ja som pri starsom synovi mala golfac, ktory je v pripade dazda (drzim dazdnik), jedenia zmrzliny (maskrtim na prechadzke) alebo nesenia tasky (isla som kupit len wc papier a nechala som v obchode 50€ a kosik pod kocikom mi nakup neunesie) velmi neprakticky 🙂 chodila som s nim ako opilec 🙂. ked budem kupovat golfac, pre toho, ktory je teraz este v bruchu, tak urcite so spojenou ruckou...
@verronicka ano presne ako ostatne kocky pisali - jednou rukou sa tazko ovlada....ja chcem po odkocikovani druheho predat 3kombinaciu a kupit sportak s celou ruckou, golfac bude zaloha na cestovanie...
@verronicka - pozri si sportove kociky, ktore su nieco ako golface, baby city mini jogger alebo inglesina avio, tie maju spojenu rukovat, ale skladaju salahko a po zlozeni maju male rozmery. daju sa tiez dat do uplneho lahu. ja mam tiez sportiak, s kt. som spokojna, ale chcela som nieco lahko skladatelne a preto som si kupila golfac so spojenou ruckou. som spokojna
na podmienky co pises by som urcite volila golfac. a ak si kupis kvalitny golfac, nie hrkalku, aj manevrovanie jednou rukou je uplne jednoduche. a bude lahko skladatelny a zaberie v kufri auta malo miesta. a neskor to budes mat jednoduche na miesta kde ho budes potrebovat rychlo odlozit do maleho priestoru - restika, muzeum, na akcie, pri cestovani. aj s meniacimi sa potrebami ako dieta bude rast ti stale bude dobre sluzit - lahky , spratny a nenarocny.
@verronicka Ja mam golfove palice, ale uz by som si dobre rozmyslela ich kupu. Mam sportovy kocik na bezne vozenie a dost tazko sa mi s tymi ruckami manevruje. Teraz, ked mam aj druhe dieta, nie je mozne drzat prve dieta alebo nejaku poziven, ci tasku a tlacit kocik. Takze ja si nabuduce kupim klasicky kocik (moj favorit je Britax Agile).
Na jar si vsak chcem kupit buginku golfac, lahku a hlavne lahko skladaciu na cestu do autobusu alebo vlaku. To sa mi osvedcilo pri synovi. Ale na kazdodenne jazdenie preferujem klasicke drzadlo.
presne pre toto som si aj ja kúpila nový a neviem si ho vynachváliť - ľahký, razdva zložíš a všade sa zmestí - mrkni moj fotoblog 😎 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/luciavan/alb...
jazdite vela? alebo viac chodite autom? a co keby si si nechala sportiak z trojkombinacie na dlhe prechadzky a dokupila lacnejsi golfac do auta?
mne klasicke drzanie vyhovuje ovela viac...mozem porovnat, mam oboje...ale to je vec nazoru a zvyku...a zalezi aj na inych funkciach, toto nie je podla mna to najdolezitejsie...zas na golfaci nedam dopustit na to ako lahko sa sklada a aky je skladny...to sportaciky s celou ruckou nie su vsetky take