Zdravim mamičky, trošku neobvyklá otázka ale nikde som zatiaľ nenašla podobnú tému.
Pred nedávnom som predala súrodenecký kočík pretože staršia dcérka je veľká a už sa nechcela voziť. Problém bol že na pešiu vzdialenosť mame škôlku ďalej a celu trasu sama neodkráča. Tak som sa rozhodla že ho vymením za nejaký ľahký, šikovný športový pripadne golfový kočík a k tomu som si kúpila aj skejtik (stupienok) pre druhé dieťa. A teraz môj problém: kúpila som športový kočík Mutsy Nexo ale teda stupienok (mám univerzálny) mi k nemu vôbec nevyhovuje a vôbec sa s ním nedá kráčať. Dcérka je už veľká a nezmestí sa medzi kočík a madlo a teda stojí za madlom takze ja naň dočiahnem len cela zohnutá a stále o stupienok zakopávam nehovoriac o tom ako ma po jednej ceste z toho boleli kríže 🙈. Rozmýšľala som že predsa len kúpim golfový kočík keďže tam sa vie postaviť aspoň medzi tie “palice” ...pozerala som buď Maclaren Techno XT, alebo Peg Perego Si Completo pripadne iný.
Aké máte skúsenosti s golfovým kočíkom a stupienkom, ako sa s tým kráča, atď? Nechcem totiž zbytočne meniť kočík ak je to to iste 😊 Ďakujem za rady a skúsenosti
Kocik sa mi prevracal,len ked som vybrala dieta a zabudla na nakup zaveseny na ruckach kocika 😀😀😀 inac velka spokojnost, stabilita super. A to som pri dvoch detoch tam dokazala zavesit fakt ze cokolvek. Aj nakup aj puky odrazadlo 😀 Co sa tyka kocika tak nevrzga, da sa aj jednou rukou ovladat (nie velmi pohodlne ale na to, ze ma rozdelene rucky sa da).vydrzal 2 deti a ako tak na neho pozeram, zvladol by este dalsie 2 😊 je skladny, da sa dat uplne do lahu. Akurat nanoznik sa mi zosuchaval hocijaky, az kym som nekupila original. (Mam na predaj, ak nahodou 🙂)inac len spokojnost. Ci u s kocikom alebo skejtikom alebo s oboma naraz 🙂
A hlavne nepisti, nevrzga a nevydava 300 roznych zvukov. Ani na dlazobnych kockach. Iny by som ani nechcela.
@katlenad super ďakujem! Jasne 😂 aj ja som raz obvešala pri dcérke golfac taškami a keď sa postavila šup do zadu až potom som si uvedomila že som rúčky obvešala ako vianočný stromček 😂🙈
Ešte sa mi veľmi páči easywalker mini buggy pretože má aj dosť dlhu opierku chrbta a dizajnovo sa mi veľmi páči...tak si ich pojdem obzrieť niekam do obchodu ale kvalitovo ma zatiaľ u mňa prevahu maclaren, PP Si som už zavrhla vraj po čase vŕzga a hrká 🙈 strašné vybrať kočík hotová veda toto
Easy walker vyzera tiez fajn a velmi podobme maclarenu. Tak uz len skusat, pri ktorom zafunguje chemia 😉 my sme mali gesslein F6 a golfac maclaren. Stravila som kopec casu guglenim, porovnavanim. Mam pocit, ze viac ako ked som diplomovku pisala 😀😀 ale vyber nelutujem. Vystacili sme si tymito dvoma a kludne by vydrzali aj dalsie deti, kedze nie som z tych co potrebuju mat novy kocik pri kazdom dietati. Raz investujem a viac neriesim 😊
@proudmom my sme mali maclaren techno XT a stupienok Lascal. Je sice pravda, ze to nebolo az take pohodlne ako za normalnym kocikom, ale bolo to v pohode. Trochu praxe a po dvoch, troch jazdach som uz nezakopavala 😊 aj pekne zavesit sa to dalo, ked sa stupienok nepouzival.