Stokke kočík - skúsenosti

158polica158
25. mar 2023

Baby čo hovoríte na takýto kočiar. Vždy som si hovorila že ak budem v tom, kupim si STOKKE. teraz je to tu a ja premýšľam. Niekto skúsenosti s ním a kde sa dá kúpiť na sk alebo aspoň prehmatat a kúpila by som v AT ak by bol za lepšie € .. 🙂 ďakujem

jaga18
25. mar 2023

Ja mam iný model stokke a som veľmi spokojná. Kamarátky majú aj tento, ale predošlý model a tiež si ho pochvaľujú. Mávali ho v Brendon predajni v BA

lienka.7
25. mar 2023

@158polica158 pozeraj najma ci sa to tam vojde babo a tiež kedy ho cakas. Kamoska mala v zime veľkého chlapca, cize jej tam potom ani nevošiel a musela kupit iny.

pandorra
25. mar 2023

Mám podobný, len starší model a som veľmi spokojná. Hlavne do mesta je ideálny.

zuza265
25. mar 2023

Kamoska bola nespokojna - dost velky/neskladny do auta. Ale teda aj kolieska atd bol rozdiel ako pri dalsom co kupila. Ale kazdy ma ine preferencie🤗

luxus10
25. mar 2023

radsej si kup stokke postielku ta je ozaj vyborna , kocik od stokke by som nechcela ani zadarmo...

katka2602
25. mar 2023

Mali sme stokke explory a boli sme maximálne spokojní. Áno bola trošku nevýhoda v skladaní do auta, ale inak bol super. Ale je to kočiar do mesta, po lesných cestách to s nim bolo trošku ťažšie. Syn ho miloval, prespal v ňom v pohode 3-4 hodiny.

almia
26. mar 2023

@158polica158 ja ho mám..ako úprimne??podľa mňa horší kočík ako stokke neexistuje 😔 nevyhovuje mi na ňom nič len to že je pekný..

miruska2399
10. apr 2023

@158polica158 ja mam stokke ale Trailz...ten je super,priestranny,dokonca sa don zmesti aj moja 3r sestra a v hlbokom by sa mala este teraz zmestila a to uz ma rok..trailz je terenny,prejde vsetko(davam mu dost zabrat),ma mega kosik ,je super ze sa daju menit tie kity...len sa neda kupit novy...
Mali sme aj crusi ale to bola hroza ,nedal sa riadne ovladat a bol moc tvrdy...ten ma teleskopicku rucku
No a mala som aj xplory ale pravdu? Vydrzal u nas asi tyzden a siel z domu...akoze podla mna je to kocik tak max do nakupaku a na rovne cesty,na okrasu,ale nema ani ziaden kosik a male kolieska,ziadna odpruzenost...a aj vanicka bola uzsia aj kratsia na xplory
Ak stokke ,tak jedine trailz,nakoniec som kupila este jeden trailz do nahrady a bolo vybavene...😊🥰
Mam 3r sestru a 1 a pol r brata...mamunu som pre oboch nahovorila na stokke a je velmi spoko..
A super je aj ze sa daju rozne prezliekat kity,su letne s clonu,zimne...len treba potom davat pozor ,niektore su nepredlzene ale su aj predlzene(novsie) striesky...

pallacinka29
10. apr 2023

@158polica158 mala som xplory v tej limit. verzii all black a komplet vsetky reketise k nemu, co existovali… bola to asi najhorsia investicia v mojom zivote, 3 krat reklamovany a ako bonus moje dieta nenavidelo kocik 😂😂😂